2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ins canım hayirlisiyla atlatirsin birazcik yoruluyosun ama onun mutlulugu yetiyor insana

Canım Doğumdan sonra da ben boşanmak istiyorum dediğinde kabul edicem. Böylesi daha iyi. Hamile halimle merhamet etmediyse hiçbir zaman etmez her geçen gün daha kötü oluyor.
Cok uzulerek okudum duamdasiniz dilerim akli basina gelsin yuvaniz dağılmasın

Evet gördüm ve hemen işaretledim çok şükür çok :)) içim içime sığmıyor bu cinsiyet ögrenme ne güzel bişeymis şimdi böyleysem ileriyi düşünemiyorum :))) hamdolsun

Her anı ayrı bir macera gerçekten :) ismi hazır miydi minik prensin?

İnşallah biz de güzel haberleri alırız canım :) sen şimdiden totem olarak işaretle çok canın çektiyse kıyamam

İnşallah biz de güzel haberleri alırız canım :) sen şimdiden totem olarak işaretle çok canın çektiyse kıyamam
Bir heves gittim tıkladım kim o cinsiyettekiler diye gizlemişsin Zaten kendimizinkileri merak ediyoruz bir de işaretleyenler eklendi merakımıza

Canım olur mu öyle şey kalbime ferahlık verdiniz aksine hepiniz. Bana vakit ayırıp yazdınız teşekkür ederim desteğiniz için.

Amin canım ya inşallah hayırlısı olur.

Bir heves gittim tıkladım kim o cinsiyettekiler diye gizlemişsin Zaten kendimizinkileri merak ediyoruz bir de işaretleyenler eklendi merakımıza
Katılıyorum, isimleri görelim gerçekten.
Bir de şimdi ben totem olsun diye işaretleyeceğim sonra diyelim tahminim yanlış oldu, değiştirebilecek miyim?
Oyuncağa döndürmeyeyim anketi?
Neyse daha 4 kişi öğrenmiş..azıcık bekleyeyim bari. Yapabilirsem.

Canım sen erkek olursa ya da kız olursa diye düşündün mü? Ya kız olursa Yaren Su Defne Doğa hangisi güzel ya

Eylumt baksın değiştir butonu var mı ona göre yaparsın :) Anket değişmiyormuş, ilk sayfadan bakarız artık. Kontrolün ne zaman öğrenirsin sen de artık.

Eylumt baksın değiştir butonu var mı ona göre yaparsın :) Anket değişmiyormuş, ilk sayfadan bakarız artık. Kontrolün ne zaman öğrenirsin sen de artık.
Kullandığınız oyu değiştirebiliyorsunuz, görünmeyen tek şey kimin hangi seçeneği işaretlediği.

Bende dünden beri öyleyim, birçok bitki yasak, sadece limonlu çay içiyorum. İlaçlar zaten yasak uyuyup dinleneceksin pek alternatifin yok.
Ben adaçayı hariç bir çok bitki çayını içiyorum günde 2 kez. Sallama çay olarak. En çok da zencefil limon kabuklu çay içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…