Haklısın. Hakkınızda hayırlısı olsunCanım Doğumdan sonra da ben boşanmak istiyorum dediğinde kabul edicem. Böylesi daha iyi. Hamile halimle merhamet etmediyse hiçbir zaman etmez her geçen gün daha kötü oluyor.
Amin teşekkür ederim.Haklısın. Hakkınızda hayırlısı olsun
Allah sana sabır versin, ona da akıl fikir. Oglun kaç yaşında kardeşim?Canım Doğumdan sonra da ben boşanmak istiyorum dediğinde kabul edicem. Böylesi daha iyi. Hamile halimle merhamet etmediyse hiçbir zaman etmez her geçen gün daha kötü oluyor.
Canım 5 yıllık evliyiz biz. Ama 11 senedir birlikteyiz toplamda. Canım ufak tefek sorunlar oluyordu oğlum yaşına girdikten sonra sorunlar çok büyüdü o zamana kadar öyle büyük sorunumuz yoktu. Hatta ben bir tane daha çocuk olmasın diye gittim spiral taktırdım. Yani yanaşmaz diye düşünüyorum terapiste bir kaç kez konusu geçmişti yok demişti sen git. Zaten benden çok ayrılmaya hevesli biliyor musun? Ben tutuyorum onu dün çok ağladım hamile halimle gidecek misin beni bırakıp diye? Bakıcı tutacakmış gidecekmiş boşanacakmışız. Yani oğlumda çok üzüldü duydu hep tartışmaları benim ağlamalarımı gördü. Ya öyle durdu yarım saat aynı yerde sonra gittim yanına sarıldım gözyaşları döküldü gözlerinden. Acıdı bizim o halimize sonra barışmaya çalıştı. Ama söyledikleri konuştukları ortada kavga sebebi yokken kavga çıkartıyor. Onun için her şey kavga sebebi her şey sorun masanın üzerinde niye bardak var diye tartışır büyütür. Yani boşanmak istediğini uzun zamandır söylüyor ben sadece yol vericem aslında. Benim İnan kızdığım nokta çocuk olacağını duyunca ben çok üzüldüm istemedim o istedi madem boşanacaktı madem hamile halimle gitmek isteyecekti niye bu çocuk kalsın diye çaba sarf etti.. yani derdim çok büyük aslında iyi olmaya çalışıyorum sadece.
Allah yardımcın olsun canım sakın Düşünme Allah verdiğine göre 2.çocuğu mutlaka vardır bir hayır onda belki eşinle problemlerin düzelmesini o çocuk sağlayacak kim bilir belkide başka bir hayır ben de korunurken hamile kaldım diğeri şimdi 2,5yaşında istemiyordum küçük daha diye ama Allah verdi demekki benim görmediğim bir hayır var seninde öyle mutlaka Doğumu yap sağlıkla sonrasına sonra karar verirsin şimdi düşünüp karnındakini de üzmeCanım 5 yıllık evliyiz biz. Ama 11 senedir birlikteyiz toplamda. Canım ufak tefek sorunlar oluyordu oğlum yaşına girdikten sonra sorunlar çok büyüdü o zamana kadar öyle büyük sorunumuz yoktu. Hatta ben bir tane daha çocuk olmasın diye gittim spiral taktırdım. Yani yanaşmaz diye düşünüyorum terapiste bir kaç kez konusu geçmişti yok demişti sen git. Zaten benden çok ayrılmaya hevesli biliyor musun? Ben tutuyorum onu dün çok ağladım hamile halimle gidecek misin beni bırakıp diye? Bakıcı tutacakmış gidecekmiş boşanacakmışız. Yani oğlumda çok üzüldü duydu hep tartışmaları benim ağlamalarımı gördü. Ya öyle durdu yarım saat aynı yerde sonra gittim yanına sarıldım gözyaşları döküldü gözlerinden. Acıdı bizim o halimize sonra barışmaya çalıştı. Ama söyledikleri konuştukları ortada kavga sebebi yokken kavga çıkartıyor. Onun için her şey kavga sebebi her şey sorun masanın üzerinde niye bardak var diye tartışır büyütür. Yani boşanmak istediğini uzun zamandır söylüyor ben sadece yol vericem aslında. Benim İnan kızdığım nokta çocuk olacağını duyunca ben çok üzüldüm istemedim o istedi madem boşanacaktı madem hamile halimle gitmek isteyecekti niye bu çocuk kalsın diye çaba sarf etti.. yani derdim çok büyük aslında iyi olmaya çalışıyorum sadece.
Allah sabır ve huzur versin canım sana. İmtihanlarımız çok ağır oluyor bazen. Allah dağına göre kar verirmiş. Şükür ki bizleri ve çocuklarımızı sağlıkla, evlatla sınamasın. Gerisi vız gelir tırıs gider diye düşünün lütfen. Üzmeyin kendinizi. Herkes plan yapar ama bakın Allah’ın planına. Nasıl oluvermiş bebek. Yarının sahibi Rabbimiz. Siz çok değerlisiniz ve evlatlarınızın da sağlıklı anneye ihtiyacı olacak. Elden gelmeyen, düzelmeyecek durumlar için üzmeyin tatlı canınızı. Yarın ola, hayır ola inşallah. Bak bukadar kişi kim bilir habersiz ne dualar alıyoruz. Kabul olur inşallah.
allah razı olsun canım ya çok güzel yazmışsın o kadar iyi geldi ki yazdıklarınız. Bir kaç gün çok üzüldüm açıkcası sonra fark ettim tek noktaya bakıyorum ya dedim delirmek mi istiyorsun biraz kendine gel şimdi daha iyiyim allah razı olsun kuzum.Allah sabır ve huzur versin canım sana. İmtihanlarımız çok ağır oluyor bazen. Allah dağına göre kar verirmiş. Şükür ki bizleri ve çocuklarımızı sağlıkla, evlatla sınamasın. Gerisi vız gelir tırıs gider diye düşünün lütfen. Üzmeyin kendinizi. Herkes plan yapar ama bakın Allah’ın planına. Nasıl oluvermiş bebek. Yarının sahibi Rabbimiz. Siz çok değerlisiniz ve evlatlarınızın da sağlıklı anneye ihtiyacı olacak. Elden gelmeyen, düzelmeyecek durumlar için üzmeyin tatlı canınızı. Yarın ola, hayır ola inşallah. Bak bukadar kişi kim bilir habersiz ne dualar alıyoruz. Kabul olur inşallah.
Kuzum günlerdir okuyorum seni hakına hayırlısı olsun ama bu adamın sanki hayatında biri var yada aklında erkekler yoksa okadar kolay boşanalim diyemez biz sinirlenince soleyebiliyoruz çok yıpratma kendini var bu yasadiklarinin bir sebebi unutma ben ve diğer kızlar burdayız konuşmak anlatmak istersen hbr ver yeterCanım 5 yıllık evliyiz biz. Ama 11 senedir birlikteyiz toplamda. Canım ufak tefek sorunlar oluyordu oğlum yaşına girdikten sonra sorunlar çok büyüdü o zamana kadar öyle büyük sorunumuz yoktu. Hatta ben bir tane daha çocuk olmasın diye gittim spiral taktırdım. Yani yanaşmaz diye düşünüyorum terapiste bir kaç kez konusu geçmişti yok demişti sen git. Zaten benden çok ayrılmaya hevesli biliyor musun? Ben tutuyorum onu dün çok ağladım hamile halimle gidecek misin beni bırakıp diye? Bakıcı tutacakmış gidecekmiş boşanacakmışız. Yani oğlumda çok üzüldü duydu hep tartışmaları benim ağlamalarımı gördü. Ya öyle durdu yarım saat aynı yerde sonra gittim yanına sarıldım gözyaşları döküldü gözlerinden. Acıdı bizim o halimize sonra barışmaya çalıştı. Ama söyledikleri konuştukları ortada kavga sebebi yokken kavga çıkartıyor. Onun için her şey kavga sebebi her şey sorun masanın üzerinde niye bardak var diye tartışır büyütür. Yani boşanmak istediğini uzun zamandır söylüyor ben sadece yol vericem aslında. Benim İnan kızdığım nokta çocuk olacağını duyunca ben çok üzüldüm istemedim o istedi madem boşanacaktı madem hamile halimle gitmek isteyecekti niye bu çocuk kalsın diye çaba sarf etti.. yani derdim çok büyük aslında iyi olmaya çalışıyorum sadece.
Oğlum 21 aylık canım. Amin canım amin.Allah sana sabır versin, ona da akıl fikir. Oglun kaç yaşında kardeşim?
Yani dün dedimKuzum günlerdir okuyorum seni hakına hayırlısı olsun ama bu adamın sanki hayatında biri var yada aklında erkekler yoksa okadar kolay boşanalim diyemez biz sinirlenince soleyebiliyoruz çok yıpratma kendini var bu yasadiklarinin bir sebebi unutma ben ve diğer kızlar burdayız konuşmak anlatmak istersen hbr ver yeter
canım sağol allah razı olsun evet canım artık üzülmemeye çalışıyorum allah sağlık versin gerisi çözülür diyorum.Allah yardımcın olsun canım sakın Düşünme Allah verdiğine göre 2.çocuğu mutlaka vardır bir hayır onda belki eşinle problemlerin düzelmesini o çocuk sağlayacak kim bilir belkide başka bir hayır ben de korunurken hamile kaldım diğeri şimdi 2,5yaşında istemiyordum küçük daha diye ama Allah verdi demekki benim görmediğim bir hayır var seninde öyle mutlaka Doğumu yap sağlıkla sonrasına sonra karar verirsin şimdi düşünüp karnındakini de üzme
Canım sağol zaten buraya da yazmasam sahan kötü olucam. Yazarım kuzum sağol. Yani şimdiye kadar şüpheli bir duruma denk gelmedim. Açıkcası başka biri var mı diye de bir şey sormadım sormamda. Dün mutlu olmak istiyorum burda mutsuzum deyince hayatında başkasının olmasını istediğini düşündüm. Hayırlısı olsun ikimiz içindeKuzum günlerdir okuyorum seni hakına hayırlısı olsun ama bu adamın sanki hayatında biri var yada aklında erkekler yoksa okadar kolay boşanalim diyemez biz sinirlenince soleyebiliyoruz çok yıpratma kendini var bu yasadiklarinin bir sebebi unutma ben ve diğer kızlar burdayız konuşmak anlatmak istersen hbr ver yeter
Alllah yüreğine merhamet versin koca kisisine ins.sınavın ağır umarım mükafatın büyük olur kiz seni tanımıyorum ama bişe diyecem seni seviyorumCanım sağol zaten buraya da yazmasam sahan kötü olucam. Yazarım kuzum sağol. Yani şimdiye kadar şüpheli bir duruma denk gelmedim. Açıkcası başka biri var mı diye de bir şey sormadım sormamda. Dün mutlu olmak istiyorum burda mutsuzum deyince hayatında başkasının olmasını istediğini düşündüm. Hayırlısı olsun ikimiz içinde
Bak sana ne diyeceğim... Hamileliğimi öğrendiğimin ilk haftalarında benim eşim de durduk yere ve sebepsiz bağırıp çağırmıştı bana... Oysa salonda bir başıma sakin sakin oturuyordum. keyfim yerindeydi. Gelip de köpek gibi azarlayıp bağırınca çok ağrıma gitmişti. Bağırıp çağırıp , ağlayıp zırlayıp en sonunda yerimde duramayıp, vurup kapıyı çıkmıştım gece yarısı sokaklara. Mahallem de pek bir tekin yerde değil bu arada... deli gibi sokaklarda 1-2 saat dolandım öfkeyle...Oğlum 21 aylık canım. Amin canım amin.
Ayni testi banada onerdi canım..ikili testten sonra konusalim demisti ikili testim gecen haftaydı sorun yok sukur..Simdi onerse de yaptirmayacagim..günaydın hanımlar benim cumartesi rendavum vardı çok süşür her yolunda ama ikili testte yaş riskim biraz yüksek çıkmıştı dr nifty bir test dedi genetik test ama çok pahalı 2000 tl gibi dedi ben yaptırmak istemiyorum zaten çokda zorlanırım maddi olarak devlet yapmıyor sanırım bilgisi olan varmı bu arada
@EmiraSalih kızım olacakmış rabbim izin verirse
kızlar iyi akşamlar. soğuk algınlığına yakalanacak gibiyim. hapşurup duruyorum ne yapmalıyım? bitki çayları da yasak sanırım :/
Bende dünden beri öyleyim, birçok bitki yasak, sadece limonlu çay içiyorum. İlaçlar zaten yasak uyuyup dinleneceksin pek alternatifin yok.kızlar iyi akşamlar. soğuk algınlığına yakalanacak gibiyim. hapşurup duruyorum ne yapmalıyım? bitki çayları da yasak sanırım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?