2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım evet aldırsam çok pişman olacaktım bu defa diyecektim kürtaj olduğum için Benden soğudu beni istemiyor boşanmak istiyor diyecektim. Hem kürtajın vicdan azabı hem evliliğime verdiğim zarardan dolayı kendime çok kızacaktım. Onun ağırlığı altında ezilecektim. Şimdi vicdanım çok evliliğime zarar verecek hiçbir şey yapmadım herkesin hataları vardır elbet benimde vardır hatalarım ama boşanılacak şeyler değil. Canım evet emzirmeyi bırakınca bende kopacak benden gibi hissediyorum ama bunu yazmana çok sevindim bana da umut oldun. Bende bırakıcam inşallah önümüzdeki ay. Maşallah ya çok güzel uyumuş darısı benim başıma :)

Canım benim dualarım hepinizle Rabbim gönlünüzden geçeni en güzel şekilde versin inşallah

Alllah yüreğine merhamet versin koca kisisine ins.sınavın ağır umarım mükafatın büyük olur kiz seni tanımıyorum ama bişe diyecem seni seviyorum
Canım teşekkür ederim bende sizleri tanımıyorum ama çok seviyorum iyi ki varsınız. Burda herkes birbirine destek oluyor allah razı olsun hepinizden.

Adım yasemin canım adaşız sanırım :) canım aslında beklemek Şuan mantıklı geliyor ailemde öyle istiyor. Anlaşmalı boşanmak istiyor zaten. Gidelim birlikte dilekçe verelim diyor hatta bende uzatmam zaten.

Evet adaşım, sen nasıl bilirsen, istersen öyle yap. Ama sen istediğin için yap. Karnındaki yavrun da eteğindeki de senin iyi olmana muhtaç. Her manada iyi olmana...
Bundaki hayırı biz yine göremiyoruz, kuluz. Allah sana sabır versin, yavrunu hayırlısıyla kucağına al, hayırlı insaflı vicdalı evlatlar olsunlar sana. Huzuru tez zamanda bulursun inşallah.
Elbette kaldıramayacağın yük değilmiş ki yaşıyorsun. Ben uzaktan gazel okuyorum, ama üzüldüm inan, kalbine ağırlık verdiysem de bağışla, affet.

Canım teşekkür ederim bende sizleri tanımıyorum ama çok seviyorum iyi ki varsınız. Burda herkes birbirine destek oluyor allah razı olsun hepinizden.
Canım biraz önce okuyabildim bütün yazdıklarını.. Üzüldüm gerçekten ama olan ile ölene care yok eğer yazılmışsa kaderimize bunu bi şekilde yaşıyoruz ve hepimizin sınavı başka kimi eş kimi evlat kimi anne baba yada vs işte.. Ama bi şekilde yaşıyoruz ve sonunda ölüyoruz.. Doğanın kanunu bu.. Yanlız ve yanlız senin tek düşüneceğin şeyler kendin ve çocukların gerisini düşünme çünkü hayat kısa ve bi şekilde geçiyor önemli olan nasıl geçtiği buda senin elinde Allah yardımcın olsun hakkında neyse hayırlısı o olsun inşallah

Evet gördüm ve hemen işaretledim çok şükür çok :)) içim içime sığmıyor bu cinsiyet ögrenme ne güzel bişeymis şimdi böyleysem ileriyi düşünemiyorum :))) hamdolsun
Gözünüz Aydın sağlıkla doğsun inşallah oğluşun

Rica ederim cinsiyet anketimiz de açıldı bu arada yukarıda :)

Aşk olsun ama yaaa Ben daha öğrenemedim, taa 29 Mayıs'ta randevum.. O zamana kadar "Ay daha öğrenemedim, sabırsızlıkla bekliyorum " seçeneği koysaydınız....
Resmen gıpta ettim şimdi. Hatta testi cevaplamaya aşerdim

Bende bezdim bulantıdan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…