• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Y Ysmnzgr Rabbim sıkıntılarını gidersin hayırlı kapılar açsın canım benim elbette bu yavrunun yiyecek ekmeği olmasa spirale rağmen gelmezdi. Kucağına alınca iyi ki kürtaj olmamışım diyeceksin buna da adım gibi eminim...

Bu arada emzirmeyi bırakmakla ilgili de birşey söylemek istiyorum. Benim en büyük üzüntüm emzirmeyi bırakınca oğlumla aramdaki bağın kopmasiydi ama şimdi görüyorum ki öyle olmuyormuş :) tam tersi çok daha fazla bağlandık. Gelip gidip sarılıyor opuyor canım annem seni özledim diyor kıyamam :) sadece ilk 3 gün zor oldu ondan sonra pamuk gibi oldu. İnşallah sen de kestiğin zaman kolaylıkla atlatirsin. Nazar değmesin maşallah diyeyim dün gece 7 saat deliksiz uyudu bin sukur :) ikinci minnoş gelene kadar en azından 3-5 ay uyku uyuyabiliriz inşallah :KK70:
Canım evet aldırsam çok pişman olacaktım bu defa diyecektim kürtaj olduğum için Benden soğudu beni istemiyor boşanmak istiyor diyecektim. Hem kürtajın vicdan azabı hem evliliğime verdiğim zarardan dolayı kendime çok kızacaktım. Onun ağırlığı altında ezilecektim. Şimdi vicdanım çok evliliğime zarar verecek hiçbir şey yapmadım herkesin hataları vardır elbet benimde vardır hatalarım ama boşanılacak şeyler değil. Canım evet emzirmeyi bırakınca bende kopacak benden gibi hissediyorum ama bunu yazmana çok sevindim bana da umut oldun. Bende bırakıcam inşallah önümüzdeki ay. Maşallah ya çok güzel uyumuş darısı benim başıma :)

dikkat et kendine canım, yat dinlen güzelce benim gibi rapor aldım ev temizliyim deme :-)

çok mantıklı fikir bi öpeyim seni :KK19: :-)

ahahah gözün aydın canımm, inşallah istediğin gibi minnoş bir kız getirirsin dünyaya :dua:

benimkide video çekeyim diyene kadar kıpır kıpır, telefonu elime alınca hiç kıpırdamamıştı. doktor da cihazla vura vura oynatmıştı :-)

@kikoleyim le bana da dua ett, rabbim bizede o mutluluğu yaşatsın inşallahh :KK36:

hoş ben bu aralar erkek sevdasından vazgeçtim galiba, eşimede söyledim :KK23: yada kendimi kız olabilme ihtimaline alıştırmaya çalışıyorumdur bilemedim o_O
Canım benim dualarım hepinizle Rabbim gönlünüzden geçeni en güzel şekilde versin inşallah

Alllah yüreğine merhamet versin koca kisisine ins.sınavın ağır umarım mükafatın büyük olur kiz seni tanımıyorum ama bişe diyecem seni seviyorum:KK200::KK200::KK200:
Canım teşekkür ederim bende sizleri tanımıyorum ama çok seviyorum iyi ki varsınız. Burda herkes birbirine destek oluyor allah razı olsun hepinizden.

Bak sana ne diyeceğim... Hamileliğimi öğrendiğimin ilk haftalarında benim eşim de durduk yere ve sebepsiz bağırıp çağırmıştı bana... Oysa salonda bir başıma sakin sakin oturuyordum. keyfim yerindeydi. Gelip de köpek gibi azarlayıp bağırınca çok ağrıma gitmişti. Bağırıp çağırıp , ağlayıp zırlayıp en sonunda yerimde duramayıp, vurup kapıyı çıkmıştım gece yarısı sokaklara. Mahallem de pek bir tekin yerde değil bu arada... deli gibi sokaklarda 1-2 saat dolandım öfkeyle...
Uzun lafın kısası 2-3 gün sürdü öfkem nefretim, sonra kendime dedim; "elin oğlu için (belki de) kendi oğlumu üzüyorum, değer mi hiç değmez." Tabiki en bilindik küfürler eşliğinde düşünüyorum bunları. (yaşlandıkça da insanın terbiyeyi edebi takması zorlaşıyor, en azından kendi kendime de mi küfür etmeyeyim :KK53:)
Sen de elin oğlu için üzme kendini ve yavrunu. Boşanmaya hazırsan, gebeliğin sonuna kadar da bekleme hatta...Sana lohusayken bakacak mı? Çorbanı yapacak, olur ya yeri gelip bacağından akan kanları silecek mi?
Niyetim üzmek değil, böyle acı acı yazarak. Bekara koca boşaması kolay gibi de olmasın...Ama madem ki sen de boşanmayı planlıyorsun, artık bıktın...Sal ipini gitsin. Bırak o açsın davayı, hamile halinle seni boşamaya bu kadar hevesliyse, çatır çatır da alırsın maddi manevi tazminatını, zaten yavrularına nafaka da vermek zorunda. Üstüne davanın bürokrasisi masrafı.... Bu işler uzun işler artık. Anlaşmalı boşanma olsun da kısa sürsün diye belki seni bezdirmeye çalışıyordur. Anlaşma, taleplerini dile getirebilmen için dava görülmeli. Madem rahat batmış, onun aradığı mutluluk öyle havadan ve bedavadan değil.
Hem sana da yazık. Hele şu hamile halinle, adaşımsın sanki, güzel çiçeğim, üzülme hiç!
Adım yasemin canım adaşız sanırım :) canım aslında beklemek Şuan mantıklı geliyor ailemde öyle istiyor. Anlaşmalı boşanmak istiyor zaten. Gidelim birlikte dilekçe verelim diyor hatta bende uzatmam zaten.

Adım yasemin canım adaşız sanırım :) canım aslında beklemek Şuan mantıklı geliyor ailemde öyle istiyor. Anlaşmalı boşanmak istiyor zaten. Gidelim birlikte dilekçe verelim diyor hatta bende uzatmam zaten.
Evet adaşım, sen nasıl bilirsen, istersen öyle yap. Ama sen istediğin için yap. Karnındaki yavrun da eteğindeki de senin iyi olmana muhtaç. Her manada iyi olmana...
Bundaki hayırı biz yine göremiyoruz, kuluz. Allah sana sabır versin, yavrunu hayırlısıyla kucağına al, hayırlı insaflı vicdalı evlatlar olsunlar sana. Huzuru tez zamanda bulursun inşallah.
Elbette kaldıramayacağın yük değilmiş ki yaşıyorsun. Ben uzaktan gazel okuyorum, ama üzüldüm inan, kalbine ağırlık verdiysem de bağışla, affet.

Canım teşekkür ederim bende sizleri tanımıyorum ama çok seviyorum iyi ki varsınız. Burda herkes birbirine destek oluyor allah razı olsun hepinizden.
Canım biraz önce okuyabildim bütün yazdıklarını.. Üzüldüm gerçekten ama olan ile ölene care yok eğer yazılmışsa kaderimize bunu bi şekilde yaşıyoruz ve hepimizin sınavı başka kimi eş kimi evlat kimi anne baba yada vs işte.. Ama bi şekilde yaşıyoruz ve sonunda ölüyoruz.. Doğanın kanunu bu.. Yanlız ve yanlız senin tek düşüneceğin şeyler kendin ve çocukların gerisini düşünme çünkü hayat kısa ve bi şekilde geçiyor önemli olan nasıl geçtiği buda senin elinde Allah yardımcın olsun hakkında neyse hayırlısı o olsun inşallah

Evet gördüm ve hemen işaretledim çok şükür çok :)) içim içime sığmıyor bu cinsiyet ögrenme ne güzel bişeymis şimdi böyleysem ileriyi düşünemiyorum :))) hamdolsun
Gözünüz Aydın sağlıkla doğsun inşallah oğluşun

Rica ederim cinsiyet anketimiz de açıldı bu arada yukarıda :)

Aşk olsun ama yaaa:olamaz: Ben daha öğrenemedim, taa 29 Mayıs'ta randevum.. O zamana kadar "Ay daha öğrenemedim, sabırsızlıkla bekliyorum " seçeneği koysaydınız....
Resmen gıpta ettim şimdi. Hatta testi cevaplamaya aşerdim :rolleyes::rolleyes:

Dün canım bir yemek çekti kızlar (adını söylemeyeyim herkesin yapmaya fırsatı olmayabilir, canınızı çektirmeyeyim şimdi). Neredeyse 1buçuk saat uğraştım, eşim de sağolsun yardım etti çok. Sonra bi güzel oturdum yedim derken bulantılar yine şiddetlendi, yarım talcid aldım, bi şişe maden suyu içtim ama bana mısın demedi. En sonunda tutamadım hepsini geri çıkarttım :KK43:
Akşam yemeklerini midemde tutamıyorum... O kadar yorulduğuma mı yanayım, sonrasında çektiğim sıkıntıya mı yanayım bilmiyorum yani :KK48:
Bende bezdim bulantıdan....:hasta:

Back