- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.331
- 158
Bel ağrısı da ben de çok var canım dün temizlik yaptım ya farketmeden kendimi mi zorladım acaba gece uyuyamadım hiç bir sağa bir sola döne döne sabahı ettim yani. Bir de bas ağrısı başladı ben de bugün duramadim yerimde sabahtan bu saate kadar aralıksız ağrıyor ya sebebi ne hiç anlamadım da.Sağolsun o da annesine uyup surat yapıyo nasıl onla iyi olabilirim ki? Ama düzelttik şuan daha doğrusu ben adım attım, ama şunu anladım evleneli 9ay olmuş ama annesine tahammülüm fazlasıyla azalmış...
Dün bende çok sinirlendim, ve inan hala belim çok kötü ağırıyor. Birdaha böyle bişeyi tekrarlarsa ve ben yardım istediğim halde bAna yardımcı olmazsa sanırım bende en büyük kavgayı çıkaracağım,çünkü onun bencilliği yüzünden benim canıma bi zarar gelirse onu affetmem. Ki biz 7yıl sonunda severek evlendik, anlamıyorum nedir bu. Allah sana da sabır versin rabbim gönlüne huzur versin inşallah
Valla bana da mesai başladı, bugün misafirim var ve belim çok ağırıyor. Dün lavaboları temizleyemedim bile akşam düğün vardı, apar topar hazırlandım ve gittik. Eve geldim kaç defa uyandım uykumdan bel ağrım yüzünden![]()
Misafir varsa Allah yardımcın olsun datlum ağırlaması ikramı zor oluyor yorma çok fazla kendini belin de ağrıyormuş hem.