2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim oyle yırtıcı kasintim yok cok sukur ara ara geliyor genisliyorum herhalde haftaya randevum var bakalim sorucam doktora bu arada ne kullanmaya başladınız çatlaklar icin önlem icin

pinkstrap canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim bu arada,rabbim gönlüne göre versin herkesin yardımına koşuyorsun rabbim sen ve senin gibi iyi yürekli insanları incitmesin
Amin Canım benim Allah senden de razı olsun. Bizim seninle erken doğum olayımızda var ya, gözüm sende. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.

Benim oyle yırtıcı kasintim yok cok sukur ara ara geliyor genisliyorum herhalde haftaya randevum var bakalim sorucam doktora bu arada ne kullanmaya başladınız çatlaklar icin önlem icin
Kolastaz kasintisi 5. 6. Aydan sonra basliyor zatrn ve korkunc bisey ilk gebeligimde ne vektim...bu haftalarda kasintidan korkmak icin erken

Kızlar eşim evde yokken çok suratsız oluyorum. O gelene kadar elimi hiç bir şeye vurasın gelmiyor. O gelince rahatlıyorum. O yokken progestan baş dönmesi yapmıyor o gelince başım dönmeye başlıyor. Kendim bile numara yaptığımı düşünüyorum artık. İlgi arsızı oldum resmen ya. Siz de durumlar nasıl

Ilk gebelikte ugrasacaj bisi olmadigindan insan esine sario hep esi onunla ilgilensin istio 2.cide ilkiyle ilgili vicdan yapmaktan adami cok sallamiosun :)

canım hiç üzme kndini benim arkadasımda öyleydi. nur topu gibi erkek bebeği oldu. bol bol dua et. dualarımız seninle Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım benim, inşallah sağ salim vakitlice gelirler :)

Amin canım benim seninde inşallah:)
Erkek olursa hiç düşünmedim valla :)) babası bana fırsat vermez zaten
ben ikisindede kendisine fırsat verebileceğimi düşünmüyorum ama kızda 1 ismini o koyacak sanırım
ayyy keşke bende öyle olsam ya, bende o evde yokken herşeyi yapıyorum. rahat oluyorum, o gelince suratsızlaşıyorum benimle ilgilenmiyo diye çünkü ne kadar ilgi beklesemde göstermiyo pek hatta yardım etmiyo diye keyfi sofrayı yavaş yavaş söylene söylene topluyorum

bende dün misafir ağırladım, misafir ağırlamak değilde 2 çocuk vardı 7 yaşında Allahım felakettii bitanesi zaten bizim yöneticimizin kızı asla durdan yapma karıştırma demekten anlamaz. diğer erkek çocukta ona uydu süt kardeşimi yardıma çağırdım bi misafir ilk defa evime geliyo diye, sağolsun kadının kızı kardeşimden çok yardım etti. o oturdu muhabbet etti anca çok sinir oldum herkes gittiğinde pertim çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…