2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ahaha

sen baya acılı seviyorsun heralde 1 su bardağı isot biber beni iş yerimden eve koşturur vallahi :)))))))))
Ahaha evet acı severim de isot pul biber gibi değil onu koymuyorum bak :)[/QUOTE]
maşallah valla canım yaa çocuk ta acı sever çıkar artık :))) süt mü süt de ne anne bana isot ver isot :))))) yeğenim öyleydi benim küçücük yaşında pul biber istiyorduu :))

13+1 olduk ama hala bulanıyorum ve kusuyorum ben usandım iyice sizinkiler geçti mi bayanlar sabır kalmadı artık bende:emir_bebek:sanırım içimde böyle takla atıyor bu kadar bulantı olduğuna göre :KK43::KK43:

nemlendirici ya da çatlak önleyici krem/yağ sürsen?
sürüyorum canım bana mısın demiyor. Kabarcık çıksa dicem ki alerji mi oldum. Öyle bişeyde yok sadece kaşıntı özellikle göğüslerimde. Pazartesi kontrolüm var artık dr a sorarım dayanamıyorum bazen iş yerinde utanmasam kaşıcam.

13+1 olduk ama hala bulanıyorum ve kusuyorum ben usandım iyice sizinkiler geçti mi bayanlar sabır kalmadı artık bende:emir_bebek:sanırım içimde böyle takla atıyor bu kadar bulantı olduğuna göre :KK43::KK43:
benim çok şükür 2 gündür sadece sabahları oluyor. Bişeyler yiyincede geçiyor ve ertesi gün sabaha kadar bulanmıyor. Bende geçti mi acaba diyorum ama belli olmuyormuş biraz zaman geçmesi lazım bakalım

Ben de dün burada çok kaşınıyorum diye okuduğumdan mı bilmiyorum kaşınmaya başladım :KK48: ama bacağım, boynum filan da kaşındığı için huylandım diye düşündüm :KK48: İnşallah boynum filan çatlamayacaktır da :KK48:

Şimdilik haftada iki kere bebe yağı ve bir kere de niveanın nemlendirici vücut losyonunu sürmeye çalışıyorum :KK48: 10 kilo alarak hamileliğe başladığım için çatlamaya karşı hemen önlem almam gerekiyor sanırım :silah:

Ben de dün burada çok kaşınıyorum diye okuduğumdan mı bilmiyorum kaşınmaya başladım :KK48: ama bacağım, boynum filan da kaşındığı için huylandım diye düşündüm :KK48: İnşallah boynum filan çatlamayacaktır da :KK48:

Şimdilik haftada iki kere bebe yağı ve bir kere de niveanın nemlendirici vücut losyonunu sürmeye çalışıyorum :KK48: 10 kilo alarak hamileliğe başladığım için çatlamaya karşı hemen önlem almam gerekiyor sanırım :silah:

Benim de midem bulanıyor yazılarını okuyunca midem bulanmaya başlıyor :D etkileniyoruz galiba ister istemez canım :)

Canım bende 12+3 oldum fakat giderek sanki artıyor.. sabah bulantı ve kusmalarım şiddetlendi , şimdi işten eve gelincede kusmalarım başladı.... daha önce sabahları olurdu , şimdi sabahları bile kendimden geçiyorum kusarken.. :( bugün randevum var soracağım doktora vitamin başlamak istiyorum ama arttırır mı acaba. bugün danışayım hepsini, inşallah geçer biran önce çünkü ben çok halsiz kaldım..

sürüyorum canım bana mısın demiyor. Kabarcık çıksa dicem ki alerji mi oldum. Öyle bişeyde yok sadece kaşıntı özellikle göğüslerimde. Pazartesi kontrolüm var artık dr a sorarım dayanamıyorum bazen iş yerinde utanmasam kaşıcam.

Allah allah allerjik diyecektim ama kızarıklık kabartı yoksa değildir herhalde
geçmiş olsun ya
zaten hamilelik dertleri çok bi de bu çıkmasın

Canım bende 12+3 oldum fakat giderek sanki artıyor.. sabah bulantı ve kusmalarım şiddetlendi , şimdi işten eve gelincede kusmalarım başladı.... daha önce sabahları olurdu , şimdi sabahları bile kendimden geçiyorum kusarken.. :KK43: bugün randevum var soracağım doktora vitamin başlamak istiyorum ama arttırır mı acaba. bugün danışayım hepsini, inşallah geçer biran önce çünkü ben çok halsiz kaldım..
Bende öyle kızıma zaman bile ayıramıyorum kendimden geçtim onu da ihmal ediyorum biran önce geçsin artık bu çok zor gerçekten

Benim de midem bulanıyor yazılarını okuyunca midem bulanmaya başlıyor :KK70: etkileniyoruz galiba ister istemez canım :)
Evet canım ya, doğru söylüyorsun. Bizim suçumuz değil ama ya hep hormonların suçu:KK48:

Dün ortada hiçbir şey yokken sinirlenmeye başladım. Kendi kendime sinir oldum niyeyse :rolleyes: eşime dedim, şu kırlenti tut da ona vurup sinirimi bi atayım :rolleyes: çok komikti ya. Neye uğradığını şaşırdı adamcağız, iyi de neye sinirlisin diyor, bilmiyorum diyorum gülüyoruz filan tam komediydi :-):-)

Canım bende 12+3 oldum fakat giderek sanki artıyor.. sabah bulantı ve kusmalarım şiddetlendi , şimdi işten eve gelincede kusmalarım başladı.... daha önce sabahları olurdu , şimdi sabahları bile kendimden geçiyorum kusarken.. :KK43: bugün randevum var soracağım doktora vitamin başlamak istiyorum ama arttırır mı acaba. bugün danışayım hepsini, inşallah geçer biran önce çünkü ben çok halsiz kaldım..
Vitamine başlamadım ben henüz folik asit aldım onu bile çok kustuğum için hiç içemedim bu bulantılar geçmeden vitamin istemiyorum zaten idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullandım bugün bitti onda bile çok zorlandım

Dün burda bi arkadaş rüyasında düşük yaptığını gördüğünü yazmıştı. Benim de dün lekelemem vardı. Etkilendim galiba sabaha kadar düşük yaptığımı gördüm. Parmak kadar bir parça pıhtı düşürdüm. Kız kardeşim bile bana sürat yapıyordu bi bebeğe bakamadın diye çok kötüydü

ne acayip şey bu
ben eğer sabahları kalktığım gibi kusmazsam ve üstüne bişeyler yersem bütün gün midem ağzımda geziyorum.
o yüzden sabahları midemdeki o acı suyu gidip boşaltıyorum. bi böyle çözüm buldum

Evet canım ya, doğru söylüyorsun. Bizim suçumuz değil ama ya hep hormonların suçu:KK48:

Dün ortada hiçbir şey yokken sinirlenmeye başladım. Kendi kendime sinir oldum niyeyse :rolleyes: eşime dedim, şu kırlenti tut da ona vurup sinirimi bi atayım :rolleyes: çok komikti ya. Neye uğradığını şaşırdı adamcağız, iyi de neye sinirlisin diyor, bilmiyorum diyorum gülüyoruz filan tam komediydi :-):-)

Benim de eşim sağolsun habire benle dalga geçiyor. 3cm çocuk mu sana bunları yapıyor diyor :D kendileri 1 gün hamile olsa da görsek :P

Back