Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de eşim sağolsun habire benle dalga geçiyor. 3cm çocuk mu sana bunları yapıyor diyorkendileri 1 gün hamile olsa da görsek
![]()
Dün burda bi arkadaş rüyasında düşük yaptığını gördüğünü yazmıştı. Benim de dün lekelemem vardı. Etkilendim galiba sabaha kadar düşük yaptığımı gördüm. Parmak kadar bir parça pıhtı düşürdüm. Kız kardeşim bile bana sürat yapıyordu bi bebeğe bakamadın diye çok kötüydü
ne acayip şey bu
ben eğer sabahları kalktığım gibi kusmazsam ve üstüne bişeyler yersem bütün gün midem ağzımda geziyorum.
o yüzden sabahları midemdeki o acı suyu gidip boşaltıyorum. bi böyle çözüm buldum
Ben de o acı suyu her çıkarttığımda oturup ağlıyorum ya. Çok sarsıyor insanı. Boğazı parçalıyor resmenEvet canım o acı su boşalınca ınsan rahatlıyor fakat onu atana kadar da ölecek gibi oluyorum resmen. elim ayağım titriyor...
Vitamine başlamadım ben henüz folik asit aldım onu bile çok kustuğum için hiç içemedim bu bulantılar geçmeden vitamin istemiyorum zaten idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullandım bugün bitti onda bile çok zorlandım
Ruyalarin tersi çıkarmış canim ömür yazılmış evladına :) bu arada kabuslar hamilelik boyunca devam edecek hazırlıklı olun arkadaşlar![]()
Şimdilik hep olumsuz yönleri göze geliyor gerçekten. Bi hissetmeye başlayalım, o zaman tadını da çıkaracağız hamileliğinhamileliği hiç sevmedim ben ya.
bari bebek kıpırdamaya başlasa da biraz iyi bişeyler hissetsem![]()
valla bende öyle diyorum ama bulantılar kusmalar bitti bu başladı bakalım bu ne zaman geçecek. Allah beterinden saklasın. Minnoşlar sağlıklı olsunda artık hiç bişeyin önemi yok.Allah allah allerjik diyecektim ama kızarıklık kabartı yoksa değildir herhalde
geçmiş olsun ya
zaten hamilelik dertleri çok bi de bu çıkmasın
Canım kaşıntın sürekli devam ederse mormal değil ama ara ara giriyosa normal bol bol yağlan ve kıyafetin üzerinden kaşın sakın tırnaklamayaa benim göğüslerim ve kasıklarım cok kaşınıyor kaç gündür çıldırcam çok fena bişy buna bi çare yok mu acaba
Ben bugün tam 10. Haftamı doldurdum iki güne bi acildeyim boğazlarım parçalandı tükürüğümü bile yutamıyorum ve bugün korkuma bişe yemicem bi meyveli yoğurt okadar13+1 olduk ama hala bulanıyorum ve kusuyorum ben usandım iyice sizinkiler geçti mi bayanlar sabır kalmadı artık bendesanırım içimde böyle takla atıyor bu kadar bulantı olduğuna göre
![]()
Benim de eşim sağolsun habire benle dalga geçiyor. 3cm çocuk mu sana bunları yapıyor diyorkendileri 1 gün hamile olsa da görsek
![]()
Ben de o acı suyu her çıkarttığımda oturup ağlıyorum ya. Çok sarsıyor insanı. Boğazı parçalıyor resmeninşallah tez zamanda kurtuluruz..
sürekli kaşınıyor canım yaaa normal değil derken ne gibi bi tehlikesi var?Canım kaşıntın sürekli devam ederse mormal değil ama ara ara giriyosa normal bol bol yağlan ve kıyafetin üzerinden kaşın sakın tırnaklama
Ben bugün tam 10. Haftamı doldurdum iki güne bi acildeyim boğazlarım parçalandı tükürüğümü bile yutamıyorum ve bugün korkuma bişe yemicem bi meyveli yoğurt okadar
Benim 3. Ama ben bile diyorum 2.5 cm in yaptıklarına bak diye
Günaydın arkadaşlar ben hala yatıyorum istirahatliyim işe gitmedim.size sormak istediğim kanaması lekelenmeye dönüşenlerinki kaç gün sürdü acaba?
Ben ikinci gebeliğimde yaşadım sonuç gebelik alerjisi maalesef bence bi görün ilerlemesin tabi öyleyse ki umarım değildirsürekli kaşınıyor canım yaaa normal değil derken ne gibi bi tehlikesi var?
pazartesi 2li testim var doktoruma sorucam canım çok teşekkür ederim.. Peki gebelik alerjisi bebeğe bi zarar vermiş miydi?Ben ikinci gebeliğimde yaşadım sonuç gebelik alerjisi maalesef bence bi görün ilerlemesin tabi öyleyse ki umarım değildir
Dr. Banu Çiftçi ve Happy Mom 2 ayrı uygulama da çok güzel.Kızlar hamileliğinizi takip ettiğiniz telefon uygulamaları var mı? Ben bir kaç tane indirdim ama memnun oldugunuz varsa biraz daha bakmak istiyorum.
İnanıyorum, çok az kaldı, yakında hepsi geçecek. Bekle bizi 2.trimesterevet ya genizimi yakıyor resmen leş gibi bişey. ama çıkmayınca da rahatlayamıyorum ben
Geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu ihmal edilmemesi gereken bir konu troid için aldığınız ilaçla etkilesimle ilgili sorun yaşayacağınızı sanmiyorum ben onunla ne ağır ilaçlar kullandım allerjik bünyeyle bana bişe olması