2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu erkeklerin kaynana gibi her konuda fikir beyan edip muhalefet olmalarina deliriyorum. Yani kadin dedigin gunlugu 150 tlye gelio hadi olsun 200 ee bi hafta sonu avmde surda burda harciyoruz o parayi yani kadin istiyorsa he deyin gecin cok mu zor. Benimde detayliydi bi kismini simdi yaptirdim bi kismini 2 hafta sonra bidaha cagiricam hem de ev tekrar dip kose olacak. Valla cocugumla ilgilenemiyorum bide temizlikmi yapacam yapmayin kizlar boykot edin

Kizlar iyi akşamlar dünden beri göbrk deligimin sag tarafında kipir kipir bisiler oluyo damar sgiriyo gibi hep ayni yerde ama bebek hareketleri icin erken ama biliyorum oglumda da ilk bole hissetmostim gaz falan degil oda kesin ama ne anlamadim 11. Haftadayiz hani ikinci gebelikte daha cabuk hissedilir diyolarda bu kadar mı erken bilmiyorum valla bugun gittim bi guzel alisveeis yaptim stres attim geldim cok rahatladim ama

Benim biraz gecikmeli oldu. Tüp bebek doktoruma gitmiyorum kontrol için aynı hastanede başka bir doktor takibimi yapıyor oda bişey demedi. Ben tesadüfen tüp bebek hemşiresine sordum o zaman bırakmak gerektiğini öğrendim. Şuan 9+6 haftalık çok şükür :nazar:
Ben de tüp bebek annesiyim. 4.hafta bıraktık hamile olduğumu öğrendiğimde. Bende de şişlik yapmıştı. Bırakınca rahatlarsın demişti doktor

Normal dedi vajinal bakmadi zaten. Ama ben tabi tedirgin oldum.
Korkma canım normaldir bence

Kizlar iyi akşamlar dünden beri göbrk deligimin sag tarafında kipir kipir bisiler oluyo damar sgiriyo gibi hep ayni yerde ama bebek hareketleri icin erken ama biliyorum oglumda da ilk bole hissetmostim gaz falan degil oda kesin ama ne anlamadim 11. Haftadayiz hani ikinci gebelikte daha cabuk hissedilir diyolarda bu kadar mı erken bilmiyorum valla bugun gittim bi guzel alisveeis yaptim stres attim geldim cok rahatladim ama

Brnimde öyleydi bende hep hissediyorum şimdi daha belirgin hissetmeye başladım

Biz 6+1de karından zar zor gördük biz canım, korkma. Inşallah bir dahaki gittiğinizde görürsünüz. Tekrar ne zamana çağırdı?
Ay inşallah canım ya. Haftaya perşembe çağirdi o zaman 7+0 oluyorum. Ama ben o kadar bekleyemem ya pazartesi baska doktora randevu aldim ona gidicem 6+4 olucam o zamanda nasipse

Ay inşallah canım ya. Haftaya perşembe çağirdi o zaman 7+0 oluyorum. Ama ben o kadar bekleyemem ya pazartesi baska doktora randevu aldim ona gidicem 6+4 olucam o zamanda nasipse
Korkuyla beklemektense iyi düşünmüşsün canım. 6+4te görürsünüz inşallah :KK200:

Sol kız, Sağ erkek

Ay benim kız mı o zaman :anne::anneadayı::KK200::emir_bebek:

Rabbimin gücüne gitmesinde bu yüzden hatırlamak istememişim demekki :KK53: benimki solda da :anne:

Olabilir canım ikimizinkinde kız galiba o_O:KK53:
Kızlar inanmayın böyle şeylere, ne alakası var sağda veya solda olmasıyla cinsiyetin. Benim sağ yumurtalığım yok mesela, bir tek sol var o zaman hep kız mı olacak yani? Cinsiyeti erkeğin spermiyle taşınan kromozom belirler, bizim sağdan veya soldan yumurtlamamız değil. Bilime inanın böyle şeylere değil.

Kızlar bebek karından 5+6 da gözükmemesi normal mi?
Benim 5. Haftada karından görünmemişti, sadece 4 gün sonra 5+4te görünmüştü. Meraklanmayın, umarım önümüzdeki hafta görürsünüz.

Ben sanmıyorum bunların yüksek doğruluk payının olduğunu, tek yumurtalıkla hamile kalanlar falan var. Cinsiyet tahminlerinde yazıyor ama hepsi söylenti

:)) Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ben inanmıyorum ya öyle yazıyordu ama saçma geldi,öyle olsa doktorlar beklemez ki cinsiyet söylemek için, yumurtalığa göre hemen belli olur.

Kızlar inanmayın böyle şeylere, ne alakası var sağda veya solda olmasıyla cinsiyetin. Benim sağ yumurtalığım yok mesela, bir tek sol var o zaman hep kız mı olacak yani? Cinsiyeti erkeğin spermiyle taşınan kromozom belirler, bizim sağdan veya soldan yumurtlamamız değil. Bilime inanın böyle şeylere değil.
Okuya okuya alıntılaya alıntılıya gelmişsin, zaten inanmadığımı belirttiğimi görmüşsündür.

Bnm sipa durmadı gostermedi dr durdurmak için ugrasti ınatlasti sipa götü basi ayrı oynuyodu:)) biliyosun önceliğimiz sağlık 1 ay sonra öğrensem de olur.kuruluk var dedim o uzun soluklu seni rahatlatır dedi içeriğini öğrenince yrn yazarim
Vay sıpa vay :rolleyes:..Tabi canım ha şimdi ha 1 ay sonra zaten bizimde kesin bilgi değil kemik yapısından tahmınde bulundu. Valla 2 li testi geçtik ya gerisi boş

Back