2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tebrikler canım. Darısı başıma. Ense nin normalde hangi aralıkta olması gerekiyor. Bir de başka neye bakıyorlar
Canım 2,5 mm üstu riskliymiş..Burun kemiği varmı diye bakılıyor, kan akışi, kol ve bacak kemik uzunluğu, eller ve ayaklar, beyin yapısı hepsini ayrıntılı inceliyor..Ben biraz gerildim sözde cok rahattim ama icten ice gerilmişim sonucu söyleyince başladım ağlamaya, kalp atışını bile duyduğumda bu kadar ağlamamıştım..Ama doya doya göruyorsun.Neyse sonra kan veroyorsun b-hcg ve papp-a denilen degerlere bakılıyor kan sonucuna da ense kalinlıği ekleniyor sonuç doğrulaniyor..Daha kan sonucumuz çıkmadı tabi bizim..

Amin canım Allah razı olsun. Rabbim sanada hayırlı sağlıklı salih bir evlat versin inşallah.

Ben jeli yarın bırakıyorum ama coraspini hamilelik süresince kullanıcaz dedi..Allah allah niye bıraktırmadı acaba bende
Coraspini bende hala kullanıyorum. 10. Hafta jeli bıraktırıp 5 günde 1 proluton iğne kullandım 5 tane. O da bitti. Haftaya 2 li test var. Demir ilacı ve elevit kullanıyorum ayrıca

Bende şimdiden gerginim. İnşallah güzel çıkar sonuçlar. Cinsiyetini merak etmiyorum ama sağlığını daha çok merak ediyorum

Sen şimdi bana neden tavır yaptın ben anlamadım. İş arkadaşına karşı tAvrın da mı bu şekilde. Bütün işler ona yıkıldığı için surat yapması normal çok kafana takma demek istemiştim. Ama anlaşılamadı. Özel sektörde yıllarca çalışmanın yanında dün itibariyle bir de iş yeri sahibi oldum. Bu tarz sıkıntıları en iyi ben bilirim. Ayağın da kopsa kalbin de sıkışsa ay şok üzüldüm cnm yaaa diyip arkandan söverler.

Kizlar merhabalar
Son yapilan idrar tahlilimde enfeksiyon cikti 1 ay once yoktu aslinda ve sulcid isminde bebege zarari olmayan bir antibiyotik verdi.gebelikte basina gelen varmi benim ilk defa idrar yolu enfeksiyonu oluyor biraz endiselendim acikcasi sizce kisa surede cekermi bide troid icinde ilac kullaniyordum antibiyotik ile beraber kullsnilinca problem olurmu gerci doktorum bilerek vermistir degilmi sonucta kayitlarimda var kafam karisti yarin tekrar sormam gerekecek bginiz var ise yardimci olabilirmisiniz

Canım diğer ilaçla etkileşimi bilemem ama sulcid şuan bende kullanıyorum hatta bugün son hapım çok şükür idrar yolunda enfeksiyon var iğne de vurundum ama ben atamadım umarım bu ilaçla atarım aslında su içemiyorum çok kusuyorum o Yüzden atamadın dedi doktorum sen içebiliyorsan çok çok su iç ben malesef bulantıdan içemiyorum

Geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu ihmal edilmemesi gereken bir konu troid için aldığınız ilaçla etkilesimle ilgili sorun yaşayacağınızı sanmiyorum ben onunla ne ağır ilaçlar kullandım allerjik bünyeyle bana bişe olması

Aynen benim doktorumda öyle dedi ihmal edilemez erken doğum düşük doğumda enfeksiyonun bebeğe geçmesi gibi bir çok sıkıntıya sebep olabiliyor ama bol Sıvı tüketerek geçiyor genelde ben su içemiyorum halen çok fazla bulAntım var o Yüzden geçiremedik umarım bu antibiyotikle birlikte geçer

Yarın ikili teste gideceğim :)
Acaba ikili sırasında cinsiyet öğrenen oldu mu?
Öğrendiyseniz bebeğin cinsiyeti ne çıktı?

Erkek çocuklar daha erken görünüyormuş diyorlar ya ondan soruyorum

Aynı durumdan muzdarabiz bende bağırdım temizlikçi tutcam diye aynı bizimkide soyle soyle anca temizlik oluyor

Çok katılıyorum aylarca tedaviyle uğraştım nasil izinleri aldim ben bilirim işlerimin kalidginda bir tekme al sana bizden dendiğini malesef özel sektör böyle bugünüme cok sukur diyorum sabırla tedaviyi atlayıp bebeğimi bekliyorum.

Zaten inanmak değil bizim ki öylesine kendimizi umutlandırmaca
Ben o cümleyi demekki yanlış anladım canım kusura bakma. İş arkadaşıma bi tavrım yok çünkü haksız yere tavır yapılınca ben umursamam, senin beni anlamadığını düşündüğüm için o şekilde konuştum. hayırlı olsun işyerinde, Allah bol kazançlar nasip etsin

Kızlar bebek karından 5+6 da gözükmemesi normal mi?

cANIM BEN 6+3 de gitmiştim ona rağmen kese vardı fakat bebek nokta gibi birşey belli belirsiz görünüyordu kalp atışıda yoktu bir hafta sonra gittim yani 7+4 herşey yolundaydı zaten 5. haftada daha kese görünür rahat ol... ben vajinal baktırmadım hiç.

Ayy sağol canım ya. Aynen bende vajinal baktirmadim. İnşallah senin gibi olur benimde içime su serptin sağolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…