- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
Anladım canımvar da canım 19 20 yaşında oglu. cok ufak evlenmis. kendi isteği ile. hemen çocuğu olmus. 17 18 yasinda anne olmus.
yani öyle ayak bağı değil çocuğu. kendi hayatını yaşıyor borulce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canımvar da canım 19 20 yaşında oglu. cok ufak evlenmis. kendi isteği ile. hemen çocuğu olmus. 17 18 yasinda anne olmus.
yani öyle ayak bağı değil çocuğu. kendi hayatını yaşıyor borulce.
Hoş geldin canım sağlıkla alırsın inşallah kucağınaKızlar merhaba bende kasım annesi olucam inşallah
Hoş geldin canım ağrılar olacak kuzum normal o ağrılarAranıza yeni katıldım arkadaşlar kasım 2018 de benimde Allah’ın izni ile bebişim olcak Ya birşey sorcam bu aralar ağrılarım arttı kasıklarımda giriyor 10sn ye kadar sonra çıkıyor ayakta durduğumda daha çok oluyor me yapcam bilmiyorum
Merhaba canım gayet normal ağrıların merak etme ama dikkat et kendine de fazla yorulma. İlk zamanlar biraz dinlenmek gerekiyoAranıza yeni katıldım arkadaşlar kasım 2018 de benimde Allah’ın izni ile bebişim olcak Ya birşey sorcam bu aralar ağrılarım arttı kasıklarımda giriyor 10sn ye kadar sonra çıkıyor ayakta durduğumda daha çok oluyor me yapcam bilmiyorum
Hadi inşallah reglin ne zaman ?Aranıza katılmayı çok istiyorum 20 Kasım tarihiyle Amin.
17 MartHadi inşallah reglin ne zaman ?
Ben deeeeeAranıza katılmayı çok istiyorum 20 Kasım tarihiyle Amin.
Amin inşallah canım hoşbuldum. Bugün ilk defa bulantı-kusma yaşadım hala daha midem bulanıyor inşallah sık ve sürekli olmaz çok kötü bişey.Hoş geldin canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına
Hoş geldin canım ağrılar olacak kuzum normal o ağrılar
Inşallah olur kuzum güzel değerlendirin17 Mart
Bende arada oluyor kokulara çok hassasımAmin inşallah canım hoşbuldum. Bugün ilk defa bulantı-kusma yaşadım hala daha midem bulanıyor inşallah sık ve sürekli olmaz çok kötü bişey.
Teşekkürler canımMerhaba canım gayet normal ağrıların merak etme ama dikkat et kendine de fazla yorulma. İlk zamanlar biraz dinlenmek gerekiyo
Memleket neresi sizinKasım Anneleri Allah’ın izni ile hangi Hastanede Doğum yapmayı planlıyorsunuz bizim pek bütçemiz devlet de pek istemiyoruz bi doktorumuzda Yok rutin gittiğimiz kafamız çok karışık
Henüz ona karar vermedik bu Arada kese gördünüz mü sizKasım Anneleri Allah’ın izni ile hangi Hastanede Doğum yapmayı planlıyorsunuz bizim pek bütçemiz devlet de pek istemiyoruz bi doktorumuzda Yok rutin gittiğimiz kafamız çok karışık
Hiç düşünmedim doğumu su an özele gidiyorum ama üniversite ye de gidecem özele para dayanmayacak gibi ama doğumu üniversite de yapmak istemem açıkçası odalar çok kalabalık. Senin ilk doğum mu olacakKasım Anneleri Allah’ın izni ile hangi Hastanede Doğum yapmayı planlıyorsunuz bizim pek bütçemiz devlet de pek istemiyoruz bi doktorumuzda Yok rutin gittiğimiz kafamız çok karışık
Bizde hayırlısıyla kalp atışını duyunca söyleyeceğiz inşallah bu cuma yani. Arkadaşlarımıza da nazar değmesin diye eşim çok uyarıyor 3 ay sonra diye ama en yakın arkadaşlarıma nasipse 8 den itibaren söylemek istiyorum sonuçta 3 aydan sonra herkese söylenir zatenben soyleyemedim hala. kalp atışlarını duyup söylemek istiyorum beklemek de cok zor ama ne yapayım.
Bende de vardı kahve pembe kırmızı progestan testi yaptı değer iyi çıktı ağır kaldırma dedi keseyi görmeden ilaç vermeyeceğini söyledi sebebi de dış gebelik ya da kimyasal ise biz onu zorla içerde tutmuş olacaz ki düşecekse de düşer ilaç boş umut olur dedi gerçekten de öyle ben birinci gebelikte bu sorunu yaşadım direk ilaç verdiler 5 gün bile sürmedi sonra düşük yaptım . Sana test yaptı mı ya da keseyi gördünüz müBu arada kanaması olan arkadaş hemen doktora gitsin lütfen. Benim çok az kahverengi olduğunda bile doktorum hemen ilaç başlattı sonuçta Allah korusun bir şey olmayacaksa yine olmaz ama tedbirli olmak lazım diye düşünüyorum
Canım evet benim kese görünmüştü Çarşamba yanlış hatırlamıyorsam orada zaten dedi dış değil bak güzelce yerleşmiş dedi. Cuma da işte olunca akıntı progestan verdi onu da vajinadan. Doktorumun Aslında dediği şey düşecekse yine düşecek ama ilaç vererek hani bir nevi önlem almak sonradan niye kullanmadım dememek için. Artık Rabbim hayırlısını versin ama kötü düşünmüyorum çünkü bebeğimiz öyle bir anda bize geldi ki tam bir mucize oldu. İnşallah hep bizimle olur. Hepimizin evlatları tabi kiBende de vardı kahve pembe kırmızı progestan testi yaptı değer iyi çıktı ağır kaldırma dedi keseyi görmeden ilaç vermeyeceğini söyledi sebebi de dış gebelik ya da kimyasal ise biz onu zorla içerde tutmuş olacaz ki düşecekse de düşer ilaç boş umut olur dedi gerçekten de öyle ben birinci gebelikte bu sorunu yaşadım direk ilaç verdiler 5 gün bile sürmedi sonra düşük yaptım . Sana test yaptı mı ya da keseyi gördünüz mü
Vajinal mı baktı keseye peki. Kese göründüğü için rahatlıkla vermiştir kuzum . Inşallah canım moral zaten çok önemli pozitif düşünmek en güzeli rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımCanım evet benim kese görünmüştü Çarşamba yanlış hatırlamıyorsam orada zaten dedi dış değil bak güzelce yerleşmiş dedi. Cuma da işte olunca akıntı progestan verdi onu da vajinadan. Doktorumun Aslında dediği şey düşecekse yine düşecek ama ilaç vererek hani bir nevi önlem almak sonradan niye kullanmadım dememek için. Artık Rabbim hayırlısını versin ama kötü düşünmüyorum çünkü bebeğimiz öyle bir anda bize geldi ki tam bir mucize oldu. İnşallah hep bizimle olur. Hepimizin evlatları tabi ki