2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba hanimlar bende araniza yeni uzun zaman sonra tekrar katildim bat 1.2.2018 döngüm 27 gündür 28 şubatta adet olmam lazim ama hala olmadim 4 gündür kasik agrisi bugunde mide bulantisi var . ama bu ay dis yaptirdim 3 gun antibiyotik kullandim .degilimdir dedim . sabah istifra ettim. Artik yarin test alip yapcam insallah hamileyimdir 1 yil önce 3 aylik bebegimi kaybetmistim.
6 aydirda deniyoruz bakalim kismet.

Yok canım üstten baktı. Bizim köfte erken gidiyor sanırım biraz maşallah. Çok teşekkür ederim hepimiz inşallah

Geçmiş olsun canım mucizen seninledir umarım

İnşallah canım güzel haberlerle gelirsin

Yok canım üstten baktı. Bizim köfte erken gidiyor sanırım biraz maşallah. Çok teşekkür ederim hepimiz inşallah
Maşallah ona değerlerin nasıl önde gidiyor derken mesela bende cumartesi 11 de kan verdim diyelim değer 100 çıktı pazartesi sabah 9 gibi verdigimde 200e yakın çıkması gerek ya 200ü geçmiş oluyor böyle birşey mi dediğin

Canım mesela herkes gözükmez dedi kesemiz gözüktü bir De mm normalden biraz daha büyük inşallah sağlıklı olur da kuzum başka hiç bir şey istemiyorum

Kasım Anneleri Allah’ın izni ile hangi Hastanede Doğum yapmayı planlıyorsunuz bizim pek bütçemiz devlet de pek istemiyoruz bi doktorumuzda Yok rutin gittiğimiz kafamız çok karışık
Ben de arastirmaya başlamak istiyorum ama suan bir fikrim yok. Benim birde tüp bebek öyle olunca baska dikkat etmem gereken şeyler de var mı onu da bilmiyorum.

Kasım Anneleri Allah’ın izni ile hangi Hastanede Doğum yapmayı planlıyorsunuz bizim pek bütçemiz devlet de pek istemiyoruz bi doktorumuzda Yok rutin gittiğimiz kafamız çok karışık
Özelde kontrole gidip devlette doğum düşünüyorum. Burda devletten randevu almak neredeyse imkansız, o yüzden kontrollere oraya gidemiyorum. Zaten çok seçenek de yok, küçük bir ilçe olduğu için.

Ben de arastirmaya başlamak istiyorum ama suan bir fikrim yok. Benim birde tüp bebek öyle olunca baska dikkat etmem gereken şeyler de var mı onu da bilmiyorum.
Ilk ay tüp merkezi takip ediyor sanırım sonrası için iyi bir uzman bulmak gerek hepimiz için geçerli bir devlette bir özelde doktorun olması yararımıza olur diye düşünüyorum

Benim tüp bebek nerdeyse herkes duydu. Güya sadece ailelerimize soyledik ama nasıl bukadar çabuk yayıldı bilmiyorum.

Ben de yaklaşık 3 litre iciyorum ve gece uyandigimda falan su içesim geliyor. Gece 5 kere falan tuvalete kalkıyorum çok içince de.
Ben her dk wcye gidiyorum pelvik böbrek var birde idrar kesem rahmime normalden daha yakın halimi sen düşün ağzın kuruyor mu peki sanırım 4 lt kadar içecem yetmiyor su

Ilk ay tüp merkezi takip ediyor sanırım sonrası için iyi bir uzman bulmak gerek hepimiz için geçerli bir devlette bir özelde doktorun olması yararımıza olur diye düşünüyorum
Ben zeynep kamilde yaptırdım tedavimi ve şuan orda tüp bebek bölümüne devam ediyorum. Daha sonra yine mi buraya devam etsem bilmiyorum aslinda riskli bir durum falan olduğunda özelde bile olsan bu hastaneye gönderiyorlar ama çok kalabalık gözüm korkuyor.

Ben her dk wcye gidiyorum pelvik böbrek var birde idrar kesem rahmime normalden daha yakın halimi sen düşün ağzın kuruyor mu peki sanırım 4 lt kadar içecem yetmiyor su
Ben de cok sık gidiyorum yarım saat icinde sıkışmış ve tuvalete yetişemeyecek duruma geliyorum. Yürüyüş falan yapınca ağzım kuruyor onun dışında kuruma olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…