2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Öncelikle hakkınız da hayirlisi olsun canim ben yaptirmadim ama halam yaptırdı 8 ay kadar oldu 25 kg kadar verdi şuan gören tanıyamıyorum artıları çok tabiki kalp hastalığı vardi kilo verince hafifledi şuan ama eksisini sorarsan herseyi yiyemiyor uzun bir süre iki kaşıkla doyuyor ve midesi çok hassaslasti canim sağlık sorunu falan mı var neden böyle biseye karar verdin özel değilse
Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. Şifa olsun inşallah düzelir halanızın midesi.. Benim sağlık sorunlarım var malesef bir tane de değil, Yaklaşık 1yıla yakın süren bir karar verme aşamasından sonra sonunda karar verebildim. Romatoloğumla da görüştükten sonra çok şükür, inşallah benim için de şifa vesilesi olur 💕

Kuzum naptınız karar verdiniz mi ameliyat tarihine. İnşallah zorlanmadan atlatırsın bu dönemi de 🥰
Benim arkadaşımın annesi ve ablamın görümcesi yaptırdı. Arkadaşımın annesi 1 bardak ayran içse hemen doyuyo, tavuk et vs şeyleri yiyemiyodu ağır geliyodu. Ablamın görümcesi ise maşallah sıvı-katı aynı anda yiyo, et sebze hiç bişey dokunmuyo ona. Eskisine nazaran daha çabuk doyuyo o şekilde güzel kg verdi. Ama lütfen vitaminlerine çok dikkat et vitaminsiz kalma. İlk 3 ay sıvı beslenmeden dolayı insan zorlanıyomuş ama sonrasında azar azar katı sıvı yiyerek inşallah dengeyi kurabilirsin 🥰
Canım endokrin testlerimde sorun çıkmıştı, yurtdışından bir iğne getirtip bir test yaptırdık geçen gün. 2ay bekletti ama çok şükür tüm testlerim temiz çıktı. Doktordan onayı alınca da hemen genel cerrahla görüşüp ameliyat gününü aldım 😍 dualarını bekliyorum, teşekkür ederim detaylı bilgilerin için. İnşallah ben de sağlıkla kilo veririm de şu ağrılarım, vücut yaralarım biraz azalır...

Kızlar tüp mide ameliyatı olmaya karar verdim, daha doğrusu testlerim bile yapıldı, önümüzdeki pazartesi ameliyat gününü kesinleştirdik. Tüp mideli olanınız var mıydı? Kızım 3yaşına girecek diye korkmuyorum, annemde kalacağız inşallah 1-2hafta, çocuğu tuvalete otururken vs indir kaldır tek başıma yapamam diye. İnşallah çok güzel geçer iyileşme süreci de ameliyat da, dualarınızı bekliyorum 💕
Şimdiden geçmiş olsun bi arkasımolmustu bebegide küçükken çok rahat atlattı sadece ilk bi kaç gün onun dışında normaldi diyet yaptı bolgeselincelmeye gitti hemen 1 ay sonrasında çok iyi toparlamıştı 38 beden oldu kısa zamanda insallah Çok güzel ve rahat geçer ben meme kucultme oldum bikac ay önce çocukla Ordu ilk zamanlar annemde kaldık ama iyikide olmuşum hayat yeniden başladı insallah Çok güzel gecer

Şimdiden geçmiş olsun bi arkasımolmustu bebegide küçükken çok rahat atlattı sadece ilk bi kaç gün onun dışında normaldi diyet yaptı bolgeselincelmeye gitti hemen 1 ay sonrasında çok iyi toparlamıştı 38 beden oldu kısa zamanda insallah Çok güzel ve rahat geçer ben meme kucultme oldum bikac ay önce çocukla Ordu ilk zamanlar annemde kaldık ama iyikide olmuşum hayat yeniden başladı insallah Çok güzel gecer
Size de hayırlı olsun 🥰

Ameliyatımı dün oldum elhamdulillah, daha iyiyim şimdi

Kuzum ne hastalığın vardı ki anlatmış mıydın acaba, vücut yaraları falan neden oluyodu ki 🥺
Ameliyatıda olmuşsun bian önce iyileş şifa olsun inşallah canım benim 🥰 bizi de haberdar et durumdan 😍
Çok teşekkür ederim canım, inşallah yavaş yavaş toparlıyorum 🥰
Romatolojik fibromiyalji ve sjögren diye rahatsızlıklarım var canım, otoimmun yani vücut kendi kendine saldırıyor, kendi dokusunu düşman görüyor. Bir otoimmun hastalığı olanın başka otoimmun hastalığı olması da çok normalmiş, hs hastalığı diye de bir hastalık var bende doğduğumdan beri ama kilo aldıkça aktif olan, salgırıya geçen bi hastalık, vücutta yara çıkmasına sebep oluyor. Ağrılar yüzünden kortizon kullanıyorum, kilo alıyorum, kilo aldıkça yaralar çıkıyor... Mesela gözümdeki bakteriler güçlenmiş yine kortizon yüzünden, devamlı arpacık çıkıyor, bir gözümde 4 diğerinde 2tane filan, aşırı fazla çıkıyorlar durmadan... Kortizon kullanmamam için de kilo vermem lazım, ağrıları azaltmak için ama olmuyor işte bu kadar ağrıyla spor da yapılmıyor. Malesef kısır döngü içindeydim. İnşallah bu ameliyatla döngüyü kıracağım canım, Rabbim şifaya vesile etsin...

Çok teşekkür ederim canım, inşallah yavaş yavaş toparlıyorum 🥰
Romatolojik fibromiyalji ve sjögren diye rahatsızlıklarım var canım, otoimmun yani vücut kendi kendine saldırıyor, kendi dokusunu düşman görüyor. Bir otoimmun hastalığı olanın başka otoimmun hastalığı olması da çok normalmiş, hs hastalığı diye de bir hastalık var bende doğduğumdan beri ama kilo aldıkça aktif olan, salgırıya geçen bi hastalık, vücutta yara çıkmasına sebep oluyor. Ağrılar yüzünden kortizon kullanıyorum, kilo alıyorum, kilo aldıkça yaralar çıkıyor... Mesela gözümdeki bakteriler güçlenmiş yine kortizon yüzünden, devamlı arpacık çıkıyor, bir gözümde 4 diğerinde 2tane filan, aşırı fazla çıkıyorlar durmadan... Kortizon kullanmamam için de kilo vermem lazım, ağrıları azaltmak için ama olmuyor işte bu kadar ağrıyla spor da yapılmıyor. Malesef kısır döngü içindeydim. İnşallah bu ameliyatla döngüyü kıracağım canım, Rabbim şifaya vesile etsin...
Oyy rabbim inşallah derdinin dermanını da bu ameliyatla vermiş olur. Çok geçmiş olaun kuzum tekrardan inşallah kısa sürede sağlığına kavuşursun 🥰🥰 güzel kızın napıyo

Oyy rabbim inşallah derdinin dermanını da bu ameliyatla vermiş olur. Çok geçmiş olaun kuzum tekrardan inşallah kısa sürede sağlığına kavuşursun 🥰🥰 güzel kızın napıyo
Amiin canım tüm güzel duaların için teşekkür ederim 💕
Betül de anneannesinde kaldı, dün taburcu oldum, geldim eve elhamdulillah, kucağıma çıkmak istedi, alamayınca ilk bi üzüldü ama oturduğum yerde sarıldım, o zaman rahatladı, ben de çok özlemişim ağladım bi tur rahatladım🙈

Size de hayırlı olsun 🥰

Ameliyatımı dün oldum elhamdulillah, daha iyiyim şimdi
Bildirim gelmediği için göremedim konuşmalarınızı aklıma düştü bakayım bir dedim bayağı konuşulmuş çok geçmiş olsun cnm alak şifa versin bir an önce toparlan inşallah. Herkes nasıl kızlar evlatlar nasıl

Amiin canım tüm güzel duaların için teşekkür ederim 💕
Betül de anneannesinde kaldı, dün taburcu oldum, geldim eve elhamdulillah, kucağıma çıkmak istedi, alamayınca ilk bi üzüldü ama oturduğum yerde sarıldım, o zaman rahatladı, ben de çok özlemişim ağladım bi tur rahatladım🙈
Oy kuzum benim 🥰 özlenmezmi yaa Allahım böyle kavuşmalı ayrılıklar versin inşallah. Nasılsın şuan
Bildirim gelmediği için göremedim konuşmalarınızı aklıma düştü bakayım bir dedim bayağı konuşulmuş çok geçmiş olsun cnm alak şifa versin bir an önce toparlan inşallah. Herkes nasıl kızlar evlatlar nasıl
Biz iyiyiz kuzum sağol sen nasılsın

Biz de iyiyiz kızlar çok sağolun. Elhamdulillah iyi gidiyor. Çok ağrılı günlerim de oluyor, daha rahat günlerim de. Pıhtı riski oldu o yüzden kan sulandırıcıya devam ediyorum aynı sezaryendeki gibi 🙈 yine de çok şükür, Betül hala sarılırken annem karnında bili bant (yara bandı) yok değil mi diyor, baya etkilendi malesef. Masallarla filan aştırmaya çalışıyorum..

Bende çok şükür iyiyim canım ikincinin hazırlıklarına başladım birinci fenalarda uğraşıyoruz 😍
Ayy az kalmış sağlıcakla al kucağına inşallah canım🥰
Biz de iyiyiz kızlar çok sağolun. Elhamdulillah iyi gidiyor. Çok ağrılı günlerim de oluyor, daha rahat günlerim de. Pıhtı riski oldu o yüzden kan sulandırıcıya devam ediyorum aynı sezaryendeki gibi 🙈 yine de çok şükür, Betül hala sarılırken annem karnında bili bant (yara bandı) yok değil mi diyor, baya etkilendi malesef. Masallarla filan aştırmaya çalışıyorum..
Oy kuzum ya cidden çok çabuk etkileniyolar herşeyden. Ama unutur kuzum ağır bi travma bırakmaz diye düşünüyorum. Bu kadarıyla gelip geçsin inşallah 🥰

Allah tüm çocuklara sağlık versin canım.enfeksiyon vardı kan yoktu, kültür testinde Klebsiella Pneumoniae diye bir bakteri çıktı çok dirençli bir bakteriymiş 10 gün antibiyotik kullandık 3 Ay da koruma için başka bir ilaç verdi Dr. Yazında olmuştu bu 2.oldu o yüzden sebebi araştırmak için ilaçlı bir film çekilecek, mesaneden böbreğe kaçak var mı diye
Merhaba benim bebeğimde de cıktı bu enfeksiyon 1 haftadır yoğun bakımda. Geçer mi acaba ? Çok korkuyorum. Sürekli ağlıyorum 😭

X