- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Çok geçmiş olsun canım bir az evvel iyileşsin güzel kuzun inşallah. Bu aralar gerçekten çok sancılı geçiyor bizde de. Ben yaparım krizleri ve her şeye düşünmeden hayır demeleri bitmiyor artık kendini birey olarak kabul ettirene kadar böyle devam edecek gibi duruyor. Kreş iyi gelecektir bence ya, sen de ümitvar ol koronadan korkmasam ben de yarım günlüğüne filan yollamak isterdim ama çok korkuyorum hala...Evet canım bugün kreşe başlayacaktı malesef ama dün 39,6 ateşle uğraştık hep. Bugün de hafif ateşli ve karnı ağrıyomuş sonradan geçti. Şom ağzımı mı açtım naptım bilmiyorum Dr boğazları şişmiş dedi bugün de öksürmeye başladı düne göre daha iyi bin şükür.
aslında çalışmak istiyorum ama Yusuf Ege’nin kreşe uyum sağlayıp beni bırakcağını hiç sanmıyorum. Haftanın 3 günü bi süre deneyelim diyorum baktım alıştı güzel gidiyo tam ay verip işe başlamayı istiyorum artık.
biz hep evdeyiz canım ya bütün gün Ege’yle ağlamacalı oynamacalı geçiyo günler. İkimiz de bunaldık artık değişiklikler istiyoruz o yüzden iyi gelir diye düşündüm. Siz neler yapıyosunuz? Ne güzel bi ara görüşecektik sonra tamamen kaldı ya
Kızzzz tententententennn 2. Mii . Hey maşallahhh Allah kucağına almayı nasip etsin inşallaah
Evet ya yine Betül hastalandı da iptal oldu, sonra da covid patladı zaten