2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayy size de çok geçmiş olsun canıım. Ağır mı geçti sizinkii

Benim ilk 4 gün baya kötü geçti çok ağrım oldu canım ama ben o zaman korona olduğumu bilmiyodum. 4 gün sonra geçti o ağrılar normal grip gibi hafif bi kırgınlık var vücudumda. Ege de ateşlendi 2 gün çok şükür ateş bitti çksürük burun tıkanıklığı devam ediyo onda da. Eşimde de şuana kadar bişey yoktu da 1-2 gündür sesi değişti burnu falan akıyo sanırım o da yakalanacak
Evet canım benim çok ağır geçti çok zordu gerçekten Allah birdaha yaşatmasın. İlk 4 gün ağrılar başlamıştı hafif ateş eklendi sonra yeni enfeksiyon atlatmıştım ben acaba omu tekrarladı yoksa Covid mi diye şüpheye düştük 5.günde her şeye bakıldı bütün testler covidsin diyordu zaten test verdik pozitif geldi 20 gün karantina dediler. 5. Günde ayakta zor duruyordum ertesi gün sadece tuvalet ve abdest için kalkabildim derken giderek kötüleşti ağrıdan ağlıyordum konuşamıyordum hiç. Derken geniz akıntısı ve öksürük eklendi öksürük sürekli değildi kriz şeklinde geliyordu öksürükle birlikte nefes sorunu başladı kriz anlarında çok kötü oluyordum öksürük kusma ve ve nefes darlığı aynı anda ölücem galiba diyordum. Elhamdülillah hepsi geçti gitti. 15.günde zorla yavaştan ayaklandım. Ama ben hep kendimi zorladım sadece parol günde 3 tane izin verdi doktor çok dayanamadığım ana kadar bekleyip içiyordum. Ayaklanıncada hep zorladım yorulsamda yavaştan başladım iş yapmaya onun etkisi belkide çabuk attım üzerimden etkileri. Nefes darlığı filan kalmadı.
Eşimde 1 hafta sonra başladı ateş ve ağrılar ama o bana ve kıza bakma zorunda olduğu içşn hiç yatamadı ayakta atlattı öksürük yeni geçti sadece, kızımda 3 gün ateş oldu sadece elhamdülillah onlar çabuk toparlandılar. Hamileliğin etkisi belkide ben çok sarsıldım

aydingelini aydingelini A Afra00
Kızlar çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin tekrarını göstermesin. Aşı yaptırmış mıydınız merak ettim. Biz geçen sene bu zamanlar covid geçirmiştik, çift doz da yaptırdık aşıları ama çocuğumuza taşırız diye korkuyoruz.

Bir de takipte kalın çocukları kızlar, covid iyileştikten sonra Allah korusun mis-c hastalığı olabiliyor çocuklarda. Döküntü, ateş, kusma vs olursa koşarak doktora gitmek lazım. Kuzenimin çocuğunda çıktı mis-c, Allah esirgesin doktora gitmede gecikilirse çok daha tehlikeli oluyor
Sağol canım bizim 1 hafta oldu karantina biteli çok şükür birşey olmadı kızıma en çok ona bişey olacak diye korkuyor insan

Bez yokken ister istemez totoları üşüyo mu napıyo sürekli altlarına yapıyolar 🤣
Biraz sabret annesi 1 hafta 10 gün böyle kaçırır altına.
Biz 2 temmuzda başlamıştık hala bile bazen altına kaçırıyo.
Bikaç gün sonra tuvaletinin geldiğini anlamaya başlar şimdi onu da tam oturtamıyolar kafalarında
Aynen Canım çok haklısın insallah halledecegiz😘

Evet canım benim çok ağır geçti çok zordu gerçekten Allah birdaha yaşatmasın. İlk 4 gün ağrılar başlamıştı hafif ateş eklendi sonra yeni enfeksiyon atlatmıştım ben acaba omu tekrarladı yoksa Covid mi diye şüpheye düştük 5.günde her şeye bakıldı bütün testler covidsin diyordu zaten test verdik pozitif geldi 20 gün karantina dediler. 5. Günde ayakta zor duruyordum ertesi gün sadece tuvalet ve abdest için kalkabildim derken giderek kötüleşti ağrıdan ağlıyordum konuşamıyordum hiç. Derken geniz akıntısı ve öksürük eklendi öksürük sürekli değildi kriz şeklinde geliyordu öksürükle birlikte nefes sorunu başladı kriz anlarında çok kötü oluyordum öksürük kusma ve ve nefes darlığı aynı anda ölücem galiba diyordum. Elhamdülillah hepsi geçti gitti. 15.günde zorla yavaştan ayaklandım. Ama ben hep kendimi zorladım sadece parol günde 3 tane izin verdi doktor çok dayanamadığım ana kadar bekleyip içiyordum. Ayaklanıncada hep zorladım yorulsamda yavaştan başladım iş yapmaya onun etkisi belkide çabuk attım üzerimden etkileri. Nefes darlığı filan kalmadı.
Eşimde 1 hafta sonra başladı ateş ve ağrılar ama o bana ve kıza bakma zorunda olduğu içşn hiç yatamadı ayakta atlattı öksürük yeni geçti sadece, kızımda 3 gün ateş oldu sadece elhamdülillah onlar çabuk toparlandılar. Hamileliğin etkisi belkide ben çok sarsıldım

Sağol canım bizim 1 hafta oldu karantina biteli çok şükür birşey olmadı kızıma en çok ona bişey olacak diye korkuyor insan
Ay kuzum seninki çok ağır geçmiş tekrarlamaz inşallah bidaha. Tek olsan yine yatar kalkar bi şekilde atlatırsın da çocuk oldumu çok zor ya. Beni sadece 4 gün çok zorladı bidaha çok şükür dayanılmayacak ağrılar olmadı hiç. Ablam zor atlattı daha dün karantinası bitti onunda ama yine ilk başlardaki gibi tüm gece kemiklerim zonkladı diyo. Tekrardan test yaptırdı bugün bakalım inşallah bitmiştir.
Sen bide hamile olduğuna da bağışıklık ister istemez düşük oluyo daha zor geçmiştir. Rabbim herkese şifa versin inşallah. Beni geçmiş olsuna arayan önce ablamı arıyo sonra beni. Diyolar senin sesin falan daha normal ablanın ki çok kötü. Diyorum son kozum vardı o da koymadı bana 🤣 zaten iyiki ağır geçmemiş, egeye bi kap çorba getirecek insan yokmuş etrafımda onu gördüm. Bi kuzenim sağolsun bişeyler aldı getirdi bide bi arkadaşım. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmeden yaşamayı nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun canimm
Çok sağol canımm 🥰

Selam güzel anneler tuvalet eğitimine basladik çişe güzel alıştı gündüzle birlikte geceyi de bıraktı ama kaka sorunsalı ni asamiyoruz siz nasıl yaptınız bana akıl verin ya korkuyor sanirim sıkıyor kendini poposun da kalıyor yada yapınca söylüyor

Selam güzel anneler tuvalet eğitimine basladik çişe güzel alıştı gündüzle birlikte geceyi de bıraktı ama kaka sorunsalı ni asamiyoruz siz nasıl yaptınız bana akıl verin ya korkuyor sanirim sıkıyor kendini poposun da kalıyor yada yapınca söylüyor
Biraz zaman öyle olur canım yeni alışanlar kaka yaparken zorlanıyorlar. Yusuf Ege de 1 aydan fazla hep altına yaptı söylemedi sonrasında alıştı. İnşallah çabuk atlatırsınız bu süreci de 🥰

Biraz zaman öyle olur canım yeni alışanlar kaka yaparken zorlanıyorlar. Yusuf Ege de 1 aydan fazla hep altına yaptı söylemedi sonrasında alıştı. İnşallah çabuk atlatırsınız bu süreci de 🥰
Ahhh kuzum valla dediğin gibi oldu ya şimdi çok şükür anneeeee kakaaa diyip koşuyor bunu da atlattık çok şükür elhamdülillah sırada ne var bizi neler bekliyor acaba konuşması çat pat biseyler anlıyoruz en azından

Kızlar tüp mide ameliyatı olmaya karar verdim, daha doğrusu testlerim bile yapıldı, önümüzdeki pazartesi ameliyat gününü kesinleştirdik. Tüp mideli olanınız var mıydı? Kızım 3yaşına girecek diye korkmuyorum, annemde kalacağız inşallah 1-2hafta, çocuğu tuvalete otururken vs indir kaldır tek başıma yapamam diye. İnşallah çok güzel geçer iyileşme süreci de ameliyat da, dualarınızı bekliyorum 💕

Kızlar tüp mide ameliyatı olmaya karar verdim, daha doğrusu testlerim bile yapıldı, önümüzdeki pazartesi ameliyat gününü kesinleştirdik. Tüp mideli olanınız var mıydı? Kızım 3yaşına girecek diye korkmuyorum, annemde kalacağız inşallah 1-2hafta, çocuğu tuvalete otururken vs indir kaldır tek başıma yapamam diye. İnşallah çok güzel geçer iyileşme süreci de ameliyat da, dualarınızı bekliyorum 💕
Öncelikle hakkınız da hayirlisi olsun canim ben yaptirmadim ama halam yaptırdı 8 ay kadar oldu 25 kg kadar verdi şuan gören tanıyamıyorum artıları çok tabiki kalp hastalığı vardi kilo verince hafifledi şuan ama eksisini sorarsan herseyi yiyemiyor uzun bir süre iki kaşıkla doyuyor ve midesi çok hassaslasti canim sağlık sorunu falan mı var neden böyle biseye karar verdin özel değilse

Kuzum naptınız karar verdiniz mi ameliyat tarihine. İnşallah zorlanmadan atlatırsın bu dönemi de 🥰
Benim arkadaşımın annesi ve ablamın görümcesi yaptırdı. Arkadaşımın annesi 1 bardak ayran içse hemen doyuyo, tavuk et vs şeyleri yiyemiyodu ağır geliyodu. Ablamın görümcesi ise maşallah sıvı-katı aynı anda yiyo, et sebze hiç bişey dokunmuyo ona. Eskisine nazaran daha çabuk doyuyo o şekilde güzel kg verdi. Ama lütfen vitaminlerine çok dikkat et vitaminsiz kalma. İlk 3 ay sıvı beslenmeden dolayı insan zorlanıyomuş ama sonrasında azar azar katı sıvı yiyerek inşallah dengeyi kurabilirsin 🥰

Ahhh kuzum valla dediğin gibi oldu ya şimdi çok şükür anneeeee kakaaa diyip koşuyor bunu da atlattık çok şükür elhamdülillah sırada ne var bizi neler bekliyor acaba konuşması çat pat biseyler anlıyoruz en azından
Maşallah canımm 🥰 bizimkinin çenesi çok erken açılmıştı çok şükür bidaha da kapanmak bilmedi. Bana çektiği tek yönü çenesi 🤣🤣 sen 2. Bebeği düşünüyodun naptın varmı güzel haberler

Maşallah canımm 🥰 bizimkinin çenesi çok erken açılmıştı çok şükür bidaha da kapanmak bilmedi. Bana çektiği tek yönü çenesi 🤣🤣 sen 2. Bebeği düşünüyodun naptın varmı güzel haberler
Yaaa yerim onu ben maşallah 🥰 hala düşünüyorum canim 4.ayim ama biraz aratacak galiba ben sandım ki Buğra da ki gibi hemen olacak 😅😅 ama o işler öyle olmuyormuş hayielisi artık Rabbım ne zaman verirse 😇

Yaaa yerim onu ben maşallah 🥰 hala düşünüyorum canim 4.ayim ama biraz aratacak galiba ben sandım ki Buğra da ki gibi hemen olacak 😅😅 ama o işler öyle olmuyormuş hayielisi artık Rabbım ne zaman verirse 😇
Hayırlı zamanda hayırlı vakitte gelsin inşallah kuzum 🥰 kalbinize göre olsun herşey

Amin güzel arkadaşım çok sagol sen düşünmüyor musun bizim topikten tekrardan doğum yapanlar bile oldu sanırım
Rabbim isteyene versin kuzum ben en az 1-2 sene daha düşünmüyorum Allah tarafından bi kaza vs olmazsa 🤣 Yusuf Ege beni çok yordu rabbim hastalığını eksikliğini göstermesin. Bu durumda 2. Çocuğa da Ege’ye de haksızlık olur o yüzden bizim 2. Çocuk fikri eşim için tamamen benim için kısmen rafta 🤣🤣

Rabbim isteyene versin kuzum ben en az 1-2 sene daha düşünmüyorum Allah tarafından bi kaza vs olmazsa 🤣 Yusuf Ege beni çok yordu rabbim hastalığını eksikliğini göstermesin. Bu durumda 2. Çocuğa da Ege’ye de haksızlık olur o yüzden bizim 2. Çocuk fikri eşim için tamamen benim için kısmen rafta 🤣🤣
Yaaaa sesli güldüm 🤣🤣 eşinin baya bi gözü korkmuş anlaşılan Rabbım hakkınız da hayırlısını nasip etsin inşallah canim en hayırlı zaman da❤🥰

Yaaaa sesli güldüm 🤣🤣 eşinin baya bi gözü korkmuş anlaşılan Rabbım hakkınız da hayırlısını nasip etsin inşallah canim en hayırlı zaman da❤🥰
Amin kuzum inşallah. Öyle valla eşime kalsa 2. Çocuğu hiç düşünmüyo. Ama ben tek kalmasın kardeşi olsun diyorum. Ama sadece diyorum 🤣🤣

X