Evet canım benim çok ağır geçti çok zordu gerçekten Allah birdaha yaşatmasın. İlk 4 gün ağrılar başlamıştı hafif ateş eklendi sonra yeni enfeksiyon atlatmıştım ben acaba omu tekrarladı yoksa Covid mi diye şüpheye düştük 5.günde her şeye bakıldı bütün testler covidsin diyordu zaten test verdik pozitif geldi 20 gün karantina dediler. 5. Günde ayakta zor duruyordum ertesi gün sadece tuvalet ve abdest için kalkabildim derken giderek kötüleşti ağrıdan ağlıyordum konuşamıyordum hiç. Derken geniz akıntısı ve öksürük eklendi öksürük sürekli değildi kriz şeklinde geliyordu öksürükle birlikte nefes sorunu başladı kriz anlarında çok kötü oluyordum öksürük kusma ve ve nefes darlığı aynı anda ölücem galiba diyordum. Elhamdülillah hepsi geçti gitti. 15.günde zorla yavaştan ayaklandım. Ama ben hep kendimi zorladım sadece parol günde 3 tane izin verdi doktor çok dayanamadığım ana kadar bekleyip içiyordum. Ayaklanıncada hep zorladım yorulsamda yavaştan başladım iş yapmaya onun etkisi belkide çabuk attım üzerimden etkileri. Nefes darlığı filan kalmadı.Ayy size de çok geçmiş olsun canıım. Ağır mı geçti sizinkii
Benim ilk 4 gün baya kötü geçti çok ağrım oldu canım ama ben o zaman korona olduğumu bilmiyodum. 4 gün sonra geçti o ağrılar normal grip gibi hafif bi kırgınlık var vücudumda. Ege de ateşlendi 2 gün çok şükür ateş bitti çksürük burun tıkanıklığı devam ediyo onda da. Eşimde de şuana kadar bişey yoktu da 1-2 gündür sesi değişti burnu falan akıyo sanırım o da yakalanacak
Eşimde 1 hafta sonra başladı ateş ve ağrılar ama o bana ve kıza bakma zorunda olduğu içşn hiç yatamadı ayakta atlattı öksürük yeni geçti sadece, kızımda 3 gün ateş oldu sadece elhamdülillah onlar çabuk toparlandılar. Hamileliğin etkisi belkide ben çok sarsıldım