- 9 Nisan 2018
- 1.390
- 3.759
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdilik zarar vermiyor bakalım ilerleyen zamanalr da nasıl olacak dediğini deneyeceğim bakalım sevmek için ondan izin isteyelim nasıl tepki verecekAslında başkaları kardeşini severken kıskanma sebebi kendisini sevmemelerinden değil biliyor musun ondan izinsiz onun bebeğini sevmelerinden dolayı zarar vermemesi de çok güzel arada yaş farkı olması o açıdan iyi olmuş
Teşekkürler canım amin inşallah Rabb'im isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahYaa ne güzel tevafuk ben de uzun süredir buraya bakmıyordum. Şimdi giriş yaptım ve hemen bu konuya girdim ki ne göreyim sen de yazmışsın bugün
Ev iş 2 çocuk derken hayat hızlı bı şekilde akıp gidiyor. Kızım okula basladi ekstra bı döngü daha eklendi hayatımıza
Yeni evladınızi da sağlıkla büyütmek nasip olsun canim
maviss_34 senin de gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün sağlıcakla
Amin inşallah canım sağolasınCanım gözünaydın kavuşmuşsunuz miniğine Allah analı babalı büyütsün
Ya şimdi ne güzel miniş miniş eller yüzü falan insan bebek özlüyor bu aralar o moddayim ama oğlum beni o kadar yıprattı ki uyku konusunda aileme demiştim olur da 3.ye niyetlenirsem bana bugünleri hatırlatın diyeŞimdilik zarar vermiyor bakalım ilerleyen zamanalr da nasıl olacak dediğini deneyeceğim bakalım sevmek için ondan izin isteyelim nasıl tepki verecek
Teşekkürler canım amin inşallah Rabb'im isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım sağolasın
Evet ya sanki üzerinden 4 koca sene geçmemiş gibi vay bee ne günlerdi hepimizde bir heyecan telaş doğdu doğacak derken 4 koca yılı geride bıraktıkKızlar hepinize maşallah ne kadar güzel büyümüş aileleriniz, yeni heyecanlar eklenmiş grubu hareketli görünce çok mutlu oldum.
Kesinlikle canim bende bu aralar çok kullanıyorum bu cümleyi ahhh bende bebek özlemi çektiğim için ikinci olsun hemde beraber büyürler dedik korkuyorum buda büyüyünce gene bebek ozlersek diyeYa şimdi ne güzel miniş miniş eller yüzü falan insan bebek özlüyor bu aralar o moddayim ama oğlum beni o kadar yıprattı ki uyku konusunda aileme demiştim olur da 3.ye niyetlenirsem bana bugünleri hatırlatın diye
Emira SY un dediği gibi tek çocuk hiç cocukmuş 2.olunca anlıyor insan
Yaaaa evett sen nerelerdesin neler yapıyorsun canimKızlar hepinize maşallah ne kadar güzel büyümüş aileleriniz, yeni heyecanlar eklenmiş grubu hareketli görünce çok mutlu oldum.
Evet ya, hele son zamanlar nasıl heyecanlıydı. Her sabah gece biri doğum yaptı mı diye giriyordukEvet ya sanki üzerinden 4 koca sene geçmemiş gibi vay bee ne günlerdi hepimizde bir heyecan telaş doğdu doğacak derken 4 koca yılı geride bıraktık
Kesinlikle canim bende bu aralar çok kullanıyorum bu cümleyi ahhh bende bebek özlemi çektiğim için ikinci olsun hemde beraber büyürler dedik korkuyorum buda büyüyünce gene bebek ozlersek diye
Evet ya, hele son zamanlar nasıl heyecanlıydı. Her sabah gece biri doğum yaptı mı diye giriyorduk
Bende aynı valla Betülle geçiyor günler Evde okul yapıyoruz, bize bi heyecan oldu o daYaaaa evett sen nerelerdesin neler yapıyorsun canim
Hoş geldin canım nasıl oldun en son ameliyat olmuştun yanlış hatırlamıyorsam.Kızlar hepinize maşallah ne kadar güzel büyümüş aileleriniz, yeni heyecanlar eklenmiş grubu hareketli görünce çok mutlu oldum.
Dün eşimle konuşuyoruz 2. Bu aralar emeklemeye bikaç kelime konuşmaya başladı artık bebeklikten çıkıyor insan bebek özlüyor dedi dur daha bismillah şimdiden ne özlemi dedim biz 3. Düşünmeye başlamışız haberim yokKesinlikle canim bende bu aralar çok kullanıyorum bu cümleyi ahhh bende bebek özlemi çektiğim için ikinci olsun hemde beraber büyürler dedik korkuyorum buda büyüyünce gene bebek ozlersek diye
Evet canım yaklaşık bir yıl oluyor ameliyatı olalı çok şükür iyiyim hiçbir sıkıntım olmadı. 28kg verdim çok şükürHoş geldin canım nasıl oldun en son ameliyat olmuştun yanlış hatırlamıyorsam.
Biz tövbe ettik ikinciden sonra kızım babasına geçen diyor baba annemin karnında yağmur var ne yağmuru dedi kız kardeşim gelcek dio amann Allah korusun dedik ikimiz aynı anda küçük oğlan bizi çok yıprattı alerjik bir bebe asla uyumuyor hep huysuz tovbeliyiz kızım illa yağmur istiyormuş gelecekmiş ama artık başka yağmurları severDün eşimle konuşuyoruz 2. Bu aralar emeklemeye bikaç kelime konuşmaya başladı artık bebeklikten çıkıyor insan bebek özlüyor dedi dur daha bismillah şimdiden ne özlemi dedim biz 3. Düşünmeye başlamışız haberim yok
Çok sevindim canım Rabbim Betülle birlikte sağlıklı bir ömür nasib etsinEvet canım yaklaşık bir yıl oluyor ameliyatı olalı çok şükür iyiyim hiçbir sıkıntım olmadı. 28kg verdim çok şükür
Oy kuzum benim ya nasılda hayaller kuruyorlar benimki ilk doğum yaptığımda annem bidaha karnında bebek büyütecek ama 2 tane olcak biri kız biri erkek diyordu hala aklına geldikçe söyler kızım sus dua niyetine gececek diyorum hemenBiz tövbe ettik ikinciden sonra kızım babasına geçen diyor baba annemin karnında yağmur var ne yağmuru dedi kız kardeşim gelcek dio amann Allah korusun dedik ikimiz aynı anda küçük oğlan bizi çok yıprattı alerjik bir bebe asla uyumuyor hep huysuz tovbeliyiz kızım illa yağmur istiyormuş gelecekmiş ama artık başka yağmurları sever
Hacamat nedir? Ben cam kozalağı pekmezi buldum onu veriyorum iyi geldiğini dusunuyorumOy kuzum benim ya nasılda hayaller kuruyorlar benimki ilk doğum yaptığımda annem bidaha karnında bebek büyütecek ama 2 tane olcak biri kız biri erkek diyordu hala aklına geldikçe söyler kızım sus dua niyetine gececek diyorum hemen
Benim iki kızda alerjik malesef canım büyük kızımda çok çektik sürekli mızmızdı oda. İlkinde cesaret edememiştim ama küçük kızda aynı olunca hacamat yaptırdım güvendiğim birine bütün sıkıntılarımız bıçak gibi kesildi şifa oldu biiznillah. Büyük kızıma boşuna eziyet etmişim diye vicdan yapıyorum şuan. Düşünürsen bir araştır derim
Bir de iki çocuk az çocuk üç çocuk çok çocuk versiyonu varYa şimdi ne güzel miniş miniş eller yüzü falan insan bebek özlüyor bu aralar o moddayim ama oğlum beni o kadar yıprattı ki uyku konusunda aileme demiştim olur da 3.ye niyetlenirsem bana bugünleri hatırlatın diye
Emira SY un dediği gibi tek çocuk hiç cocukmuş 2.olunca anlıyor insan
O levele geçersek yine kulağını çınlatirizBir de iki çocuk az çocuk üç çocuk çok çocuk versiyonu var