2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok teşekkür ederim . Bir nebze de olsa içimi rahatlattinız. Benim bebeğim 38 günlük ilk defa başımıza geldi 😭
Oyy canım küçücukmüş ama gecer ilaçla hic merak etmeyin, cok küçuk oldugu için yogun bakıma almıslardir. Dua edecegim bu gece yavrunuz için🙏Sadece sagliğına kavuşup cıkınca doktorunuza danışın prebiyotik kullanalım mı diye, 3 aylıkken b.. le baslayan bi prebiyotik kullanmiştik biz gaz için. Antibiyotiklerden sonra her zaman prebiyotik kullanımı önemli çünkü

Oyy canım küçücukmüş ama gecer ilaçla hic merak etmeyin, cok küçuk oldugu için yogun bakıma almıslardir. Dua edecegim bu gece yavrunuz için🙏Sadece sagliğına kavuşup cıkınca doktorunuza danışın prebiyotik kullanalım mı diye, 3 aylıkken b.. le baslayan bi prebiyotik kullanmiştik biz gaz için. Antibiyotiklerden sonra her zaman prebiyotik kullanımı önemli çünkü
Allah razı olsun sizden . Muhakkak danışacağım çok teşekkür ederim 🙏🏻

Merhaba benim bebeğimde de cıktı bu enfeksiyon 1 haftadır yoğun bakımda. Geçer mi acaba ? Çok korkuyorum. Sürekli ağlıyorum 😭
Rabbim yardımcınız olsun inşallah. İçinizi ferah tutun. Nasıl büyük bir mucize ile dünyaya geldiler ve büyüdüler. Bu bizim elimizde olan bir şey değil. Onlar çok güçlü. Atlatacaktir Allah'ın izniyle

Rabbim yardımcınız olsun inşallah. İçinizi ferah tutun. Nasıl büyük bir mucize ile dünyaya geldiler ve büyüdüler. Bu bizim elimizde olan bir şey değil. Onlar çok güçlü. Atlatacaktir Allah'ın izniyle
Allah razı olsun . İnşaallah sabırla bekliyorum. Cenab-i Allah büyüktür şifasını verir inşaallah 🤲🏻😭

Bildirim gelmediği için göremedim konuşmalarınızı aklıma düştü bakayım bir dedim bayağı konuşulmuş çok geçmiş olsun cnm alak şifa versin bir an önce toparlan inşallah. Herkes nasıl kızlar evlatlar nasıl
Aklıma geldin buradan bildirim alınca.dogum yapmışsın gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin 🤲
Nasıl geçiyor günler alisabildin mi 🙈

Aklıma geldin buradan bildirim alınca.dogum yapmışsın gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin 🤲
Nasıl geçiyor günler alisabildin mi 🙈
😍 Sağol canisi çok şükür iyiyiz iki çocukla bol enerjik gün yetmiyor resmen küçük uyudukca buyukle oynama gün yetmiyor resmen sen nasılsın nasıl gidiyor

Selam kızlar çok uzun zamandır girmiyordum foruma hayat çok hızlı akıyor malum. Bazı bebeler kardeslenmis mutlu sağlıklı günlerde analı babalı büyüsünler inşallah. 2. Çocuğu büyütmek her ne kadar zor olsada ayrı bir keyfi var bence. Buda sanırım tecrübeden. Bende 2 çocuk ile yaklaşık toplam 5 yıl süren emzirmenin ardından sönmüş balona dönen memelerimi yaptırdım. 1 ay oldu. Sanırım böylece 3. Faslını da kapatmış oldum😂

Selam kızlar çok uzun zamandır girmiyordum foruma hayat çok hızlı akıyor malum. Bazı bebeler kardeslenmis mutlu sağlıklı günlerde analı babalı büyüsünler inşallah. 2. Çocuğu büyütmek her ne kadar zor olsada ayrı bir keyfi var bence. Buda sanırım tecrübeden. Bende 2 çocuk ile yaklaşık toplam 5 yıl süren emzirmenin ardından sönmüş balona dönen memelerimi yaptırdım. 1 ay oldu. Sanırım böylece 3. Faslını da kapatmış oldum😂
Hayırlı olsun canım, geçmiş olsun 🤭

Canisiii bir oğlum daha oluyor 🙈 korkmuyor değilim valla oğlumdan sonra ikisi bir olup neler yaparlar neler 😂 sizinle de paylaşayım dedim
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
Benim de bir kızçem daha oldu büyüğüm sakin sessiz çok uyumlu bir çocuk bu henüz 3 aylık ama şimdiden belli ediyor gümbür gümbür geliyor 😆

X