- 2 Ekim 2021
- 312
- 730
- 35
Çok teşekkür ederim . Bir nebze de olsa içimi rahatlattinız. Benim bebeğim 38 günlük ilk defa başımıza geldiÇook gecmis olsun, gecer tabi hic merak etmeyin. Sizin de tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu mu var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim . Bir nebze de olsa içimi rahatlattinız. Benim bebeğim 38 günlük ilk defa başımıza geldiÇook gecmis olsun, gecer tabi hic merak etmeyin. Sizin de tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu mu var
Oyy canım küçücukmüş ama gecer ilaçla hic merak etmeyin, cok küçuk oldugu için yogun bakıma almıslardir. Dua edecegim bu gece yavrunuz içinSadece sagliğına kavuşup cıkınca doktorunuza danışın prebiyotik kullanalım mı diye, 3 aylıkken b.. le baslayan bi prebiyotik kullanmiştik biz gaz için. Antibiyotiklerden sonra her zaman prebiyotik kullanımı önemli çünküÇok teşekkür ederim . Bir nebze de olsa içimi rahatlattinız. Benim bebeğim 38 günlük ilk defa başımıza geldi
Allah razı olsun sizden . Muhakkak danışacağım çok teşekkür ederimOyy canım küçücukmüş ama gecer ilaçla hic merak etmeyin, cok küçuk oldugu için yogun bakıma almıslardir. Dua edecegim bu gece yavrunuz içinSadece sagliğına kavuşup cıkınca doktorunuza danışın prebiyotik kullanalım mı diye, 3 aylıkken b.. le baslayan bi prebiyotik kullanmiştik biz gaz için. Antibiyotiklerden sonra her zaman prebiyotik kullanımı önemli çünkü
Sizden de Allah razı olsun. Cocugunuz hastaneden çıkınca yazarsanız sevinirimAllah razı olsun sizden . Muhakkak danışacağım çok teşekkür ederim
Tabiki yazarım. Hayırlısıyla çıksınSizden de Allah razı olsun. Cocugunuz hastaneden çıkınca yazarsanız sevinirim
Rabbim yardımcınız olsun inşallah. İçinizi ferah tutun. Nasıl büyük bir mucize ile dünyaya geldiler ve büyüdüler. Bu bizim elimizde olan bir şey değil. Onlar çok güçlü. Atlatacaktir Allah'ın izniyleMerhaba benim bebeğimde de cıktı bu enfeksiyon 1 haftadır yoğun bakımda. Geçer mi acaba ? Çok korkuyorum. Sürekli ağlıyorum
Allah razı olsun . İnşaallah sabırla bekliyorum. Cenab-i Allah büyüktür şifasını verir inşaallahRabbim yardımcınız olsun inşallah. İçinizi ferah tutun. Nasıl büyük bir mucize ile dünyaya geldiler ve büyüdüler. Bu bizim elimizde olan bir şey değil. Onlar çok güçlü. Atlatacaktir Allah'ın izniyle
Şükürler olsun hastaneden çıktık bugünSizden de Allah razı olsun. Cocugunuz hastaneden çıkınca yazarsanız sevinirim
Geçmiş olsun, bundan sonra hep sağlıklı günleriniz olsun❤Şükürler olsun hastaneden çıktık bugün
Çok teşekkür ederim. Aminn Allah razı olsunGeçmiş olsun, bundan sonra hep sağlıklı günleriniz olsun❤
Aklıma geldin buradan bildirim alınca.dogum yapmışsın gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip eylesinBildirim gelmediği için göremedim konuşmalarınızı aklıma düştü bakayım bir dedim bayağı konuşulmuş çok geçmiş olsun cnm alak şifa versin bir an önce toparlan inşallah. Herkes nasıl kızlar evlatlar nasıl
Sağol canisi çok şükür iyiyiz iki çocukla bol enerjik gün yetmiyor resmen küçük uyudukca buyukle oynama gün yetmiyor resmen sen nasılsın nasıl gidiyorAklıma geldin buradan bildirim alınca.dogum yapmışsın gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin
Nasıl geçiyor günler alisabildin mi
İyiyim ben de çok şükür.yarin ufakligimin 1.yas günü öyle böyle devirdik 2 çocukla 1 yılıSağol canisi çok şükür iyiyiz iki çocukla bol enerjik gün yetmiyor resmen küçük uyudukca buyukle oynama gün yetmiyor resmen sen nasılsın nasıl gidiyor
Oyy maşallah inşallah bizde bir yaşa göz açıp kapayıncaya kadar gelirizİyiyim ben de çok şükür.yarin ufakligimin 1.yas günü öyle böyle devirdik 2 çocukla 1 yılı
Sağol canım benim hepimizin insaAllahOo maşallah kızlar, hayırlı olsun. Nice güzel günleriniz yıllarınız olsun inşallah
İnsaAllah insaAllahOyy maşallah inşallah bizde bir yaşa göz açıp kapayıncaya kadar geliriz
Hayırlı olsun canım, geçmiş olsunSelam kızlar çok uzun zamandır girmiyordum foruma hayat çok hızlı akıyor malum. Bazı bebeler kardeslenmis mutlu sağlıklı günlerde analı babalı büyüsünler inşallah. 2. Çocuğu büyütmek her ne kadar zor olsada ayrı bir keyfi var bence. Buda sanırım tecrübeden. Bende 2 çocuk ile yaklaşık toplam 5 yıl süren emzirmenin ardından sönmüş balona dönen memelerimi yaptırdım. 1 ay oldu. Sanırım böylece 3. Faslını da kapatmış oldum
Canisiii bir oğlum daha oluyor korkmuyor değilim valla oğlumdan sonra ikisi bir olup neler yaparlar neler sizinle de paylaşayım dedimHayırlı zamanda hayırlı vakitte gelsin inşallah kuzum kalbinize göre olsun herşey
Canım nasılsın sürecin nasıl geçti herşey normale dönmüştür inşallahTabi haberdar ederim canım, çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsinCanisiii bir oğlum daha oluyor korkmuyor değilim valla oğlumdan sonra ikisi bir olup neler yaparlar neler sizinle de paylaşayım dedim