- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Allah esirgesin, bulaşırsa da ayakta, evde atlatmayı nasip etsin...Cok gecmis olsun canim. Direkt nasil kestin kizini sutten. Hepsi ust uste cok zor olmuştur. Bian once iyilesin insallah. Bebeklere ilac verilmiyor sanirim.
Evimiz cok riskli bolge gosteriyor programda adim adim yaklasiyoriz bizde allah korusun tabi ama kabullendim bende. Oturdum bekliyorum yani. Bu virus doneminde sutten kesmeyin diyolar ama allah korusun virusu kapinca zaten mecbur kesiyosun.
Çok geçmiş olsun, inşallah hastalarınız çabucak iyileşir, siz de bulaş olmadan atlatırsınızÇok geçmiş olsun hastalara. Biz de temaslı listesinde olduğumuz için karantinadayız. Kardeşim ve dayım pozitif. Anneannemiz babam, eşim kızım ben karantina
Cok cok gecmis olsun. Haklisin sagsaglim yanlarinda olalim da gerisi cokta onemli degil. Insallah cabucak toparlarsinizAllah esirgesin, bulaşırsa da ayakta, evde atlatmayı nasip etsin...
Ben son gece bir kere daha emzirmek istiyordum, doktora da dedim aslında onlar da uğraştılar ama kalbim normale dönmüyordu hiçbir şekilde. Mecburen beloc yani kalp ilacı verdiler serumla en son, öyle düştü. Malesef bunu verdiğimiz andan sonra emzirmiyorsun artık bitti dediler.
Bana kalsa kışı emzirerek geçirmek istiyordum ama nasipten çıkmış.... Sağsalim yanların da olalım da evlatlarımızın, gerisi mühim değil aslında...
Gecmis olsun insallah birşey olmayacak Canım temasta kaçıncı gündesinizÇok geçmiş olsun hastalara. Biz de temaslı listesinde olduğumuz için karantinadayız. Kardeşim ve dayım pozitif. Anneannemiz babam, eşim kızım ben karantina
Sağol arkadaşım :) 6 gün oldu benim ama bilmeden pazartesi işe gittik eşimin iş arkadaşı ile teması oldu o da çarşamba pozitif çıktı. O yüzden eşimin karantinası tekrar uzatıldı. Bizde bişey yok çıkacağını da sanmıyorum, kardeşim pozitif olmasına rağmen onda da bişey yok. Bi tek dayım evde ama ateşli hasta geçiriyor.Gecmis olsun insallah birşey olmayacak Canım temasta kaçıncı gündesiniz
Canım nasılsınız bugün? bir ihtiyacınız varmı aynı şehirde değiliz ama olsun bi şekilde ulastiririz...Çok geçmiş olsun, inşallah hastalarınız çabucak iyileşir, siz de bulaş olmadan atlatırsınız
Allah razı olsun canım, düşünmen yeterCanım nasılsınız bugün? bir ihtiyacınız varmı aynı şehirde değiliz ama olsun bi şekilde ulastiririz...
Evet canım Allah razı olsun onlarda mi pozitifAllah razı olsun canım, düşünmen yeterGünden güne daha iyi oluyoruz çok şükür Emira SY ile görüşmüştük, onlar da pozitif ama abimlerle görüşmemiştik neyseki. Bir iki ilaç lazım oldu, abim getirdi kapıya bıraktı sağolsun. Market ihtiyaçlarını da zaten kapıya istiyordum önceden de, o şekilde temassız alıyoruz. Allah onlardan da razı olsun ya çok büyük bir hizmet gerçekten
İnşallah canım. Onlar da pozitif evet ama çok şükür az gün kaldı, geçiyor hepimizin. Belli ki bulaşacak bi şekilde ama Allah böyle evde geçirmeyi nasip etsin yine de...Evet canım Allah razı olsun onlarda mi pozitifsanırım hepimiz atlatacagiz .. canım senin nezninde ihtiyacı olan şuan böyle bir durumda kalan arkadaşımız varsa guruptan burdan yazın hepimiz elimizden geldiğince birbirimize destek oluruz en endişeli en sevinçli günlerimizi paylaştık burdan yine her ne olursa olsun paylaşırız insallah çabucak geçecek insallah bugünleri bir ani olarak anlatıp çocuklarımızı gönül rahatliyla parklarda oynayacağız
Off geçmiş olsun ben de 8. Gündeyim bi belirtimiz yok diye hadi atlattık diyodum belki de pozitif olacağız biz de..Annem e komşusundan bulaşmış duyunca hemen test yaptırdılar pozitif ablam babam eniştem negatif çıktı herkes ayrı odada karantinadalar 7. Gun testleri de negatifti ki eniştem 12. Gunde hafif grip gibi başladı ve bugun pozitif çıktı Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah gelip geçecek bu günlerde
Canim insallah değilsinizdir genelde ailede herkese bulaşmıyormuş ama bizimkiler aynı araçta seyehat etti 6 saat kadar bilmiyorduk ozaman annemdeyse bi belirti yoktu Allahın izniyle geçip gider. Bugün 13. Gün babam negatifti bu zamana kadarki testlerde bugün kötüleşmiş insallah atlatacagiz tahlil yarın belli olacak bugüne kadar çok iyiydi bu gün şiddetli oksuruk halsizlik iştahsızlık babam kalp hastası çok korkuyorum çokOff geçmiş olsun ben de 8. Gündeyim bi belirtimiz yok diye hadi atlattık diyodum belki de pozitif olacağız biz de..
Allah yardımcınız olsun ya benim de pozitif kardeşim kalp hastası 80 yaşına yakın babamla aynı evde. Dayım da anneannemde kalmış hasta olduğunu bilmeden 5 gün aynı evdelermiş döndükten 1 gün sonra dayımın ateşi başlamış. Şu an gergin bekleyiş var hepimizdeCanim insallah değilsinizdir genelde ailede herkese bulaşmıyormuş ama bizimkiler aynı araçta seyehat etti 6 saat kadar bilmiyorduk ozaman annemdeyse bi belirti yoktu Allahın izniyle geçip gider. Bugün 13. Gün babam negatifti bu zamana kadarki testlerde bugün kötüleşmiş insallah atlatacagiz tahlil yarın belli olacak bugüne kadar çok iyiydi bu gün şiddetli oksuruk halsizlik iştahsızlık babam kalp hastası çok korkuyorum çok
Inşallah canim Allah yardımcımız olsun insallah şifa bekleyen herkes bir an önce şifa bulur insallah yara almadan atlatırız umarımAllah yardımcınız olsun ya benim de pozitif kardeşim kalp hastası 80 yaşına yakın babamla aynı evde. Dayım da anneannemde kalmış hasta olduğunu bilmeden 5 gün aynı evdelermiş döndükten 1 gün sonra dayımın ateşi başlamış. Şu an gergin bekleyiş var hepimizde
Sizinkiler de sağlıklarına hemen kavuşurlar umarım
Merhaba. Hemen çocuk diş doktoruna muayene olun derim. Vitamin takviyesi filn verebilir (florür eksikliğinde olabiliyor) veya diş fırçalamayla ilgili (ben bilmiyorum siz neler yapıyorusunuz ama) yapılması gereken bir şey varsa size anlatacaktır. Biberon kullanıyor musunuz bilmiyorum ama biberon da sebep olabiliyor diye biliyorum ben. Vakit kaybetmeyin ama, covidden dolayı dişçiler kapanmıştı Mart ayında, aynısı olursa gidemezsiniz.Kizlar cok gecmis olsun hasta olanlara Rabbim acil sifalar versin insallah size danismak istedigim bir konu var oglum iki yasina girmek uzere butun disleri cikti sayilir ama on sut disleri curumeye basladi gibi yada leke mi bilemiyorum al ic kisimda vardi simdi de on kisimda da görünüyor tamda on dis oldugu için cok belli oluyor ne yapmam lazim bilemedim
Yaklasik bir aydir dis fırçalamaya basladik evet biberon kullaniyor sut icerken gece uyuduktan sonra sut veriyordum muhtemelen ondan dolayi oldu o kadar üzgünüm ki umarim bir tedavisi vardir bilgilendirdiginiz icin teşekkür ederim dediginiz gibi hemen doktora gidicez en kisa zamandaMerhaba. Hemen çocuk diş doktoruna muayene olun derim. Vitamin takviyesi filn verebilir (florür eksikliğinde olabiliyor) veya diş fırçalamayla ilgili (ben bilmiyorum siz neler yapıyorusunuz ama) yapılması gereken bir şey varsa size anlatacaktır. Biberon kullanıyor musunuz bilmiyorum ama biberon da sebep olabiliyor diye biliyorum ben. Vakit kaybetmeyin ama, covidden dolayı dişçiler kapanmıştı Mart ayında, aynısı olursa gidemezsiniz.