- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 30
Çok sevindim öyle olmasına canım inanki. Demekki daha bırakmaya hazır değil, en güvendiği sevdiği şeyi öyle kolay kolay bırakamıyo hiç kimse. Dedğin gibi biraz daha emsin büyüsün, anlatarak yavaş yavaş azaltıp bırakırsınız Allahın izniyleaydingelini canim ben ondan cok zorlandm iki uc gun hasta yattim vicdan yaptim yani. Oda bende birakmaya hazır degilmisiz.aciya ragmen gene meme meme diye tutturdu sonrasında bende dayanamadim verdim emiyoruz. Napalim vakti o zaman degilmis demekki. Bi sure daha emsin ins medeni yollarla birakiriz memeyi
Canım kaç aylik oldu bebeğin şimdilik yok ama olan arkadaşlarımda dr. Önerisi dikkatini dağıtmak sıkılmasını önlemek birebir oynamak yapma etme dememek bu şekilde kısa zamanda unutuyormuş üzerine gitmemek lazımmış doğal bir durum diyor dr. Bu ara krem falan sürme sık# bez değişimi umarım çabuk atlatırsınız sureciKizlar selam
Kizim yaklasik 10 15 gundur yuz ustu yatip ellerinide bezine koyup beziyle oynuyor.Sıkıyor birakiyor bezini, ellerini bezine baya bastiriyor bazen bacaklarini kasar gibi oluyo ama cok kisa ve sık oluyo bu bacagini gerip uzatmasi. Bazende eliyle bezine baski yaptiginda poposunu kaldirip indiriyor.
Beziyle oyun mu oynuyor yoksa bu infantil masturbasyon mu cozemedim.
Dikkatini dagitmaya calistigimda anne git diyor. Cokta ustune düşüp inada bindirsin istemiyorum. Hergun cok sık yapmiyodu ama bugun baya siklastirdi. Boyle durumla karsilastiniz mi cevrenizde yada cocugunuzda. Napsam nasil tepki versem bilemedim. İnternette cok dogal diyor ama.
26 sinda 23 aylik olucaz. Dikkatini dagitmaya calistigimda bazen kaniyor bazen anne git diyor. Hic yapma etme demedim ustune dusmedim. Evet kesinlikle sikintidan yapıyor. Babamiz gec geliyor isten ikimiz tekiz. Anane teyze hafta bi anca gorebiliyor. Virusu hic soylemiyorum bile dogru durust bi yere çıkamaz olduk. Elimden geldigi kadar ilgileniyorum oynuyorum ama ev isiydi yemegiydi malum. Daha fazla ilgilenicem artik. Insallah cabucak unuturCanım kaç aylik oldu bebeğin şimdilik yok ama olan arkadaşlarımda dr. Önerisi dikkatini dağıtmak sıkılmasını önlemek birebir oynamak yapma etme dememek bu şekilde kısa zamanda unutuyormuş üzerine gitmemek lazımmış doğal bir durum diyor dr. Bu ara krem falan sürme sık# bez değişimi umarım çabuk atlatırsınız sureci
Evet canım aynen parka falan gidemiyor insan risk alıyorum bazen sitenin bahçesinde apartmandan çocuklarla oynuyor o zaman neşesi çok yerinde bizimkide dışarı çıkmadığımız günlerde sürekli mız mız26 sinda 23 aylik olucaz. Dikkatini dagitmaya calistigimda bazen kaniyor bazen anne git diyor. Hic yapma etme demedim ustune dusmedim. Evet kesinlikle sikintidan yapıyor. Babamiz gec geliyor isten ikimiz tekiz. Anane teyze hafta bi anca gorebiliyor. Virusu hic soylemiyorum bile dogru durust bi yere çıkamaz olduk. Elimden geldigi kadar ilgileniyorum oynuyorum ama ev isiydi yemegiydi malum. Daha fazla ilgilenicem artik. Insallah cabucak unutur
Evet akintiyi okumuştum. Bakiyorum surekli kuru bi sikinti yok. Valla taktimi takiyor yapmaya basladiginda zor kandırıyoruz.Evet canım aynen parka falan gidemiyor insan risk alıyorum bazen sitenin bahçesinde apartmandan çocuklarla oynuyor o zaman neşesi çok yerinde bizimkide dışarı çıkmadığımız günlerde sürekli mız mız
Canım sende takma kafana gelip geçici bir durum utanılacak birseyde deil akıntı oluyormu öyle zamanlarda onada dikkat etmek lazımmış bezi gevşek olacakmis umarım çabuk atlatirsiniz
Çok sevmiş gibi göründüğü oyuncakla sadece 1 gün oynadığı için ben bıraktım oyuncak almayı. Dikkat süresi de kısa en fazla 10 dk oyun oynuyor etkinliklerden de hoşlanmadı. Kucak delisiydi şimdi hiç inmiyor kucaktan. Anlamadım gittiBu yaşta nasıl oyuncaklar alıyorsunuz
Bizimki evde oyuncakların yüzüne bakmıyor ama şimdi anneanne babanne evinde bıraktığı oyuncaklarla oynayıp duruyor. Eve dönünce oyuncak mı alsam acaba demiştimÇok sevmiş gibi göründüğü oyuncakla sadece 1 gün oynadığı için ben bıraktım oyuncak almayı. Dikkat süresi de kısa en fazla 10 dk oyun oynuyor etkinliklerden de hoşlanmadı. Kucak delisiydi şimdi hiç inmiyor kucaktan. Anlamadım gitti
Doktor seti, barbie bebek. Bunların ikisiyle kafayı yemek üzereyim :) barbieler her gün hasta oluyolar yıkanıyolar çiş yapıyolar havuza giriyorlar zıplıyorlar uyuyorlar falanBu yaşta nasıl oyuncaklar alıyorsunuz
Biz şu an pozitifiz canım ailecek. C vitamini, d vitamini filan kullanıyoruz, ıhlamur içiyoruz ballı limonlu filan. Güzel beslenmeye çalışıyoruz yani. Devletin verdiği ilacı içiyoruz bir deKizlar covid geçiren varmı aramızda bitkisel birşey kullandinizmi aynı evde olupta teması olup bulaşmayan varmı
Çok geçmiş olsun canım ,inşallah en kısa sürede atlatırsınızBiz şu an pozitifiz canım ailecek. C vitamini, d vitamini filan kullanıyoruz, ıhlamur içiyoruz ballı limonlu filan. Güzel beslenmeye çalışıyoruz yani. Devletin verdiği ilacı içiyoruz bir de
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım ,inşallah en kısa sürede atlatırsınız
Amin canımÇok teşekkür ederim canımAllah tüm şifa bekleyenlere şifalar versin
Canim cok gecmis olsun. Belirtileriniz nelerdi hafif atlatiyorsunuz sanirim. Arkadasimin esi de pozitifti gelen filyasyon ekibi ilaci kullanmayi onermemis. Yan etkileri cok fazla diye. Herhangi bi sikinti yaşadınız miBiz şu an pozitifiz canım ailecek. C vitamini, d vitamini filan kullanıyoruz, ıhlamur içiyoruz ballı limonlu filan. Güzel beslenmeye çalışıyoruz yani. Devletin verdiği ilacı içiyoruz bir de
Canım çok şükür hastanelik değiliz ama ateş, şiddetli karın ağrısı, isal, öksürük, baş ağrısı, vücut ve sırt ağrısı, göğüs ağrısı, halsizlik her şey var. İlk ben belirti gösterdim, benden 2gün sonra da eşim aynı sırayla belirti gösterdi. Evdeyiz işteCanim cok gecmis olsun. Belirtileriniz nelerdi hafif atlatiyorsunuz sanirim. Arkadasimin esi de pozitifti gelen filyasyon ekibi ilaci kullanmayi onermemis. Yan etkileri cok fazla diye. Herhangi bi sikinti yaşadınız mi
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin kızın nasıl onda da belirti var miCanım çok şükür hastanelik değiliz ama ateş, şiddetli karın ağrısı, isal, öksürük, baş ağrısı, vücut ve sırt ağrısı, göğüs ağrısı, halsizlik her şey var. İlk ben belirti gösterdim, benden 2gün sonra da eşim aynı sırayla belirti gösterdi. Evdeyiz işte
Benim karaciğerimde bir sıkıntı vardı, onunla ilgili doktora gittim işte ilaç kullanabilir miyim diye pozitif çıkınca. Doktor hem devletin bıraktığı ilaçları hem de 6ilaç daha verdi, onları kullanmam gerektiğini söyledi, kanımda pıhtılaşma sınıra yaklaşmış filan. Daha ilaçlara başlamadan hastanedeyken göğüs ağrım çok arttı, nabzım 220nin üstüne çıktı, indiremediler 2buçuk saat normale, kalp ilacı vs verdiler acilde. Direkt sütten kestirdiler kızımı da bu şekilde...
Ama çok şükür çıktık o gece hastaneden, evdeyiz elhamdulillah. Bol vitaminle vs geçiriyoruz
İlk günler nadiren öksürüyordu. Hala biraz halsizliği var, bi de ben ilaç içmiyorken çok emmek istiyordu işte iştahsızdı. Ama sütten kestikten sonra hafif ateşi çıkmaya başladı. Annem normalde de sütten kesilen çocukların hafif ateşlendiğini söyledi, ateş ondan olabilir yani.Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin kızın nasıl onda da belirti var mi
Cok gecmis olsun canim. Direkt nasil kestin kizini sutten. Hepsi ust uste cok zor olmuştur. Bian once iyilesin insallah. Bebeklere ilac verilmiyor sanirim.Canım çok şükür hastanelik değiliz ama ateş, şiddetli karın ağrısı, isal, öksürük, baş ağrısı, vücut ve sırt ağrısı, göğüs ağrısı, halsizlik her şey var. İlk ben belirti gösterdim, benden 2gün sonra da eşim aynı sırayla belirti gösterdi. Evdeyiz işte
Benim karaciğerimde bir sıkıntı vardı, onunla ilgili doktora gittim işte ilaç kullanabilir miyim diye pozitif çıkınca. Doktor hem devletin bıraktığı ilaçları hem de 6ilaç daha verdi, onları kullanmam gerektiğini söyledi, kanımda pıhtılaşma sınıra yaklaşmış filan. Daha ilaçlara başlamadan hastanedeyken göğüs ağrım çok arttı, nabzım 220nin üstüne çıktı, indiremediler 2buçuk saat normale, kalp ilacı vs verdiler acilde. Direkt sütten kestirdiler kızımı da bu şekilde...
Ama çok şükür çıktık o gece hastaneden, evdeyiz elhamdulillah. Bol vitaminle vs geçiriyoruz