- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Üzülmeyin, daha yeni önlere geldi diyorsunuz, düzelebilir büyük ihtimalle. En kısa zamanda dişçiye gidin ki çözüm için adım atmış olun. Bir süre uyurken süt vermemeyi de düşünebilirsiniz. Doktor daha iyi yönlendirecektir ama en azından ilerlemez belki doktora gidene kadar. Gerçi biberonla ilgisi olmayabilir de, annem de bize uyurken, sabah karşı biberonla süt verirmiş, dişimde hiç çürük olmadı..Yaklasik bir aydir dis fırçalamaya basladik evet biberon kullaniyor sut icerken gece uyuduktan sonra sut veriyordum muhtemelen ondan dolayi oldu o kadar üzgünüm ki umarim bir tedavisi vardir bilgilendirdiginiz icin teşekkür ederim dediginiz gibi hemen doktora gidicez en kisa zamanda
Ben de gece mama veriyorum uyurken içiyor biberonla o yüzden diş çürüğü olabilir hemen arkasından su içiyorum en azından süt kalıntısı gitsin diye.Yaklasik bir aydir dis fırçalamaya basladik evet biberon kullaniyor sut icerken gece uyuduktan sonra sut veriyordum muhtemelen ondan dolayi oldu o kadar üzgünüm ki umarim bir tedavisi vardir bilgilendirdiginiz icin teşekkür ederim dediginiz gibi hemen doktora gidicez en kisa zamanda
Rabbim şifalar versin canım, durumu nasılKızlar babam için dua istiyorum lutfen
Allah şifa versin cnm dualarımız baban ile durumu nasılKızlar babam için dua istiyorum lutfen
Çok çok geçmiş olsun canım. Rabbim Şafi ismiyle şifalar versinLezzetliCipetpet Birumuttur yasamak kızlar çok sağolun babam hastanede yatıyor ciğerlerinde baya varmış 3 günü atlatırsak iyi olacak insallah demiş dr. Kritik şuan oksijen desteği alıyor. Kalp rahatsızlığı var bekliyoruz inşallah iyi olacak . Annemde yatıyor iyi olduğunu düşünmüştük oda ilaçları falan bitmişti ama tekrar tedaviye başladılar
Çok geçmiş olsun, inşallah ikisi de bir an önce iyileşirLezzetliCipetpet Birumuttur yasamak kızlar çok sağolun babam hastanede yatıyor ciğerlerinde baya varmış 3 günü atlatırsak iyi olacak insallah demiş dr. Kritik şuan oksijen desteği alıyor. Kalp rahatsızlığı var bekliyoruz inşallah iyi olacak . Annemde yatıyor iyi olduğunu düşünmüştük oda ilaçları falan bitmişti ama tekrar tedaviye başladılar
Amin canım çok sağolunÇok geçmiş olsun, inşallah ikisi de bir an önce iyileşir
Çok geçmiş olsun.Kizlar sizde durumlar nasıl covidde insallah herşey yolunda gidiyordur.
Bizde henüz bir degisiklik yok babam oksijen desteği alıyor hala ve 1 defa plazma verilmiş bekliyoruz Rabbim şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun
Canım benim çok sevindim geçmiş olsun Inşallah babam da bir çıksa hastaneden Allahin izniyle... Rabbim sevdiklerimizle sınamasın inşallahÇok geçmiş olsun.
Benim karantinam bitti testim negatif
İnşallah sizler de iyi olacaksınız arkadaşım
Merhaba canım. Arada fazla yaş olmaması daha iyi. Çocukta sıkılmaz arkadaş gibi büyürler. Benim çocuklar da hep üst üste oldu ama hamd olsun çok güzel. Hiç arkadaşa ihtiyaçları yok. Evde her birinin bir arkadaşı var. Hiç üzülme korkma. Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat versin.Merhaba güzel anneler Nasılsınizumarım soyle bi donemde olabildiğince çocuklarınız da sizde iyisinizdir ben plansiz bi şekilde ikinci cocuguma gebe kaldım lakin oğlum henüz küçük olduğu için bu durum beni korkutuyor aranizda gebelik düşünen yada tekrar gebe olan varmı acaba yada iki cocugu arasında yaş farki az olan bebek dogdugunda oğlum 31 aylık olacak inşallah bu kadar az yaş farki oğlumu çok etkiler kiskanir üzülür diye çok korkuyorum okuyan ve cevap veren tüm annelere çok teşekkür ederim
aaa bende buradan araştırıp serenity yaptırdım çok memnun oldum yorumnuz görünce. benim de her aradığımda sorularımı yanıtladılar 10 günde cevabım geldi çooook mutluyum. amniyosentezden çok kkorkmuştumAynen kızlar bende yaptırdım Serenity Nipt testi hem kısa sürede çıkıyor hemde rahat uyku uyuyorum gerçekten hem çalışan arkadaşlarda çok iyi ilgileniyor kesinlikle tanıdığım herkese bu testleri yaptırmalarını tavsiye ediyorum