2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Üzülmeyin, daha yeni önlere geldi diyorsunuz, düzelebilir büyük ihtimalle. En kısa zamanda dişçiye gidin ki çözüm için adım atmış olun. Bir süre uyurken süt vermemeyi de düşünebilirsiniz. Doktor daha iyi yönlendirecektir ama en azından ilerlemez belki doktora gidene kadar. Gerçi biberonla ilgisi olmayabilir de, annem de bize uyurken, sabah karşı biberonla süt verirmiş, dişimde hiç çürük olmadı..

Ben de gece mama veriyorum uyurken içiyor biberonla o yüzden diş çürüğü olabilir hemen arkasından su içiyorum en azından süt kalıntısı gitsin diye.

Merhaba güzel anneler Nasılsıniz umarım soyle bi donemde olabildiğince çocuklarınız da sizde iyisinizdir ben plansiz bi şekilde ikinci cocuguma gebe kaldım lakin oğlum henüz küçük olduğu için bu durum beni korkutuyor aranizda gebelik düşünen yada tekrar gebe olan varmı acaba yada iki cocugu arasında yaş farki az olan bebek dogdugunda oğlum 31 aylık olacak inşallah bu kadar az yaş farki oğlumu çok etkiler kiskanir üzülür diye çok korkuyorum okuyan ve cevap veren tüm annelere çok teşekkür ederim

LezzetliCipetpet Birumuttur yasamak kızlar çok sağolun babam hastanede yatıyor ciğerlerinde baya varmış 3 günü atlatırsak iyi olacak insallah demiş dr. Kritik şuan oksijen desteği alıyor. Kalp rahatsızlığı var bekliyoruz inşallah iyi olacak . Annemde yatıyor iyi olduğunu düşünmüştük oda ilaçları falan bitmişti ama tekrar tedaviye başladılar

Çok çok geçmiş olsun canım. Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin

Çok geçmiş olsun, inşallah ikisi de bir an önce iyileşir

Kizlar sizde durumlar nasıl covidde insallah herşey yolunda gidiyordur.
Bizde henüz bir degisiklik yok babam oksijen desteği alıyor hala ve 1 defa plazma verilmiş bekliyoruz Rabbim şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun
Çok geçmiş olsun.
Benim karantinam bitti testim negatif
İnşallah sizler de iyi olacaksınız arkadaşım

Merhaba canım. Arada fazla yaş olmaması daha iyi. Çocukta sıkılmaz arkadaş gibi büyürler. Benim çocuklar da hep üst üste oldu ama hamd olsun çok güzel. Hiç arkadaşa ihtiyaçları yok. Evde her birinin bir arkadaşı var. Hiç üzülme korkma. Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat versin.

y
aaa bende buradan araştırıp serenity yaptırdım çok memnun oldum yorumnuz görünce. benim de her aradığımda sorularımı yanıtladılar 10 günde cevabım geldi çooook mutluyum. amniyosentezden çok kkorkmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…