2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
30 aya kadar emzirme niyetinde olan ben 6 eylülde sağlık nedeniyle bıraktırmak zorunda kaldım. 300 nabızla acile gidince doktor hemşire bile şaşırdı ekg sonucuna ne zaman damar yolu açıldı arka arkaya o kadar iğne yapıldı anlayamadım. Nabız 150ye zor düştü. Dediği söz doktorun direkten "döndün çok kötü şeyler olabilirdi" Allah korudu kalpte sorun yoktu. O gece yoğun bakımda geçti sabaha karşı 100 ğ gördüm ama kısa sürdü 110-135 arası gitti geldi. Kızımdan yarım saat bile ayrılmamıştık aklım hep onda kaldı. Telefonda yok. Allahım sen bir daha yaşatma ekg ler eko tahliller havada uçtu. Sonuç hipertiroid gibi şimdilik ilaç kullanıp kontrol zamanını bekliyorum. Eve gelince ağlayarak sızmış için için ağlayan bir evlat.çook zordu bugünümüze çok şükür

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun
Canım çok geçmiş olsun
Çook teşekkür ederim. Şöyle bir artısı oldu kızım için pandemi yüzünden çekirdek aileydik hep. Korumak korunmak için ama hastalık olunca en çok eleştirdiğimizle bile bir araya geldik çok özlemişiz kızıma da iyi geldi. Çocuk bizden sıkılmış meğer bende kızım ne zaman uyusa hemen yatıyorum çok yorgunum ilaçlarla tansiyonum yerlerde ama kızımın yanında olmak en büyük mutluluk bir de hareket etmeden kilo vermem lazım ama içtiğim iki ilacın yan etkisi ani kilo alımı

Geçmiş olsun canım yaklaşık 1 yıldır hipertiroidi nedeniyle ilaç kullanıyorum ve hiç düzelmiyor vücudumu çok yiprattigini hissediyorum insallah bir an önce atlatırız. Benim kızımda son zamanlarda seni sevmiyorum asla sevmiyorum diyor ama 5 dakikada bensiz duramıyor öpüyor sarılıyor ama sevmiyormuş anlamadim bazen çok üzülüyorum bu duruma

Uzun soluklu ve sonu ameliyata giden bir yol sanırım. Ek olarak çarpıntı için ilaç içiyorum o çok yordu beni ama mecbur kullanıyorum. Yolun başındayım bakalım nasıl ilerleyecek. Günde 4 tane tiroid 2 tane de çarpıntı için ilaç içiyorum. Tansiyonum yerlerde hemen yoruluyorum. Zaman ne gösterecek kestiremiyorum
Annesini sevmeyen çocuk çook azdır kimbilir nereden duydu oyun yapıyor

Ayne şeyleri yaşıyoruz canimmm aynen kalp krizi geçirdiğimi düşünerek çok kez dr. Da buldum kendimi ama tek sorun troidmis çok yıpratıyor insanı umarım kısa sürede sOnuc alırız sintigrafi çekinmeden hiçbirşey soylemiyorlar

Nodül yok ama çok büyümüş. Kanda takip edecek. Hipotiroidlilerin işi bizden daha kolay. Allah sağlık versin gebelik doğum tetikliyormuş üzerine stres yorgunluk ve kötü beslenme eklenince ben buradayım diye el sallamıyor mutlaka acillik yapıyormuş glutensiz süt ürünleri olmadan beslenmek gerek diye bir yazı okudum ama uygulamam çok zor

Selam kızlar nasılsınız? Yakın zamandır gruba girip geçmiş okumamışım. Hepinizin bebişleri iyidir inşallah. Hoş artık bebişlikten çıktılar ama
Biz iyiyiz çok şükür bu aralar sinirlermi çok yıpratıyo sürekli ağlamak, yanında olmamı istemesi( yemek dahi yaptırmıyo bazen) vsva saçma şeylerden beni çok yıpratıyo. Emmeyi bizde sonlandırdık ama şaşırtıcı derecede 1,5 ay sonra anne meme meme diye gelmeye başladı unuttu sanmışken. Ama yinede zorlamıyo çok şükür
Ayy çok üzüldüm canım çok zorlanmışsınız. Bende çok zorlanırım sanmıştım ama ablam ve kızları buradayken bıraktırdık bizde. Beni zorlamadı allahtan bende istemesemde salçalı peçeteyi göğsüme yapıştırdım. Onu görünce pis dedi, kitapta da bitane kötü cadı gibi bi adam vardı aa adam pis yapmış falan dedik adama vurdu kızdı yırttı. Öylede bıraktı. Bende çok üzüldüm pişman oldum keşke bıraktırmasamıydım falan diye ama nefes almaya fırsat vermiyodu artık bıktırmıştı. Bıraktırınca bende dedim ne çok seviyormuşum emzirmeyi diye. 3 hafta sürdü bu duruma alışabilmem. Sizde durumlar nasıl şimdi canım?
Çok geçmiş olsun canım, bidaha tekrarlanmasın inşallah. Yine buna şükür baya zaman emzirdik
Sevmemenin anlamını bildiğini sanmıyorum canım. Daha o anlamı ayırt edebilecek zamandalar mı ondan da emin değilim. Bence onu biyerde duymuştur ondan öyle yapıyodur. Yoksa minnacık kalpleri daha sevmemek nedir sevilmemek nedir görmedikleri için bilinçli olacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…