- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 39
Geçmiş olsun canım cocuk için ilaç bisey verdilermiBizde covid geçirdik 10 günlük karantina süremiz dün bitti oğlum için 14 gün karantina dediler oğlumda 1 gün ateş oldu seyrek öksürük oldu bitti iştahsızlık devam ediyor ama önceki gibi yemiyor birkaç gündür arada hapşırık oluyor bide dünden beri burnu akıyor biraz bebeklerde de belirti bunlar oluyormuş zaten. Bitiyor derken uzayacak mı bu süreç bilmiyorum. Çok şükür ki evde atlattık herkese evde geçirmek nasip olsun. Çocukla çok zor gerçekten
Teşekkür ederim canım yok onun için vermediler test yapılmadı ona zaten semptomlar artarsa yapılacak dendi. Eşimle ben ilaç kullandık.Geçmiş olsun canım cocuk için ilaç bisey verdilermi
Geçmiş olsun canımArkadaşlar merhaba uzun zamandır yazmamıştım buraya. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Kızım 2 yaşına girdi 1 yıldır bebek için uğraşıyorduk olmuyordu dün adetimin 4.gününde parça düşürdüm dedim düşük yapıyorum. Sonra bir sancı arkasına kusma ishal acil ameliyata alındım dış gebelikmiş bir tüpüm alındı malesef. Şuan yoğunbakımdayım en zoruda kızımdan ayrı kalmak oldu. Nasibte bunu yaşamakda varmış
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinArkadaşlar merhaba uzun zamandır yazmamıştım buraya. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Kızım 2 yaşına girdi 1 yıldır bebek için uğraşıyorduk olmuyordu dün adetimin 4.gününde parça düşürdüm dedim düşük yapıyorum. Sonra bir sancı arkasına kusma ishal acil ameliyata alındım dış gebelikmiş bir tüpüm alındı malesef. Şuan yoğunbakımdayım en zoruda kızımdan ayrı kalmak oldu. Nasibte bunu yaşamakda varmış
Allah şifa versin canım. Tek tüple de hamile kalınır korkma hiç.Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazmamıştım buraya. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Kızım 2 yaşına girdi 1 yıldır bebek için uğraşıyorduk olmuyordu dün adetimin 4.gününde parça düşürdüm dedim düşük yapıyorum. Sonra bir sancı arkasına kusma ishal acil ameliyata alındım dış gebelikmiş bir tüpüm alındı malesef. Şuan yoğunbakımdayım en zoruda kızımdan ayrı kalmak oldu. Nasibte bunu yaşamakda varmış
Geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Allah razı olsun kızlarAllah şifa versin canım. Tek tüple de hamile kalınır korkma hiç.
Çok geçmiş olsun canimArkadaşlar merhaba uzun zamandır yazmamıştım buraya. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Kızım 2 yaşına girdi 1 yıldır bebek için uğraşıyorduk olmuyordu dün adetimin 4.gününde parça düşürdüm dedim düşük yapıyorum. Sonra bir sancı arkasına kusma ishal acil ameliyata alındım dış gebelikmiş bir tüpüm alındı malesef. Şuan yoğunbakımdayım en zoruda kızımdan ayrı kalmak oldu. Nasibte bunu yaşamakda varmış
Çok geçmiş olsun...Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazmamıştım buraya. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Kızım 2 yaşına girdi 1 yıldır bebek için uğraşıyorduk olmuyordu dün adetimin 4.gününde parça düşürdüm dedim düşük yapıyorum. Sonra bir sancı arkasına kusma ishal acil ameliyata alındım dış gebelikmiş bir tüpüm alındı malesef. Şuan yoğunbakımdayım en zoruda kızımdan ayrı kalmak oldu. Nasibte bunu yaşamakda varmış
Çok geçmiş olsunArkadaşlar merhaba uzun zamandır yazmamıştım buraya. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Kızım 2 yaşına girdi 1 yıldır bebek için uğraşıyorduk olmuyordu dün adetimin 4.gününde parça düşürdüm dedim düşük yapıyorum. Sonra bir sancı arkasına kusma ishal acil ameliyata alındım dış gebelikmiş bir tüpüm alındı malesef. Şuan yoğunbakımdayım en zoruda kızımdan ayrı kalmak oldu. Nasibte bunu yaşamakda varmış
Benim kızım da öyle uyuyor bence normal 12-14 yazıyor genelde bu yaş içinanneler bebekleriniz günde kaç saat uyuyorlar ? Bizimkinin ogle uykusuyla beraber 13 saati buluyor. Az mı çok mu sizce ?
Kiz mi erkek mi ?2 yaş kontrolünde de boy 82 cm , kilo 10.7 çıktı. Persentil değerleri bayağı düşük, pandemiden dolayı şu an hastanelere gitmek istemiyorum ama pandemi bitince bir araştıma hastanesinde endokrinoloji bölümüne götürmeyi düşünüyorum.