- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Tam bir minnoşcanım için rahat olsun benim kızım 18 ay kontrolünde 75 cm ve 8500 gram. doktor alt sınırda ama yapısı bu dedi.
2 yaşına kadar tamamlarlarsa şanslıyız, bu ara benim oğlumda diş çıkarıyor, herkes köpek dişleri zor derdi, hakikaten zormuş, iştahsızlık, ateş, ishal, ağrılı inlemeli uykular ve sürekli emme isteği.Herkese merhabaaa
umarım bebekler iyidir
benimki hala diş çıkarıyor deliricem.
üstte 8 dişi çıktı ama daha uzamadılar
altta 4 diş var (2 ön 2 azı)
sürekli huysuz ve geceleri ağrısı oluyor.
diğerleri kolay mıydı2 yaşına kadar tamamlarlarsa şanslıyız, bu ara benim oğlumda diş çıkarıyor, herkes azı dişleri zor derdi, hakikaten zormuş, iştahsızlık, ateş, ishal, ağrılı inlemeli uykular ve sürekli emme isteği.
Allah şifa versin hepsine. kolayca çıkarıp bir an önce rahatlarlar inşallah.
İlk defa ateş çıktı, o yüzden zor dedim yoksa Doğduğundan beri uykusuzluk bizim rutinimiz :) Bu aya kadar Gece saatte bir emmek için uyanıyordu, Ramazan’da Gece 1 defa uyandı tam rahatladık dedim, 3 gündür tekrar alt üst oldu bu sefer ateşte eklendi tabi.diğerleri kolay mıydı
bizim her bir diş tam 2 ayda çıkıyor 2 ay bana uyku yok diyorum dişini kaşımaya başladığında
Biz de dişlerle uğraşıyoruz canım, dediğin gibi çıkması, uzaması çok uzun sürüyor sizdeki gibi.Herkese merhabaaa
umarım bebekler iyidir
bizim köpek dişlerinin üsttekiler patladı gerçekten kabusS Spizella
Biz de dişlerle uğraşıyoruz canım, dediğin gibi çıkması, uzaması çok uzun sürüyor sizdeki gibi.
Üstte 4kesici altta 2 kesici dişi var. Önce sağ alt üst 1er azı çıkarttı, şimdi soldan alt üst birer azı geliyor. Tam perişanlık yaköpek dişi azıdan da zormuş, onda ne yapacağız hiiç bilmiyorum.
Kesmedim ben emzirmeyi ne gece ne gündüz, zaten azılar yüzünden iştahı çok az, bari emsin diyorum aç aç dolaşıyor, iyice huzursuzlanıyor yoksa
Oğlumun şimdi çıkardığı Köpek dişi, sen böyle yazınca fark ettim ve evet zorlanıyorlar biraz, kök dişlerinin ilk ikisini nasıl çıkardığını anlamadım sadece huysuzdu ama vücut olarak belirtisi yoktu. Arada zaten delirmiş gibi davranıyorlar, anlamıyorsun ki yine neye delirmişS Spizella
Biz de dişlerle uğraşıyoruz canım, dediğin gibi çıkması, uzaması çok uzun sürüyor sizdeki gibi.
Üstte 4kesici altta 2 kesici dişi var. Önce sağ alt üst 1er azı çıkarttı, şimdi soldan alt üst birer azı geliyor. Tam perişanlık yaköpek dişi azıdan da zormuş, onda ne yapacağız hiiç bilmiyorum.
Kesmedim ben emzirmeyi ne gece ne gündüz, zaten azılar yüzünden iştahı çok az, bari emsin diyorum aç aç dolaşıyor, iyice huzursuzlanıyor yoksa
Hep ekşi şeyler saymışsınbizim köpek dişlerinin üsttekiler patladı gerçekten kabus
şimdi alttaki çıkıyor.
ben son 10 gündür gündüz 1-2 ye düşürdüm emzirmeyi.
ama hiçbir şey de yemiyor.
yedikleri turşu, limon, siyah zeytin, domates.
bu nasıl çocuk ben anlamadım.
HahahOğlumun şimdi çıkardığı Köpek dişi, sen böyle yazınca fark ettim ve evet zorlanıyorlar biraz, kök dişlerinin ilk ikisini nasıl çıkardığını anlamadım sadece huysuzdu ama vücut olarak belirtisi yoktu. Arada zaten delirmiş gibi davranıyorlar, anlamıyorsun ki yine neye delirmiş
çorba daha ağzına sürmemiştirHep ekşi şeyler saymışsınekşi seviyor demek ekşi şöyle bol limonlu çorba filan yapmayı denedin mi? Belki damak tadına uyar
Betül de krep/pankek yemeğe başladı, ben de her sabah ikisini birden yapıyorum neredeyse, yarım yarım yiyor, bazen bir tane bitiriyor, bazen bir tane de gün içinde yiyor öyle gidip gelip. Diş ağrısı olmadığında daha güzel besleniyor aslında ama diş başladı mı bırakıyor her şeyi. İnci normalde de mi yemiyor?
Yapma canım yaçorba daha ağzına sürmemiştiraa yalan olmasın bi kere domates çorbası yemişti 3 kaşık.
arkadaş sulu bişey yemiyor.
Yapma canım yaBen Betüle yemiyor demiyorum artık o zaman, geri aldım lafımı
Tarhanalı kraker filan yapıyorlar, onda da tarhanayı bol koysan ekşili olur belki? Ya hepsini denemişsindir kesin ama aklıma bir şey gelmedi, bir de emzirmeyi de azaltmışsın yani
Allah allah ya çok değişik bir damak tadı varvalla nerde zararlı şey varsa veriyorum eline ne yerse modundayım.
kraker cips bile yemiyo çocuk.
akşama kadar aç durur gene yemez.
sabah yarım dilim jambon ve 3 lokma ekmek yedi.
yarım saat önce uyandı mama dedi yoğurt verdim daha dudağına bile değdiremedik.
öğle yemeği ara öğün diye bişey yok çocukta.
saldım resmen kendi haline.
salatalık turşusu versem erik versem yer amaçünkü onlar çok yararlı
Maşallah çok da güzel yiyor, şifa olsun, senin de metabolizman hızlıymış, sana çekmiştirAllah allah ya çok değişik bir damak tadı varbizimki çorbacı, hiç bir çorbaya hayır demez, bir de köfteci, fırında köfte pişerken sabredemiyor, aç koy koy demeye başlıyor,orta boy 3 köfte yiyor, çorbayı da kendime ne kadar koyarsam tam dolu bir kase, ona da o kadar koyuyorum yiyor. İşte böyle yemesine rağmen kilo almıyor , benim de kafama taktığım durum bu
Kahvaltıda 1 tam yumurta ve bir parça peynirle tereyağında yaptığım omlet , labneli tahin pekmezli bir dilim ekmek yada kaymaklı ballı bir dilim ekmek ,1 çay bardağı süt içiyor.
Uyanınca çorba + yoğurt
Arada meyve
Akşam evde ne yemek varsa ondan yanında pilav makarna
Bir ara 1 ay kadar da 1 kase gece tahıllı mama yedirdim , yok gene kilo almadıbir de emmeye devam ediyor
Ya zararlı şeyleri severler bi de normalde, cips bile mi yemedivalla nerde zararlı şey varsa veriyorum eline ne yerse modundayım.
kraker cips bile yemiyo çocuk.
akşama kadar aç durur gene yemez.
sabah yarım dilim jambon ve 3 lokma ekmek yedi.
yarım saat önce uyandı mama dedi yoğurt verdim daha dudağına bile değdiremedik.
öğle yemeği ara öğün diye bişey yok çocukta.
saldım resmen kendi haline.
salatalık turşusu versem erik versem yer amaçünkü onlar çok yararlı
Herkese merhabaaa
umarım bebekler iyidir
2 yaşına kadar tamamlarlarsa şanslıyız, bu ara benim oğlumda diş çıkarıyor, herkes köpek dişleri zor derdi, hakikaten zormuş, iştahsızlık, ateş, ishal, ağrılı inlemeli uykular ve sürekli emme isteği.
Allah şifa versin hepsine. kolayca çıkarıp bir an önce rahatlarlar inşallah.
Allah allah ya çok değişik bir damak tadı varbizimki çorbacı, hiç bir çorbaya hayır demez, bir de köfteci, fırında köfte pişerken sabredemiyor, aç koy koy demeye başlıyor,orta boy 3 köfte yiyor, çorbayı da kendime ne kadar koyarsam tam dolu bir kase, ona da o kadar koyuyorum yiyor. İşte böyle yemesine rağmen kilo almıyor , benim de kafama taktığım durum bu
Kahvaltıda 1 tam yumurta ve bir parça peynirle tereyağında yaptığım omlet , labneli tahin pekmezli bir dilim ekmek yada kaymaklı ballı bir dilim ekmek ,1 çay bardağı süt içiyor.
Uyanınca çorba + yoğurt
Arada meyve
Bir ara 1 ay kadar da 1 kase gece tahıllı mama yedirdim , yok gene kilo almadıbir de emmeye devam ediyor
Yemek yiyen çocuk candır, Uyku problemi, yeme sorunları olanlar 3 yaşına geldiğinde toparlıyor diyorlar, çok sorunlu olup toparlayanlara şahit oldum, o ışıklı günleri hayal ederek dayanıyorumEski simaları pardon nicklerigörmek iyi oldu☺
S Spizella geçen gün aklıma geldin
Bizim daha 10 Mayıs'ta çıkmaya başladı.19 aylığız ve 2 dişimiz var şükür
İştah konusunda kızım gayet iyi ve hatta bazen bu kadar yemesine takılıyorum. Sonra da yememesinden yemesi iyi diye kendimi yat00ıştırıyorum. Hasta olduğu bı dönemde hiç bsy ağzına sürmedi o zaman yemeyen bir çocuk ne kadar zormuş anladım.
Uyku konusunda da bazen uyanmadan sabahı ediyoruz.bazen de ki bu aralar kalkıyor.yani tam bı düzen yok
Allah allah ya çok değişik bir damak tadı varbizimki çorbacı, hiç bir çorbaya hayır demez, bir de köfteci, fırında köfte pişerken sabredemiyor, aç koy koy demeye başlıyor,orta boy 3 köfte yiyor, çorbayı da kendime ne kadar koyarsam tam dolu bir kase, ona da o kadar koyuyorum yiyor. İşte böyle yemesine rağmen kilo almıyor , benim de kafama taktığım durum bu
Uyanınca çorba + yoğurt
Arada meyve
Eski simaları pardon nicklerigörmek iyi oldu
S Spizella geçen gün aklıma geldin
Bizim daha 10 Mayıs'ta çıkmaya başladı.19 aylığız ve 2 dişimiz var şükür
İştah konusunda kızım gayet iyi ve hatta bazen bu kadar yemesine takılıyorum. Sonra da yememesinden yemesi iyi diye kendimi yat00ıştırıyorum. Hasta olduğu bı dönemde hiç bsy ağzına sürmedi o zaman yemeyen bir çocuk ne kadar zormuş anladım.
Uyku konusunda da bazen uyanmadan sabahı ediyoruz.bazen de ki bu aralar kalkıyor.yani tam bı düzen yok