2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizim canavarda çok fena. Pire gibi asla yerinde durmuyo. Artık sandalyeye çıkmayıda öğrendi düşecek diye korkuyorum. Apartmanın otoparkı dışarıda bizim orda asla zaptedemiyorum kaşla göz arasında anında yola fırlıyo. Ufacık ayaklarıyla pıtı pıtı nasıl bizden hızlı koşuyo anlamıyorum.
şimdi yasak var diye bizde köye geldik kvye. Burda bile kaynm kv eşim ben birer tur peşinde koşup haşatımız çıkıyo ama beyfendiye işlemiyo. Okdar koşturmaya temiz havaya rağmen geceleri asla deliksiz uyumuyo
Bide nedense köye geldiğinde yemek yemiyo sürekli emerek gün geçiriyo. Zar zor 2 lokma yiyo
Biz aşıya gittiğimizde 11 buçuk kg 83 cm olmuş boyu

Hayirdir yaaa noldu bi anda 😯😯
Hayır olsun canım ya
Hayrolsun canım..
Hayrolsun cnm uzulme saglikli düşün hakkinda hayirlisi olsub
Hepinize teşekkür ederim hayrolsun her şey. Allak bullak oldu biranda bir yanlış anlaşılmadan ne hale geldik. Kızım nasıl mutlu huzurlu olacaksa Allah'ım bize o yola yönlendirsin

Merhaba sevgili anneler . Çocuğu hala konuşmayan var mı ? Oğlum bana "dey" diyor. Gaga, kek,bu, me (meme) diyor o kadar :KK43: anlama konusunda çok iyi. Komut almada da öyle. Ama konuşma yok maalesef
Bnmkide pek konusmuyor canim malesef ki yakınımda ayni zaman dogum yaptigim kişilerin cocuklarinda bayagi kelime vaf bizimki demiyo babayi bile 15 aylikken dedi en kolay kelime halbuki her cocugun gelisimi farklidir kimi dil gelisimine oncelik verio kimi motorgelisimine ben bu yuzden sorun görmüyorum snde takilma ilerde susmayacaklar komutlari aliosa anliosa snk

Bnmkide pek konusmuyor canim malesef ki yakınımda ayni zaman dogum yaptigim kişilerin cocuklarinda bayagi kelime vaf bizimki demiyo babayi bile 15 aylikken dedi en kolay kelime halbuki her cocugun gelisimi farklidir kimi dil gelisimine oncelik verio kimi motorgelisimine ben bu yuzden sorun görmüyorum snde takilma ilerde susmayacaklar komutlari aliosa anliosa snk
Anlıyor ve uyguluyor da ama annelik boyle bir şey demek ki. Ilk çocuğum bir de .. 😊

Uzun zamandır okumamıştım yazılanları kızlar, bayağı yazmışsınız😊
Benim kızım da 1 yaşında 9.5kgdı, 18 aylık kontrolde 9.800 çıktı boyu da 80 cm. Çok yavaş büyüyor, yemesi iyi aslında, abur cubur yemiyor tabi ama normal öğünlerini güzel yiyor, çok hareketli ama yine de daha fazla gelişmesi gerekir diye düşünüyorum. 2 yaş kontrolünde büyüme ve gelişme eğrilerine göre bir kontrolden geçirmek istiyorum. Kilo çok önemli değil ama boyu da yavaş uzuyor. 50cm doğmuştu, 1.5 yaşında 80cm oldu, büyük kızım da 50cm doğmuştu, 1.5 yaşında 84 cm olmuştu, her bebek farklı tabi ama yine de içim rahat etsin, büyüme hormonuna falan bakılması gerekirse tedavide geç kalmak istemiyorum, ailemizde çok fazla kısa boylu var ama yine de doktor karar versin test yaptırmaya gerek olup olmadığına.

canım için rahat olsun benim kızım 18 ay kontrolünde 75 cm ve 8500 gram. doktor alt sınırda ama yapısı bu dedi.

X