Rabbim hakkınızda hayırlsını eylesin canım. Kızın için de senin için de herşey çok güzel olsun inşallah. Anneler neyin üstesinden gelmez ki, çokta güzel korur kollar herşeye de yetersin Allahın izniyle
Yine bikaç kelime söylüyomuş canım. Bazı çocuklar hemen konuşmuyo. Ablamın kızı anne baba bile demezdi uzun zaman. 3 yaşına doğru birden cümleler kurmaya başladı. Korkma hafızasına kaydediy
bizde köpek dişlerini çıkartmaya çalışıyoruz 2 haftadır. Ucu var ama devamı hala yok
Oy maşallah subhanallah. Ben benim oğluma yiyo diyorumda yine seninkine yetişemez
Bizimki de aşırı çorbacı pek sever çorbayı. Ama 2 gün güzel yiyosa 3. Gün asla yemiyo ben anlamıyorum. Sanırım dişlerden
Valla bende 1 hafta önce artık kahvaltı yapmayınca pankek yapayım dedim. Bizim evde çikolata olmaz pek bimden kahve yanına aldığım çikolata vardı onu benmari usulü eritip pankeki batırdım. İlk gün beğendi 1.5 pankek yedi ufaklardan. 2. Gün yarısını yemedi bile
Kahvaltı kültürü oluşmadı çocukta. Bigün haşlanmış yumurta yiyo yarısını, 2 hafta ağzına sürmüyo bidaha.
bi ara menemen çok severdi artık o da yok. Domates suyunu severdi o da geçti.
herkes benimkine yiyo diyo da yok yani akla karayı seçiyorum artık