Canım ben henüz yaptırmadım pazartesi kontrole gidicem tekrar o zaman dedi dr. Yukarda yazmış arkadaşlar istenen testleriCanım ne tahlilleri istedi sende bana da bir kağıt verdi gebelik rutinleri diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben henüz yaptırmadım pazartesi kontrole gidicem tekrar o zaman dedi dr. Yukarda yazmış arkadaşlar istenen testleriCanım ne tahlilleri istedi sende bana da bir kağıt verdi gebelik rutinleri diye
hayırlı olsun:) ben de de 6 hafta bitti bulantılar başladı. Suan 9 haftam bitti bir iyi bir kötü devam ediyor. sana da kolaylık dilerim :) inşallah bebeğini de yakında görürsün...mrb bayanlar.iki ay önce bi düşük yaşadım.şuan 6+3 günlük hamileyim gebeliğmin 4. haftasında lekelenmem oldu şuan iyiyim.henüz kalp atışını duymadım bu haftalarda bulantımda başladı benim gibi bu haftada mide bulantsı yaşayan tttar mı
Sagol canım sende saglıcakla kavus yavruna ins sen duydunmu kalp atısini canimHayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Tesekkur ederim canim hepimizinki saglıkla gelsin inşHayırlı olsun canım sağlıcakla al kucağına inşallah
Sagol tatlim siz bizden 2 hafta buyuksunuz.allah sanada hayirli dogumlar nasip etsin saglicakla kucaginiza alin ins.Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş.
anladım canım olabilir, benimkisi tüp bebiş değil ama, benden de bikaç test istedi işte onları götürücem duruma göre demekki onları isteyebilir hiç bi fikrim yok yarın olunca günyüzüne çıkıcak inşallah herşeyToksoplazma ve rubella testlerini sağlık ocağı yapmıyor onları demiştir yüksek ihtimalle , ben haftaya kontrole gideceğim 8.haftamız da yani gelirken testleri yaptırıp sonuçlarla gelmemi istedi dr um , bazı tüp bebek tedavilerinde rubella testi tedaviden önce yapılıyor sanirim ama hepsi değil sanki
Sen benden erken ogrenmissin suan kacinci haftandasin canim bende ilk keseye gittigimde minicikti kesem masaallah kuzum buyumus simdide gitsen belki duyarsin pitpitlari iyi sabredebiliyonEvet hapşırınca öksürünce acıyo azcık ama bu bebileyim fazla acıttı canımı bilemedim
İnşallah
Gözün aydın canım bende çatlatmayla hamile kaldım 13. Gün öğrendim keseyi gördük ama seninki gibi net değil benim fıto bişi anlaşılmıyo kalp atışına genüz gitmedim 8. Haftayı bekliyorum
çok üzüldüm geçen sene ben de düşük yaptım ama sanırım senin ilk kaybın da değil. inşallh en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur. bu arada kaç haftalık hamilesin. çok geç değilse biraz daha bekleme imkanı yok mu?günaydın. Bugün son kez bakıldı bebe yok. 1 doktor daha baktı yok. salı kürtaj olacağım. herkese mutlu sağlıklı hamilelik süreci diliyorum. sağ salim alın inşallah bebelerinizi. sevgiler
Canim bana ilk gebelik suphem var deyince saglik ocaginda istediler hem hormon hem hemoglabin yani kan sayimi benim onceki gebeligim de trioidlerim sikintili oldugu icin 10 gun sonra kendi dr um yeniden tekrarlatti d vitamini eksikligi varmis ilac yazdi idrar tahlilide dahil bi suru test istedi ve her yda takip edicez dediGünaydın arkadaşlar.doktora kontrole gidince ultrason hariç başka testler isteniyor mu hormon yada kandaki vitamin değerleri gibi bilgisi olan var mi bu konuda
Bunlarin hepsini bana ilk ogrendigimde yani 4 haftalik falanken yaptilar 6 haftamdada tekrar ettiler canimBunu kaç haftalıkken istedi canim
Sağol canım cevabın içinCanim bana ilk gebelik suphem var deyince saglik ocaginda istediler hem hormon hem hemoglabin yani kan sayimi benim onceki gebeligim de trioidlerim sikintili oldugu icin 10 gun sonra kendi dr um yeniden tekrarlatti d vitamini eksikligi varmis ilac yazdi idrar tahlilide dahil bi suru test istedi ve her yda takip edicez dedi
geçen hafta duyduk ama tam değil minik minik bu hafta gidicez iyice duymak için :)Sagol canım sende saglıcakla kavus yavruna ins sen duydunmu kalp atısini canim
Yok be tatlim benim drumda ozel ilk oglumdada ayni dr da dogum yaptim bana diyoki bi dahaki gelisine su su tahlilleri isticem saglik ocaginda yaptir gelirken getir diyo ama aile hekimim gicik yaptiraamam 3 ay gecmesi gerek git ozelde yaptir diyo bunuda kendi dr soleyince bi kizdi hamilelikte bide riskliyse her ay bakilir trioidlere e ayda neymis dedi iste dr doktora fark var canimArkadaşlar bu özeller biraz tahlil işini abartıyolar bence
şikayet et sende canım ne demekmiş o yada aile hekimini değiştir mecbur değilsin aynı doktorda kalmayaYo
Yok be tatlim benim drumda ozel ilk oglumdada ayni dr da dogum yaptim bana diyoki bi dahaki gelisine su su tahlilleri isticem saglik ocaginda yaptir gelirken getir diyo ama aile hekimim gicik yaptiraamam 3 ay gecmesi gerek git ozelde yaptir diyo bunuda kendi dr soleyince bi kizdi hamilelikte bide riskliyse her ay bakilir trioidlere e ayda neymis dedi iste dr doktora fark var canim
Canim hic kalp atisi falan duyulmadimi cok uzuldum allah sabir versin kimsenin kucagini bos birakmasin benimde bi dusugum olmustu yillar once ama keseyi gormemistim bile cok zor toparlandim sonrasinda seni cok iyi anliyorum yanigünaydın. Bugün son kez bakıldı bebe yok. 1 doktor daha baktı yok. salı kürtaj olacağım. herkese mutlu sağlıklı hamilelik süreci diliyorum. sağ salim alın inşallah bebelerinizi. sevgiler
Ya sordum ordaki danosmadaki kiza degismiyo dedi nasil degistiricem bilmiyorumşikayet et sende canım ne demekmiş o yada aile hekimini değiştir mecbur değilsin aynı doktorda kalmaya
Nasıl değişmiyo değişiyo tabii ki canım, danışmadan bi form istiyosun onu dolduruyosun o doktora sıra veriyo kaşe imza yapıp doktor kendinde saklıyo ve değişmiş oluyo. hepsini şikayet ederim ben olsam öyle bi zorunluluk yok ben hatta kaydımı başka yerden başka yerdeki istediğim doktora aldırdım. zoraki iş mi olurmuş biraz sert konuş paşa paşa yaparlarYa sordum ordaki danosmadaki kiza degismiyo dedi nasil degistiricem bilmiyorum
Samsun canımİSTANBULDASIN SANIRIM CANIM NERESİNDESİN TAM OLARAK
Samsun canımHangi medicalpark. Ben de gop medicalparka gidiyorum. Saglik ocagindaki sonuclarima bakmisti. Kendisi tahlil istemedi.
geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsingünaydın. Bugün son kez bakıldı bebe yok. 1 doktor daha baktı yok. salı kürtaj olacağım. herkese mutlu sağlıklı hamilelik süreci diliyorum. sağ salim alın inşallah bebelerinizi. sevgiler
Şuan 6+1 doktor 7. Hafta dedi ama kızlarımla gidicem bakmaya azcık daha belirginleşsin onlarda görsün istiyorum oyüzden 8 haftayı beklicemSen benden erken ogrenmissin suan kacinci haftandasin canim bende ilk keseye gittigimde minicikti kesem masaallah kuzum buyumus simdide gitsen belki duyarsin pitpitlari iyi sabredebiliyon
Aynen dediğin gibi doktordan doktora değişiyo işteYo
Yok be tatlim benim drumda ozel ilk oglumdada ayni dr da dogum yaptim bana diyoki bi dahaki gelisine su su tahlilleri isticem saglik ocaginda yaptir gelirken getir diyo ama aile hekimim gicik yaptiraamam 3 ay gecmesi gerek git ozelde yaptir diyo bunuda kendi dr soleyince bi kizdi hamilelikte bide riskliyse her ay bakilir trioidlere e ayda neymis dedi iste dr doktora fark var canim
Valla aynen ole dr senden daha fazla efelenir uyuz bi kadin yani anlocagin ama degistiricem canimNasıl değişmiyo değişiyo tabii ki canım, danışmadan bi form istiyosun onu dolduruyosun o doktora sıra veriyo kaşe imza yapıp doktor kendinde saklıyo ve değişmiş oluyo. hepsini şikayet ederim ben olsam öyle bi zorunluluk yok ben hatta kaydımı başka yerden başka yerdeki istediğim doktora aldırdım. zoraki iş mi olurmuş biraz sert konuş paşa paşa yaparlar