• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
günaydın. Bugün son kez bakıldı bebe yok. 1 doktor daha baktı yok. salı kürtaj olacağım. herkese mutlu sağlıklı hamilelik süreci diliyorum. sağ salim alın inşallah bebelerinizi. sevgiler
Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla saglikli bir evlat nasip etsin canım.

Ben normalde de ilaç kullanıyordum. Gebelikle hızla yükseldi.
Benim 7 ye yükselmişti ilacın dozunu arttırdı. Senin kaç çıktı canım?
Yok benim ki 3 küsürdü normal gebe olmayanlarda 4 sanırım ama hamilelikte 2.5 olması gerekiyor en fazla demişti benimki gebelikte olan birşeymiş yani normalde yoktu

günaydın. Bugün son kez bakıldı bebe yok. 1 doktor daha baktı yok. salı kürtaj olacağım. herkese mutlu sağlıklı hamilelik süreci diliyorum. sağ salim alın inşallah bebelerinizi. sevgiler
Rabbim tekrardan sağlıklı gebelik nasip etsin canım...çok geçmiş olsun...

Sağol canım 9 gün sonra gitcem o zaman ister insallah
Canım en önemlisi rubella ve toksoplazma testleri onları istedi dr um benden, benim de tüp bebek tedavisiyle oldu minnakım, ah birde hemogram testi sanirim onda da kan pıhtılaşma falan hepsi çıkıyormuş, tiroid sorunun varsa tsh a da mutlaka baktır hatta olmasa da baktır hamilelik de çıkıyor diyorlar ♥️

yok canım zaten arkadaşın dediği gibi tüp bebişse zaten tahliller yapılıyo size. ve geç kalmazsın hepsini birlikte yapar. ve bencede sağlık ocağına git orada yaparlar hepsini ve seni takibe almaları gerekiyor

bende özele gidiyorum canım ama doktor bana direkt özelde yaptırma bunları git sağlık ocağında yaptır sonucnu bana getir dedi. sadece kontrolden sonra 2 test varmış onları sağlık ocağı yapmaz güvendiğimiz yerde yaptırırız demişti. tabi her doktor bunu demez ama benim doktorum direkt ben teklif etmeden sağlık ocağında yaptır dedi
Toksoplazma ve rubella testlerini sağlık ocağı yapmıyor onları demiştir yüksek ihtimalle , ben haftaya kontrole gideceğim 8.haftamız da yani gelirken testleri yaptırıp sonuçlarla gelmemi istedi dr um , bazı tüp bebek tedavilerinde rubella testi tedaviden önce yapılıyor sanirim ama hepsi değil sanki

Canım en önemlisi rubella ve toksoplazma testleri onları istedi dr um benden, benim de tüp bebek tedavisiyle oldu minnakım, ah birde hemogram testi sanirim onda da kan pıhtılaşma falan hepsi çıkıyormuş, tiroid sorunun varsa tsh a da mutlaka baktır hatta olmasa da baktır hamilelik de çıkıyor diyorlar ♥️
Tamam canım çok sagol

Canik hiç ümidini kaybetme olur mu.Allah nasip ettiyse her türlü olur zaten.sen sımsıkı sarıl gelecekteki bebeğine ve hiç yılma olur mu. Duam seninle

Rabbim en kısa sürede evladınıza kavuşmayı nasip etsin gönülden diliyorum. Bu süreci de en sabırlısından atlatmanız dileğimle.

Geçmiş olsun canım inşallah çok çabuk toparlamışsın.
Tiroid bezim yok benim ameliyat olmuştum senin de öyle bir durum mu?
Yok ameliyat olmadım sadece troidlerim yavaş çalışıyor tsh ondan yükseliyor

Cok gecmis olsun. Insallah tez zamanda saglikla yeniden hamile kalip dilegine kavusursun

Gi

Gittigimde 8 hafta bitmiş olcak geç kalır mıyım diye aklıma takıldı canım ya
Canım benim doktorum kalp atışını duyalım öyle isteyelim dedi tahlilleri. Demekki öyle kesin bi zamanı yok diye düşünüyorum ben.

Allah yardımcın olsun canım. Bu süreci çabucak atlatır yeniden sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuşursun inşallah canım dualarımız seninle

Canım benim doktorum kalp atışını duyalım öyle isteyelim dedi tahlilleri. Demekki öyle kesin bi zamanı yok diye düşünüyorum ben.
Canım ne tahlilleri istedi sende bana da bir kağıt verdi gebelik rutinleri diye

Doktor benden de hiç bir tahlil istemedi ki ısrarla hayatımda en zayıf olduğum dönemdeyim dememe rağmen..148 boyundayım evet zaten kısayım ama 40 kiloya hiç düşmemiştim..uzun süredir 40 kilodayım ve korkuyorum bebeğim yeterince beslenemezse benden diye..pazartesi kalbi duymaya gideceğiz..o gün tahlil yaptırıp yaptırmayacağını muhakkak soracağım..
Benden de aynı bu şekilde tahlil istedi doktorum ama kalp atışını duyduktan sonra. Daha erken diye istememiştir bence de.

Back