• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende rutin tahlillerimi yaptirdim , Benimde toksoplazma enfeksiyona bagisikligim yokmus o yüzden cok dikkat etmem gerekiyormus köpekten kediden çiğ etten sebze meyve cok dikkat ediceksin dedi birde kan pıhtılaşma cikti coraspin kullanmıştım biraktirmisti simdi trombosit yüksekliği cikinca 34.haftaya kadar devam edecekmisin.

Iyi akşamlar herkese. Nihayet bugün ilk doktor kotrolüm oldu. Devlet hastanesine gittim. Kalp atışı dinletmedi dr. Ama kurduğu cümleyi aynen yazıyorum "canlı, normal, sağlıklı gebelik" :) elhamdulillah. Bugün 6+6'yız. Ama doktor 7 buçuk haftalık görünüyor dedi. 4 yaşındaki kızımın da gelişimi hep 2 hafta önden giderdi. Bu da mı öyle olacak ne :-). Kızım şu an 4 yaşında ama 6 yaşında göründüğünü söylerler hep. ;-)

Kızlar bugün bir kaç damla açık kahve lekem oldu. Huzursuz oldun devam etmedi ama yine de aklım karışıyor. Siz de hiç oldu mu

Cnm senin ultrason da kaç haftalık çıkıyor satinla aynı mı?
Kendi doktorum tam gününde demişti ve ultrasonu çok iyi.bugünkü gittiğim doktorun ultrasonu ise eskiydi ve 1 hafta geride dedi.ben tabi ki önceki doktoruma güveniyorum .bugünkü gittiğim doktor okula yakın diye gittim bi de burda bakayım kalp atışına diye.

Midem bulanıyor, başım ağrıyor, çok üşüyorum, en ufak işler bile beni çok yoruyor, içimde sürekli bir sıkıntı. Bu günler bir geçseydi çok zorlanmaya başladım :KK43:
Ay çok üşüyen biriyle karşılaştım sonunda bende çok üşüyorum titriyorum bir yorgan bir battaniye yatıyorum ve Peteğin dibinde koltuk var oraya geçip yatıyorum yine de titriyorum. Niye böyle ki?

Back