- 12 Mart 2018
- 1.334
- 2.176
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy yok çok şükür benimki öğürerek kahvaltı edene kadar gidiyo. kahvaltı edince sürekli bi bulantı var ama devamı yok çok şükürBen sabahları aç karnına sapsarı safra cikariyorum kizlar olsun guzel yinede ya
darısı yarın benim başıma inşallaahhhBugun miniklerimizin kalp atislarini duyduk cok sukur. Hepimizin saglikla devam etsin insallah.
Amin insallah ne guzellBugun miniklerimizin kalp atislarini duyduk cok sukur. Hepimizin saglikla devam etsin insallah.
valla iyi görmüş :) hayırlı olsunNasıl yani 10 haftalik bebeginmi consiyetini söledi hayirli olsun nediyelim 4 aydan once net bisiler söleyemez dr lar ama seninki iyiymis
Ben her midem bulunmasına sukrediyorum zaten canım. Bebeğim varlığını hatırlatıyor banaBen sabahları aç karnına sapsarı safra cikariyorum kizlar olsun guzel yinede ya
Cnm senin ultrason da kaç haftalık çıkıyor satinla aynı mı?Ben de bugün kalp atışını duymak için bidaha gittim doktora çok şükür duydum.
Bende aynı seyi dusunuyorum allah korusun bebege bisey olsa kesilirmiki bulantilqr kasik agrilari falan hep aklima geliyoBen her midem bulunmasına sukrediyorum zaten canım. Bebeğim varlığını hatırlatıyor bana
Benimde ptesi bende aynı durumdayım Rabbim minnaklarımızı kucağımıza almayı nasip etsinbana da aynı şeyi söyledi canım..yazdığını görünce rahatladım..bize de kalp atışını duymayı nasip etsin Rabbim...14 nisanda randevumuz var..duanızı esirgemeyin kızlar...
Kendi doktorum tam gününde demişti ve ultrasonu çok iyi.bugünkü gittiğim doktorun ultrasonu ise eskiydi ve 1 hafta geride dedi.ben tabi ki önceki doktoruma güveniyorum .bugünkü gittiğim doktor okula yakın diye gittim bi de burda bakayım kalp atışına diye.Cnm senin ultrason da kaç haftalık çıkıyor satinla aynı mı?
Bazı yerlerde arada bir kesilebilir yazıyor ama belkide çok takılmamak strese girmemek en dogrusudrBende aynı seyi dusunuyorum allah korusun bebege bisey olsa kesilirmiki bulantilqr kasik agrilari falan hep aklima geliyo
Yaptim canim sagolasine-devletten e-nabız sistemine girerek kendiniz de değiştirebilirsiniz benin aile hekimim de hic bi ilacı yazmıyordu b3n kendim e devlet üzerinden degistirdim
Ay çok üşüyen biriyle karşılaştım sonunda bende çok üşüyorum titriyorum bir yorgan bir battaniye yatıyorum ve Peteğin dibinde koltuk var oraya geçip yatıyorum yine de titriyorum. Niye böyle ki?Midem bulanıyor, başım ağrıyor, çok üşüyorum, en ufak işler bile beni çok yoruyor, içimde sürekli bir sıkıntı. Bu günler bir geçseydi çok zorlanmaya başladım
Ben de oyle. Battaniye aliyorum otururkenAy çok üşüyen biriyle karşılaştım sonunda bende çok üşüyorum titriyorum bir yorgan bir battaniye yatıyorum ve Peteğin dibinde koltuk var oraya geçip yatıyorum yine de titriyorum. Niye böyle ki?