• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Valla aynen ole dr senden daha fazla efelenir uyuz bi kadin yani anlocagin ama degistiricem canim
değiştir canım sağlık ihmale gelmez heleki bebiş yanii. adam yada kadın, kadın doğumcu değil özel branşı değil nerden biliyomuş neyin ne zaman yapılacağını ay çok sinir oldum şuan ya

Samsun canım

Samsun canım

geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin

Şuan 6+1 doktor 7. Hafta dedi ama kızlarımla gidicem bakmaya azcık daha belirginleşsin onlarda görsün istiyorum oyüzden 8 haftayı beklicem

Aynen dediğin gibi doktordan doktora değişiyo işte
Hmm tabi kizlarinla gidiceksen ayri bende dun oglumu götürdüm kardesini gorsun diye ama bisey anlamiyoki benimki daha 1 yasina yeni basıcak kuzum

değiştir canım sağlık ihmale gelmez heleki bebiş yanii. adam yada kadın, kadın doğumcu değil özel branşı değil nerden biliyomuş neyin ne zaman yapılacağını ay çok sinir oldum şuan ya
Ya sorma onun yuzune ozelde yaptirdik 135 lira para verdim zaten sevmiyodum kadini iyice kil oldum bende kendi dr da kizdi yani kadin dedi gebelikte 3 ayımı varmis bu isin dedi

amaniiinn o daha minnacıkmış yaa, ALLAH kolaylık versin vallahi sana :emir_bebek::KK35:
Cok zormus ufak bebekle hamilelik simdi anliyorum uyumak istiyosun uyku yapiyo ee cocuk uyumuyo gece kalkiyo zirt pirt miden bulaniyo yemek yedirmek zorundasin ogure ogure yediriyorum tepemde surekli otur kalk yerlerde yuvaklan onuda ihmal etmek istemiyorum tam olgiye ihtiyaci oldugu donem ayagimda sallarken surekli ayaklariyla tepikliyo karnimi napim allahim korusun bana da sabir guc versin ikisi bi arada buyusun isteyerek yaptim bunu o yuzden bisey diyemiyorum yani

Evet gördüm kalbinin atışınıda görüyosun böyle hareket ettiğini :)
Çok güzel ama ya daha bezelye kadarlar ne guzel duygu bunlar ben oglumu 3.5 aylikken ogrendim patir patir atiyodu kalbi inanamadim bu benim degil dedim ben kisirim dedim ama benimmis simdi sanki bunda ilkkez hamile kaliyo gibi heyecanlaniyorum

Cok zormus ufak bebekle hamilelik simdi anliyorum uyumak istiyosun uyku yapiyo ee cocuk uyumuyo gece kalkiyo zirt pirt miden bulaniyo yemek yedirmek zorundasin ogure ogure yediriyorum tepemde surekli otur kalk yerlerde yuvaklan onuda ihmal etmek istemiyorum tam olgiye ihtiyaci oldugu donem ayagimda sallarken surekli ayaklariyla tepikliyo karnimi napim allahim korusun bana da sabir guc versin ikisi bi arada buyusun isteyerek yaptim bunu o yuzden bisey diyemiyorum yani
onu sorcaktım şimdi canım kaza olarak kaldın sen sandım. miden bulanmaya istifra etmeye başladınmı. çok şükür bende onlar yok daha ama yemek yemek istemiyo canım ama karnım acıkıyo değişik. bulantım var ama çok şükür istifra yok zaten ben normaldede beceremem onu sayılıdır yani 2 3 kez. daha artarsa nolur halim bilmiyorum, ama minik bebişle zor diş çıkartması vs Allah yardımcın olsun minik hınzırda uslu olsun inşallah :KK36:

Çok güzel ama ya daha bezelye kadarlar ne guzel duygu bunlar ben oglumu 3.5 aylikken ogrendim patir patir atiyodu kalbi inanamadim bu benim degil dedim ben kisirim dedim ama benimmis simdi sanki bunda ilkkez hamile kaliyo gibi heyecanlaniyorum
Aaa ikinci çocuğunuz mu ne güzel :) ilkinde bu ilk aşamaları görmediğin için daha farklıdır tabi

Merhaba dostlar
Dün doktora gittik bebeğimiz Maşallah çok şükür bin şükür iyi olduğunu boyunun yaklaşık 3.8mm olduğunu ve hatta doktorumuz cinsiyetini söyledimmi size diyip kız olacağını öğrendik biliyorum şimdi hepiniz imkansız nasıl görür göremez diyeceksiniz bunu şaka yapa bilcek bir doktor değil Çok sevindik Allahım tamamını hepimize nasip ettirir

Merhaba dostlar
Dün doktora gittik bebeğimiz Maşallah çok şükür bin şükür iyi olduğunu boyunun yaklaşık 3.8mm olduğunu ve hatta doktorumuz cinsiyetini söyledimmi size diyip kız olacağını öğrendik biliyorum şimdi hepiniz imkansız nasıl görür göremez diyeceksiniz bunu şaka yapa bilcek bir doktor değil Çok sevindik Allahım tamamını hepimize nasip ettirir
Nasıl yani 10 haftalik bebeginmi consiyetini söledi hayirli olsun nediyelim 4 aydan once net bisiler söleyemez dr lar ama seninki iyiymis

Bulantim cok ya ne yersem cikariyom
onu sorcaktım şimdi canım kaza olarak kaldın sen sandım. miden bulanmaya istifra etmeye başladınmı. çok şükür bende onlar yok daha ama yemek yemek istemiyo canım ama karnım acıkıyo değişik. bulantım var ama çok şükür istifra yok zaten ben normaldede beceremem onu sayılıdır yani 2 3 kez. daha artarsa nolur halim bilmiyorum, ama minik bebişle zor diş çıkartması vs Allah yardımcın olsun minik hınzırda uslu olsun inşallah :KK36:
Yiyorum bosaltiyorum bazen yiyemiyorumda dun 4 saat serum verdi dr bana zor ya ins uslu olur oglum bebekken 6. Ayina kadr yani cok isluydu ama hareketlenince allah versin masallah yerinde durmuyo

Kızlar ben de çok kotuyum her gün midem bulanıyor.Calisiyorum da.Su bile icemiyorum.Pet şişelerdeki suyu görünce ogurmeye başlıyorum.Pet şişe görmek bile mahvediyor beni.Su bulantilarimiz bitsin artık en yakın zamanda inşallah

aynı durumdayız :( midem çok bulanmıyor öğürmüyorum ama hiç bir şekilde su içemiyorum

Benim de midem çok kötü arkadaşlar .sabahlari yediğimi çıkarıyorum ama gün içinde sürekli midem bulaniyor. Ağzımın tadı da çok kötü. Şu icmeyi çok severim ama içince midem bulaniyor

Benim de midem çok kötü arkadaşlar .sabahlari yediğimi çıkarıyorum ama gün içinde sürekli midem bulaniyor. Ağzımın tadı da çok kötü. Şu icmeyi çok severim ama içince midem bulaniyor
Ben sabahları aç karnına sapsarı safra cikariyorum kizlar olsun guzel yinede ya

Back