• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bugün itibariyle 7+2 yim çok şükür..aslında ben günde iki doz progestan vurunuyorum kanda gebeliği gördüğümüz günden beri..bir de coraspinle folik asit içiyorum..o yüzden mi tahlil yapmaya gerem görmefi bilmiyorum..benimki riskli gebelik..yaklaşık 6 ay öncesinde son tüp bebek denememizi yapmıştık..şimdi bebeğimiz kendiliğinden geldi..Kalbi da bi duysam işte o zaman hamileyim diyeceğim..hala inanamıyorum çünkü..
Sutty ne guzel canım benim bu 3. Tüp bebk denememdi çok şükür hamileyim.kalp atışını gördük biz .Inşallah kucağımiza da alırız hayirlisiyla

Sutty ne guzel canım benim bu 3. Tüp bebk denememdi çok şükür hamileyim.kalp atışını gördük biz .Inşallah kucağımiza da alırız hayirlisiyla
Biz de bahçeci umut tüp bebek merkezinde 2 tüp bebek bir dondurulmuş embriyo tedavisi gördük..ancak hepsi negatif sonuçlanmıştı..artık dedik mola verelim maddi manevi çok yıprandık derkeeennn bebişimiz bize süpriz yaptı..o yüzden tüp bebekten sonuç alanları görünce de çok seviniyorum..Allah hepimizi bebeğine kavuştursun inşallah sağlıklı bir şekilde..

Ya benim kuzenimde yumurtlama tembelliği varmış, aranızda bu şekilde olup tüp bebekle veya normal hamile kalan var mı? 5 senedir evli ama başlangıçta kayınvalidesi izin vermedi çocuk yapmalarına. (Aynı evde yaşıyorlardı) şimdi de bebek istiyorlar ama olmuyor. Tüp bebekle olduysa nereye gittiniz, özelden de yazabilirsiniz.

Gi

Gittigimde 8 hafta bitmiş olcak geç kalır mıyım diye aklıma takıldı canım ya
yok canım zaten arkadaşın dediği gibi tüp bebişse zaten tahliller yapılıyo size. ve geç kalmazsın hepsini birlikte yapar. ve bencede sağlık ocağına git orada yaparlar hepsini ve seni takibe almaları gerekiyor
Arkadaşlar bu özeller biraz tahlil işini abartıyolar bence
bende özele gidiyorum canım ama doktor bana direkt özelde yaptırma bunları git sağlık ocağında yaptır sonucnu bana getir dedi. sadece kontrolden sonra 2 test varmış onları sağlık ocağı yapmaz güvendiğimiz yerde yaptırırız demişti. tabi her doktor bunu demez ama benim doktorum direkt ben teklif etmeden sağlık ocağında yaptır dedi

bende özele gidiyorum canım ama doktor bana direkt özelde yaptırma bunları git sağlık ocağında yaptır sonucnu bana getir dedi. sadece kontrolden sonra 2 test varmış onları sağlık ocağı yapmaz güvendiğimiz yerde yaptırırız demişti. tabi her doktor bunu demez ama benim doktorum direkt ben teklif etmeden sağlık ocağında yaptır dedi
İyiymiş seninki valla benim ki medikal park her gidişimde tahlil tahlil birde olumsuz herhangi bi durumumda yok geçen mesela bir hafta arayla idrar kültürü testi cerdi ne alaka tabi ödedikten sonra farkettim

İyiymiş seninki valla benim ki medikal park her gidişimde tahlil tahlil birde olumsuz herhangi bi durumumda yok geçen mesela bir hafta arayla idrar kültürü testi cerdi ne alaka tabi ödedikten sonra farkettim
İSTANBULDASIN SANIRIM CANIM NERESİNDESİN TAM OLARAK

Hangi medicalpark. Ben de gop medicalparka gidiyorum. Saglik ocagindaki sonuclarima bakmisti. Kendisi tahlil istemedi.

yok canım zaten arkadaşın dediği gibi tüp bebişse zaten tahliller yapılıyo size. ve geç kalmazsın hepsini birlikte yapar. ve bencede sağlık ocağına git orada yaparlar hepsini ve seni takibe almaları gerekiyor

Hangi testleri yaptırdın canım hatırlıyor musun

günaydın. Bugün son kez bakıldı bebe yok. 1 doktor daha baktı yok. salı kürtaj olacağım. herkese mutlu sağlıklı hamilelik süreci diliyorum. sağ salim alın inşallah bebelerinizi. sevgiler
canım benim inşallah sende bizde bi an önce beklediğimiz o minik huzurumuza kavuşuruz

Back