2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Biz tırmanma aşamasına gelmedik ama çekmeceleri öyle bir açıyor ki üzerine düşürecek dşye korkumdan bütün hepsinin kulplarını söktük

Biz tırmanma aşamasına gelmedik ama çekmeceleri öyle bir açıyor ki üzerine düşürecek dşye korkumdan bütün hepsinin kulplarını söktük
Cekmeceleri ben onun boyunun yetistigi yerdekileri duzenlemistim doktorumux tamamen kisitlamayin kesfetsin demisti bnde 3 cekmeceyi ona zarar gelmeyecek mutfak gereclerini koymustum karistiriyordu suan karistirma isini gecti tirmanio o yuzden bnde sokmek zorunda kaldım gercekten cok korkuorm bsey olacak die

Allah korusun hepsini. Bazen öyle şeyler yapıyor ki insanın aklına gelmez. Laftan anlayana kadar gözümün önünden ayırmam diyordum ama bazen yürüyerek bazrn emekleyerek diğer odalara kaçıyor. Bulaşık makinesini o varken elleyemiyorum ama yalnızım zor oluyor

Bnde yalnuzim esim aksam isten gelince veya kiz yattikca bseyler yapmaya calisiorm hala bu tempoya zayıflayamiyorum ya ona sasiriorum :))

Emira SY LezzetliCipetpet aydingelini nerelerdesiniz? En çok siz yazardınız eskiden şimdi yoksunuz hiç. Bebişler nasıl?
Bu aralar Yusuf ege beni çok yoruyo canım ya. Girip okuyorum yazılanları ama her konuya da fikrim yoksa yazmayayım diyorum
Bizimki de çekmeceleri keşfetmeyi falan bitirdi artık herşeyden sıkılır oldu. hele bugün 10 dk rahat vermedi eşime dedim mesaiye kalma erken gel yoksa ben deliricem. Hala başım ağrıyo

kızlar sizin bebişler de takıntılı oldular mı ya? Mesela benmkisi elinde bisküvi var diyelim ısırınca onu bidaha asla istemiyo ısırsa da bitmeyecek
Dün eticin bulmuş bitane hadi açtım verdim eline yarım saate yakın yemeden elinde tuttu. Bende mutfakta yemek yapıyodum, bi çığlık kıyamet oldu koştum düştü sandım. Meğer elinde oynarken kırılmış niye kırılmış. Etinden et koparttılar sanki

bizimkinin de kan değeri yükselmiyodu bi türlü, benmde hatam var 5 gün düzgün veriyosam 10 gün unutuyodum demir ilacını vermeyi. Bu 3 haftadır iyice düzene koydum. Doktora da gitmedik çok şükür 2 aydır. Bi ara kontrole götürüp tahlil yaptırayım diyorum. Bizde daha balık yağı vs falan hiç bişey kullanmıyoruz demir hariç. Doktorumuzda kullan falan dememişti kullanmak gerekli mi
LezzetliCipetpet inşallah betüş seni üzmeyecek

Bnde yalnuzim esim aksam isten gelince veya kiz yattikca bseyler yapmaya calisiorm hala bu tempoya zayıflayamiyorum ya ona sasiriorum :))
Al bendende okdar ya. Gün içinde artık ağzıma bişeyler de atmıyorum ama hala zayıflayamıyorum. Bayramda da tatile gidicez, kg vermem kaçınılmaz oldu ama kahvaltı etmeyince kg da veremiyorum ya erkenden tek başıma da yapmak canım istemiyo

Ben kahwaltimi asla atmamam kizimla beraber ediyoruz hatta ama sonrasi yok hic bseh hatta vakit yok gercekten aksam geme hepbirlikte sofraya oturuoz o kadar gunde 2 hava iyi ise 3 sefer disari cikioruz dolasipz parka gidioz genede 1 gr veremedim nolcak bole halimizzz

Ben Yusuf egeye kahvaltı ettiriyorum ama kendime hazırlamak çok zor geliyo. Öğlende atıştırıyorm bişeyler. Akşam da eşim gelince yiyoruz beraber. Yine ben azar azar veriyorum da öyle memnun edecek gibi değil.
Doğumdan sonra 85 e kadar çıkmıştım şuan 74 falanım. Mayısa kadar 65 falan olmam lazım

Ayy masallah 74 bile bana hayal ah ahh

@LezzetliCipetpet ferrumu nasıl veriyorsun ? Dişlerinde herhangi bir lekelenme mevcut mu ? Doktor Demir ile ilgili birşey vermek istemedi sırf dişlerde leke oluyor diye.. haftada 3 gün kırmuzı et yedir dedi, dvite devam 5 damla , başka bi sorun görünmüyor başka... ferrum daha önceleri iğne olarak bende kullanmıştım kendime .. hap yutamadığımdan iğne en iyisi..

Eczaneden damlalık aldık tam ferrumun şişesine uygun satılıyor. Orijinal kapağını atıp damlalığın kapağını taktım. Biz biraz çok veriyoruz çok ciddi düşüklük olduğundan, 24damla günlük. Böyle rahat veriliyor. Damlalıkla dişlerine değmiyor içerken, zaten dişleri yeni çıktı bizim kızım, çok şükür bir sıkıntı yok dişlerinde canım.

LezzetliCipetpet biz neredeyse ilk dişimizi 4-5 aylık iken çıkarttık o gün bugün patlata patlata gidiyoruz azılar köpekler... kan damlası yazmıcam dedi Dr, kırmızı et yedir dedi.. çok hareketli , havalar ısınsa güneşe çıkarsam devite de ihtiyaç kalmaz belki...

Canım ciddi bir eksiklik yoksa doktor gerek görmediyse kullanma tabi, ben sordun diye yazdım. Betülün daha 4 dişi var.

Demir eksikliğiyle ilgili başka sıkıntımız da vardı bizim. Talasemi taşıyıcılığı şüphesi vardı, henüz testi yapılmadı büyümesini bekledik ama çok şükür ferrumdan sonra baya yükseldi

Çok geçmiş olsun, sağlıcakla büyüsünler inşallah

Kokopatik aldım kendi başına yürümeye başlayana kadar sorun yoktu ama parkede de koridorda da kayıyor. Halıya takılıyor diye salon da ve oyun oynamak içşn bir odada bıraktım diğerlerini kaldırdım. Siz ne giydiriyorsunuz?
Havalar ısınıyor ayakkabı almam lazım ne marka tavsiye edersiniz?

Bende kokopatik aldim ilk cok kaymiyordu ama yikandikca kaymaya basladi birde 3 al 2 ode aldim yaza seneye kışa die cok pismanim gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…