2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de kokopatik kullanıyorum ama kayma sorunu yaşamıyoruz hiç. sizinkiler neden öyle oldu ki
Yikanmasindan die dusunuorum ben bizimki yurumekten cok kosuo yurumeye basladiginda almistim smdi surekli yikaninca deforme oldugunu dusunuorum
Ben aldığımda yıkadım sadece o da minoris le. Anlamadım hiç. Alternatif bulamadım. Deforme de olmadı ki bu numaraya 3hafta önce geçti. Dşğeri küçük gelmeye başlamıştı ı

Ben aldığımda yıkadım sadece o da minoris le. Anlamadım hiç. Alternatif bulamadım. Deforme de olmadı ki bu numaraya 3hafta önce geçti. Dşğeri küçük gelmeye başlamıştı ı
Bizimki bayagi deforme oldu ondan oldugunu dusunuorum kullanmadigimiz iki modele baktim altlari iyi kaymio bidhakine kullanirken cok fzla yikayip sıktırmıcam makinada

Selam kizlar yazamadım da giremedim de uzun zamandır. Gectigimiz ay dusuk yaşadım. cok supriz ve mucize bir şekilde 14 subatta hamile oldugumu ogrendim, ve 1 hafta sonra düştü. Uzun surfu kanamalar, agrilar, acısı, üzüntüsü...
Benim oglus cok hareketli, cok koşturuyorum, cok yoruluyorum. Azi dişlerinden biri gozuktu, diger 3u henuz yok ama zorluyor. Cok iştahsız, herşeyi deniyorum ama inatla yemiyor. Zorlayinca agliyor, zorlamasam da agliyor gerci, cok huysuz. Bu duruma da cok üzülüyorum, sinirlerim yiprandi iyice psikolojim bozuldu resmen. Depremler, sehitler, corona olaylari da eklenince bu psikolojiye bünyem kaldiramiyor artik. Bazen diyorum alsam yavrumu da koynuma, sarsam sarmalasam pamuklara, kendi cocuk oldugum döneme yada daha eskilere gitsem, orda yasasam, orda buyuse bebegim görmese bu zamanları, kaygisiz tasasız buyutsem...
Tarih bilgisinde olmasa boyle terimler, anlamini bile bilmese bircok seyin, olmasa internet, cep telefonu... sokakta oynasa... dizindeki yarasi tek buyuk acisi olsa...
Kafamda deli sorular

ne güzel yazmışsın... bugünler de anneler hep aynı dertten muzdarip, bizde dedurumlar aynı, bir sürü diş çıkarttık şimdiye kadar ne ishal ne ateş olmadı derken , sanırım nazara geldik bu sefer... sümükleri çeşmeden su akar gibi akıyor.. şurup yazdı sağlık Hekimi.. benden geçti nezle gibiydim .. ben iyiyim ama oğlan fena.. diş yüzünden o iki elin bütün parmaklarını aynı anda ağzına sokup sonra da öğürüyor. İştahsız.. beni emmekten başka birşey yapmıyor .. süt mü az geliyoranlamıyorum bi de kavga ediyor ağzında iken eliyle vurup çekiştiriyor bağırıp çağırıyor yapışık geziyoruz evin içinde ya bacağıma yapışıyor ya arkama ya da emerken üstümde oturur pozisyona da , yelkovan -akrep misali döne döne emiyor ...
bi benim ki mi bu şekilde emiyor acaba diye düşünüyorum

Cok gecmis olsun kuzum. Beni oglan da ayni emiyor, duemadan meme degistiriyor, yana yatiyor kalkıyor, asagi sarkiyor falan.bor de 2 memeyi de acuk 8stiyor, bir8n8 rmip illa digerini mincuklayacak ucunu eliyle tirtiklayacak, acmayinca kapatinca agliyor, uykuda bile ayni seyi yapiyor.asiro düşkün oldu memeye. Istahsizlig9na üzülüyorum, o yemeyince brnim de bogazimdan geçmiyor.
Altini da baglatmiyor. Gecici diyorlar bakalim ne zmn gececek

Aynen alt değiştirmek büyük sorun külot bez bazen kolaylaştırıyor işi.. ama kalmadı bitti

Benim kızımda öyle 2 meme açık biri emilir biri mıncıklanır. Emsin sütüm yetsin dşye çok uğraştım şimdi keyfini çıkarmam lazım ama memeyi nasıl bırakır bilemem daha zamanı çok.
Ekstra Takviye kullanmaya başladınız mı? Bazıları çinko falan veriyormuş salgından korunmak için

Bende vitamin basladim kizima canim balik yagi cinko b12 falan var icinde doktorumuza danistik

Devit, ve arada da demir ve balik yagi haric birsey kullanmiyorum. Doktora da gidemiyoruz ki destek isteyelim?
Arastirio sorwyim bakakim

Ayyy herkesin yavrusu kosuyo zipliyo benim kiz yurumuyor daha iyi yonu de var kotu yonu de. Bizim gibi yurumeyen var mi hala
Bizde takviye olarak boost12 b12 kullaniyoz oceanin ise d3 kullaniyoz. Tahlil donemimiz geldi ama su salginda goturemem hastaneye beklicek 2 ay daha. Bizde de memeye duskunluk artti hatta ne guzel artik mastit seviyesine gelmiyorum diyordum simdi eme eme yine artirdi dolgunluk donemine geri donduk. Sanirim azilar zorluyor yada bilmedigim baska derdi var bilemedim. Takintilari var eline bulasan bir parca yada yapisan bisey varsa ihh ihh diye o seyi tasiyip bana getiriyor. Acik cekmeceye tahammulu yok en sevdigi kucakta oturuyo olsa bile inmek isteyip onu kapatmanin derdine dusuyor. Tam ilgi manyagi kimseyle konusamiyorm kendisiyle 24 saat ilgilenilsin istiyor ilgilenilmediginde bagiriyor, agliyor, yalandan guluyor isini iyi yapiyor

Çok şükür şimdilik iyiyiz biz 15 gündür bir kez ciktik evden eşim ise gidiyor fakat gelir gelmez dezenfekte ediyoruz tamamen bugun oksuruk basladi ama ates yok psikolojik mi anlamadim insallah herkes iyidir ve üzülmeden üzmeden atlatırız 2018 kasım anneleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…