• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende kalp atışı görüldü ama doktorum hicbisey istemedi. Kafam karıştı simdi ya. 9 gün sonra başka bir doktora ilk muayeneme gitcem o ister insallah
GetFileAttachment

bende bunlara baktı canım

Bunu kaç haftalıkken istedi canim
İlk öğrendiğimde işte canım 5buçuk haftalıktım ozaman. yarın kontrole gidicem inşallah kalp atışı varsa başka test daha yaptırıcaktı. istersen sorarım neden istedi, yada başka doktorlar neden istemiyolarmış diye

İlk öğrendiğimde işte canım 5buçuk haftalıktım ozaman. yarın kontrole gidicem inşallah kalp atışı varsa başka test daha yaptırıcaktı. istersen sorarım neden istedi, yada başka doktorlar neden istemiyolarmış diye
Sağol canım 9 gün sonra gitcem o zaman ister insallah

Sağol canım 9 gün sonra gitcem o zaman ister insallah
Doktor benden de hiç bir tahlil istemedi ki ısrarla hayatımda en zayıf olduğum dönemdeyim dememe rağmen..148 boyundayım evet zaten kısayım ama 40 kiloya hiç düşmemiştim..uzun süredir 40 kilodayım ve korkuyorum bebeğim yeterince beslenemezse benden diye..pazartesi kalbi duymaya gideceğiz..o gün tahlil yaptırıp yaptırmayacağını muhakkak soracağım..

Doktor benden de hiç bir tahlil istemedi ki ısrarla hayatımda en zayıf olduğum dönemdeyim dememe rağmen..148 boyundayım evet zaten kısayım ama 40 kiloya hiç düşmemiştim..uzun süredir 40 kilodayım ve korkuyorum bebeğim yeterince beslenemezse benden diye..pazartesi kalbi duymaya gideceğiz..o gün tahlil yaptırıp yaptırmayacağını muhakkak soracağım..
Doktorlar kafamı karıştırıyor bazen benim .seninki kaç haftalık canim

Bende kalp atışı görüldü ama doktorum hicbisey istemedi. Kafam karıştı simdi ya. 9 gün sonra başka bir doktora ilk muayeneme gitcem o ister insallah
Sağlık ocagina gidip hamileliğini bildirirsen ve simdiye kadar bana hic tahlil falan yapılmadı dersen orda birçoğunu yapıyorlar. Kadın doğum benden de istemedi tahlil falan ben aile hekimine gidip durumu anlatıp yaptırdım.
Ayrıca tüp bebekmis zaten senin endise etme benim de tüp bebek bizde zaten tedaviye başlamadan ve tedavi sırasında testlerin çoğu yapılmış oluyor.

Sağlık ocagina gidip hamileliğini bildirirsen ve simdiye kadar bana hic tahlil falan yapılmadı dersen orda birçoğunu yapıyorlar. Kadın doğum benden de istemedi tahlil falan ben aile hekimine gidip durumu anlatıp yaptırdım.
Ben hamile kalmadan önce aile hekimine gidip tam kan sayımı b12 değeri ve guatra baktirmistim canım kendi kafamdan. Hamile.oldiktan sonra bildirmek için gittiğimde sana hiç tahlil yaptık mi dedi bende bunları söyleyince tamam o zaman demisti hemşire

Bunlar sende kaçıncı haftada bakıldı canım.tup bebek doktorum 2 hafta sonra başka doktora git dediği için bekliyordum ben iki haftanın geçmesini. Sence geç mi kalırım 9 gün sonra gitmiş olsam.o zama 8+1 e girmiş olcam
Zamanlarını hiç bilmiyorum canım ben ilk 4.haftada gitmiştim beta vs için o sırada işte gebelik olunca o testleride yaptı, birde işte 6.haftada gittiğimde idrarla kan yapıldı

Ben hamile kalmadan önce aile hekimine gidip tam kan sayımı b12 değeri ve guatra baktirmistim canım kendi kafamdan. Hamile.oldiktan sonra bildirmek için gittiğimde sana hiç tahlil yaptık mi dedi bende bunları söyleyince tamam o zaman demisti hemşire
Mesajima ekleme yaptim ama onu görmedin sanırım. Tüp bebek sürecinde zaten takip sırasında tahlillerin çoğu yapılıyor endişe etme.

Evet canım 3.denememdi.senin ki de mi tüp bebek
yok canım.benim ki normal..eğer bu ayda olmasaydı bizde tüp yapmaya karar vermiştik..Rabbim nasip etti çok şükür...Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah...:dua:

Doktorlar kafamı karıştırıyor bazen benim .seninki kaç haftalık canim
Bugün itibariyle 7+2 yim çok şükür..aslında ben günde iki doz progestan vurunuyorum kanda gebeliği gördüğümüz günden beri..bir de coraspinle folik asit içiyorum..o yüzden mi tahlil yapmaya gerem görmefi bilmiyorum..benimki riskli gebelik..yaklaşık 6 ay öncesinde son tüp bebek denememizi yapmıştık..şimdi bebeğimiz kendiliğinden geldi..Kalbi da bi duysam işte o zaman hamileyim diyeceğim..hala inanamıyorum çünkü..

Back