- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Korkunun ecele faydası yok canım, yap gitsin testi. Çift korumayla gidiyorsanız zaten psikolojiktir korkma.inşallah psikolojiktir ya dediğin gibi. Kökten bir çözüm de bulamadım ki bu işehep böyle yaşanmaz valla
Kızlar bu uykular ne zaman düzelecek yaTükendim gerçekten. Saat başı uyanıyor, emmeden uyumuyor. Dün gece hiç uyumadım nerdeyse,tam dalıyorum yeniden uyanıyor. Deliricem. Kalkıp işe geliyorum o halde bir de.
Bizde aynı durumdayız. Tek farkı işe gitmiyorum. Gündüz sen yokken nasıl uyuyor?Kızlar bu uykular ne zaman düzelecek yaTükendim gerçekten. Saat başı uyanıyor, emmeden uyumuyor. Dün gece hiç uyumadım nerdeyse,tam dalıyorum yeniden uyanıyor. Deliricem. Kalkıp işe geliyorum o halde bir de.
İnşallah düzelir. Bizim için hayali bir tablo şimdilikDoktor bize saatli besle gece beslenmesini kes dedi
Gece sarıl elini tut dedi
Düzen şu şekilde: sabah 7-7.30 arası kahvaltı yarım saat yemezse emzirme mama yok
12-12.30 arası öğle yemeği yarım saat yine güzel yemezse emzirme mama yok
16- 16.30 ara öğün yemezse emzirme yok yine
20.00 akşam yemeği yemese bile emzirme var
22.30 a kadar ne zaman isterse emebilir. Sonra gece yok.
Su da verilmeyecek meme yerine.
Böylece hem yemesi hem uykusu maksimum 1 hafta sonunda düzelir dedi
Neden peki benimki de saat başı emiyordu gece :)İnşallah düzelir. Bizim için hayali bir tablo şimdilik
Ben normal mürekkep ıstampasına ayağını elini bastırıp kağıda dokundurdum sonra da elini ayağını yıkadım :)El ayak izini tablo yapmak istiyorum 1yaş için ama sağlıklı malzeme nedir? Kağıda baskı da olur hamur/çamur a baskı da
Doktor bize saatli besle gece beslenmesini kes dedi
Gece sarıl elini tut dedi
Düzen şu şekilde: sabah 7-7.30 arası kahvaltı yarım saat yemezse emzirme mama yok
12-12.30 arası öğle yemeği yarım saat yine güzel yemezse emzirme mama yok
16- 16.30 ara öğün yemezse emzirme yok yine
20.00 akşam yemeği yemese bile emzirme var
22.30 a kadar ne zaman isterse emebilir. Sonra gece yok.
Su da verilmeyecek meme yerine.
Böylece hem yemesi hem uykusu maksimum 1 hafta sonunda düzelir dedi
Ben uyguluyordum sonuç da almaya başlamıştım ama kızım üşüttü hasta oldu gece emzirmeye devam ediyorum şimdi.
Uyguladığım 5 . Günün sonunda gece sadece 1 kere uyanıyordu saat 3 te onda da 30 sn içinde uykuya dönmüştü
Bizde aynı durumdayız. Tek farkı işe gitmiyorum. Gündüz sen yokken nasıl uyuyor?
Saat başı bile değil bazen 10dk da bir. İlk önce benim inanmam lazım aslında ama bu ara ekstra huysuzNeden peki benimki de saat başı emiyordu gece :)
Yalancı meme yapıyor bazen bırakmıyor. En fazla bir saat uyur o da çok nadir. Sütüm çok geç geldi sezaryen den sonra indirmedim hiç kucaktan memeden öyle bir alıştı hala öyle uyuyorBen gündüz yokum zaten ememiyor, bir gündüz uykusundan önce sağdığım sütü içiyor. Onun dışında, kahvaltı, öğle yemeği, ara öğün ve akşam yemeğinde güzel yiyor. Yemekle çok ilgili gibi gelmiyor bana, uyku ve emme bağlantısını kesmem lazım. Ama öyle el tutarak,sarılarak filan kesinlikle uyutamıyorum. Daha da sinirleniyor, sarılıp meme vermeyince.
Sallanarak uyuyor maalesef. Uyuyor dediiğim yarım saatSeninki gündüz memede uyuyunca ne kadar uyuyor?
S Spizella
Ben de 5 aylık olduğundan beri regl oluyorum, bu zamana kadar düzenli gelmişti, arası 30 gün benim. En fazla 32 gün olacak şekilde gelmişti, bu ay 36.gün oldu, gelen giden yok, çok tedirginim, test yapmaya korkuyorum ben de. Senin msjı okuyunca biraz rahatladım, inşallah emzirmeden dolayı sarkmıştır. Bu sefer bişey olmadıysa gidip hemen hormonlu spiral taktıracağım, bu korkuyla yaşanmaz.
Çıtır kızın nasıl, boyu kilosu ne alemde
Benimki 11 aylık kilosu 8600
Boyu 71 cm, biz de minyon takılıyoruz
Tek zayıf benim kız değilmiş demekKorkma ben yaptım test sonuç temiz
Benim kız da 11 aylık oldu
Kilo 7100 gram boy 69 cm
Böyle geldi böyle gider 3-6 aylık ve 6-9 aylık giysiler giyiyor
Korkma ben yaptım test sonuç temiz
Benim kız da 11 aylık oldu
Kilo 7100 gram boy 69 cm
Böyle geldi böyle gider 3-6 aylık ve 6-9 aylık giysiler giyiyor
Çıtırcanlar bizimkilerTek zayıf benim kız değilmiş demek11 aylık 7300 boyu 71 cm.
Tek zayıf benim kız değilmiş demek11 aylık 7300 boyu 71 cm.
Ben de yarın bir test yapayim en iyisi ,negatifi görüp rahat bir nefes alayımçıtır kızlar bizimkiler ☺ genetik bir durum yapacak bir şey yok, büyük kızım 1 yaşında 76cmdi, bu anca 73cm olacak bizde teyze,anane,babaanne kısa 1.55 civarı hepsi, ben de orta boyluyum 1.65 im, birincisi bana, ikinci ailenin kısalarına benzeyecek herhalde.
Ilk kızım 7 yaşında sınıfında boy uzunluğu olarak orta sıralarda.