2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
inşallah psikolojiktir ya dediğin gibi. Kökten bir çözüm de bulamadım ki bu işe hep böyle yaşanmaz valla
Korkunun ecele faydası yok canım, yap gitsin testi. Çift korumayla gidiyorsanız zaten psikolojiktir korkma.

Benim de hala düzensiz, hatta şu an 95gün gecikmiş görünüyorum takvimde iki üç haftada bi test yapıyorum kafam rahat etsin diye

Kızlar bu uykular ne zaman düzelecek ya Tükendim gerçekten. Saat başı uyanıyor, emmeden uyumuyor. Dün gece hiç uyumadım nerdeyse,tam dalıyorum yeniden uyanıyor. Deliricem. Kalkıp işe geliyorum o halde bir de.

Doktor bize saatli besle gece beslenmesini kes dedi
Gece sarıl elini tut dedi

Düzen şu şekilde: sabah 7-7.30 arası kahvaltı yarım saat yemezse emzirme mama yok

12-12.30 arası öğle yemeği yarım saat yine güzel yemezse emzirme mama yok

16- 16.30 ara öğün yemezse emzirme yok yine

20.00 akşam yemeği yemese bile emzirme var
22.30 a kadar ne zaman isterse emebilir. Sonra gece yok.
Su da verilmeyecek meme yerine.

Böylece hem yemesi hem uykusu maksimum 1 hafta sonunda düzelir dedi

Ben uyguluyordum sonuç da almaya başlamıştım ama kızım üşüttü hasta oldu gece emzirmeye devam ediyorum şimdi.

Uyguladığım 5 . Günün sonunda gece sadece 1 kere uyanıyordu saat 3 te onda da 30 sn içinde uykuya dönmüştü

Kızlar bu uykular ne zaman düzelecek ya Tükendim gerçekten. Saat başı uyanıyor, emmeden uyumuyor. Dün gece hiç uyumadım nerdeyse,tam dalıyorum yeniden uyanıyor. Deliricem. Kalkıp işe geliyorum o halde bir de.
Bizde aynı durumdayız. Tek farkı işe gitmiyorum. Gündüz sen yokken nasıl uyuyor?

İnşallah düzelir. Bizim için hayali bir tablo şimdilik

Ben gündüz yokum zaten ememiyor, bir gündüz uykusundan önce sağdığım sütü içiyor. Onun dışında, kahvaltı, öğle yemeği, ara öğün ve akşam yemeğinde güzel yiyor. Yemekle çok ilgili gibi gelmiyor bana, uyku ve emme bağlantısını kesmem lazım. Ama öyle el tutarak,sarılarak filan kesinlikle uyutamıyorum. Daha da sinirleniyor, sarılıp meme vermeyince.

Bizde aynı durumdayız. Tek farkı işe gitmiyorum. Gündüz sen yokken nasıl uyuyor?

Sallanarak uyuyor maalesef. Uyuyor dediiğim yarım saat Seninki gündüz memede uyuyunca ne kadar uyuyor?

Yalancı meme yapıyor bazen bırakmıyor. En fazla bir saat uyur o da çok nadir. Sütüm çok geç geldi sezaryen den sonra indirmedim hiç kucaktan memeden öyle bir alıştı hala öyle uyuyor

S Spizella
Ben de 5 aylık olduğundan beri regl oluyorum, bu zamana kadar düzenli gelmişti, arası 30 gün benim. En fazla 32 gün olacak şekilde gelmişti, bu ay 36.gün oldu, gelen giden yok, çok tedirginim, test yapmaya korkuyorum ben de. Senin msjı okuyunca biraz rahatladım, inşallah emzirmeden dolayı sarkmıştır. Bu sefer bişey olmadıysa gidip hemen hormonlu spiral taktıracağım, bu korkuyla yaşanmaz.
Çıtır kızın nasıl, boyu kilosu ne alemde
Benimki 11 aylık kilosu 8600
Boyu 71 cm, biz de minyon takılıyoruz

Korkma ben yaptım test sonuç temiz
Benim kız da 11 aylık oldu
Kilo 7100 gram boy 69 cm

Böyle geldi böyle gider 3-6 aylık ve 6-9 aylık giysiler giyiyor

Korkma ben yaptım test sonuç temiz
Benim kız da 11 aylık oldu
Kilo 7100 gram boy 69 cm

Böyle geldi böyle gider 3-6 aylık ve 6-9 aylık giysiler giyiyor

Ben de yarın bir test yapayim en iyisi ,negatifi görüp rahat bir nefes alayım çıtır kızlar bizimkiler ☺ genetik bir durum yapacak bir şey yok, büyük kızım 1 yaşında 76cmdi, bu anca 73cm olacak bizde teyze,anane,babaanne kısa 1.55 civarı hepsi, ben de orta boyluyum 1.65 im, birincisi bana, ikinci ailenin kısalarına benzeyecek herhalde.
Ilk kızım 7 yaşında sınıfında boy uzunluğu olarak orta sıralarda.

Tek zayıf benim kız değilmiş demek 11 aylık 7300 boyu 71 cm.

Boy kilo oranlarına bakınca bence zayıf da görünmüyorlar çok.
Ben artık saldım zaten mama da verdim olmadı, yedirdim içirdim olmadı

Ben de 155 eşim 170
Annem 150 anneannem 145
Babam 160
Kardeşim 165
Çocuktan çok da şey beklememek lazım

Bu arada benim kız 9.5 aylıkken emeklemeye başladı
Konuşma yok sadece gel demeyi ve baba demeyi bilinçli yapıyor.
Onun dışında kendi kendine bişeyler konuşuyor.
Tutunma kalkma bi kaç saniye ayakta desteksiz durma var
Başka da bişry yapmıyor .

Sizinkilerden yürüyen var mı 11 aylık civarında ya da öncesinde

Bizim kız hala emeklemiyor, yeltenmiyor bile. Sadece elinden tutarsak yürüyor evin içinde o kadar.

Bizimki de anca oturduğu yerden konuşsun kitap okumayı çok seviyor bir de. Hem bize okutuyor hem de kendi bize resimleri gösterip anlatıyor bıdı bıdı

Baba, anne, meme, mamam, anneanne, abi, abla, gel, bu, vakvak en çok kullandığı kelimeler. Bir kere de bilinçli şekilde dede dedi rahmetli babamın resmine. Bu vakvak, baba gel, anne meme gibi cümlemsiler de kuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…