- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 30
Evet canım parka akşam üstü çıkarıyorum güneş biraz etkisini kaybedip dışarıda durulabilecek zamanlarda.Çocukları parka çıkarıyor musunuz ?evde ne gibi etkinlik yapıyorsunuz? buyuyorlar ve her geçen gün merakları ve hareketleri artıyor.
Evdeykende doğaçlama gelişiyo herşey :) bazen evde durmaktan bunalıp sıkılırsa hemen balkonda ki havuza atıyorum ya da direkt beraber banyoya giriyoruz suyu çok seviyo.
Bu aralar kendisi tutunup kalkarak odaları keşfediyo, mesela şuan yatak odasının camına kalkıp dışarıyı seyrediyo :)
Ben süpürge yaparken çığlık atarak peşimde geziyo çok seviyo :)
Aktiviteden aktiviteye daha koşamıyoruz biz gün içinde doğaçlama gelişiyo :)
Çok şükür canım herşey yolunda. Oğluşuda büyüyor gün geçtkçe ama bi sıkıntı sorun yok bin şükür:) Afifecan şuan kızgın kumlardan serin sulara atlıyomu bilmiyorum ama tatil de keyif yaptığı kesin :)Afife den ve bebeğinden haber var mı? aydingelini siz instagram dan görüşüyordunuz o zamanlar umarım yolundadır her şey. Kayınpederi yaşına uygun davranmaya başlamıştır.
Kayınpederi halaa aynı mendeburlukta devam ediyo maşallah adam hız kesmiyo :/. Ve onlarla tatilde şuan
Akşam ki uyku saatine kadar herşey neredeyse aynı. Nasıl uyku saatler bile aşağı yukarı bukadar benzer derken akşamki uyku saati beni üzdü biz saat 6-6:30 gibi şekerleme yapıp 9 buçukta uyumak için odamıza geçiyoruzBizim en geç 7 de gün başlıyor kahvaltı filan derken 8 buçuk oluyor sonra 1 saat takılıyoruz yaramazlarla. Salihin oyuncaklarıyla oynuyoruz genelde. Saat 9 buçukta yusufu uyutmak için odaya geçiyorum 10 da uyuyor 1 - 1buçuk saat uyanınca zaten öğlen yemeği saati oluyor meyve filan veriyorum. Yemek sonrası el yıkamaya bayılıyor 2 gibi de ikinci uykusu için odaya geçiyoruz yine 1 - 1buçuk saat uyuyor. Uyanınca akşam yemeği yiyor. Gece uykusuna da 18.30 da odaya geçiyoruz. Geriye kalan vakitlerde de spontane gelişiyor.
Temizlik filan yapacaksam beni takip ediyor süpürge çok ilgisini çekiyor. Bazen çamaşır sepetine oturtup önüne top filan oyuncak koyuyorum yarım saat idare ediyor Ayaklarıma tutunup kalkmayı çok seviyor devamlı paçalarıma yapışıp kucağıma gelmek istiyor
Bazen yakalamaca oynuyoruz koridorun bir başına gidip saklanıyorum anne nerdeee diyorum heyecanla geliyor emekleye emekleye bazen sırt üstü uzanırken karnıma oturtup fış fış kayıkçı oynuyoruz. Yine sırt üstü yatarken dizlerimi karnıma doğru çekiyorum bacaklarıma karın üstü bebeği koyup uçtu uçtu yapıyorum Uyutmadan önce örtüsüyle ce-e oynuyoruz. Aynalara bakmaya bayılıyor. Beni ısırmaya bayılıyor banyo yapmayı seviyor neredeyse her akşam banyo yaptırıyorum. Elerini veya koltuk altını tutup yürütüyorum onu çokk seviyor. Omzuma oturtup evin içinde geziyorum onu da çok seviyor. Aklıma gelenler bunlar şimdilik.