- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
İnşallah :)Dene bakalım canım :) bişey olmaz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah :)Dene bakalım canım :) bişey olmaz inşallah
Çok geçmiş olsun inşallah çıkmaz bende dua edicemKizlar nasilsiniz kizimda solunum alerjisi oldu suan iyi sukur ben hemen panik gene tabi bugun arastirma hastanesine goturdum tahliller yapildi alerji gibi gozukuo dedi smdiye kadar hic bole olmamisti yeni bseyde vermedim şaşırdım gercekten insallah alerjik bisey cikmaz dua ediorm
Geçmiş olsun canım nasıl oldu anlatır mısın nasıl anladınız?Kizlar nasilsiniz kizimda solunum alerjisi oldu suan iyi sukur ben hemen panik gene tabi bugun arastirma hastanesine goturdum tahliller yapildi alerji gibi gozukuo dedi smdiye kadar hic bole olmamisti yeni bseyde vermedim şaşırdım gercekten insallah alerjik bisey cikmaz dua ediorm
Çok geçmiş olsun csnım inşallah bişey çıkmazKizlar nasilsiniz kizimda solunum alerjisi oldu suan iyi sukur ben hemen panik gene tabi bugun arastirma hastanesine goturdum tahliller yapildi alerji gibi gozukuo dedi smdiye kadar hic bole olmamisti yeni bseyde vermedim şaşırdım gercekten insallah alerjik bisey cikmaz dua ediorm
Demir ilacı diline geldiyse o da dilin rengini değiştiriyor. Kendinde de deneyebilirsin. Tabi demir ilacı kullanmıyorsan sebebi başka da olabilirKızlar merhaba 8 ay 15 günlük kızımın 2 gündür dilinin uzerinde morluk var. mor birşey de yemedi. oyuncuklarında öyle birşey Yok. Eline kalem falan da vermem. Böyle birşey yaşayan oldu mu veya nedenini bilen var mı acaba
Bebeğim 3-4 hafta her şeyden çok az bazen de hiç yemedi. 3 gündür eski haline döndü, gayet güzel yiyor. Hatta bizimki kaşıkla yemek yerine içmek istiyor her şeyi. Eline domates, salatalık, ekmek, simit, kayısı aklınıza gelebilecek her şeyi veriyorum. Ekmeği bazen yoğurduna batırıyorum yoğurdu sorup ekmeği yumuşatarak baya yiyor.
Bay bay yapmayı, alkış yapmayı biliyor. Artık emekleme konusunda uzman. Tutunabileceği yer varsa da çok rahat ayağa kalkıyor.
Bizimkide emeklerken oturamıyodu 3 gündür emeklerken oturmaya başladı. Tırmanmalar hızla devam ediyo zaten :)Bebeğim 3-4 hafta her şeyden çok az bazen de hiç yemedi. 3 gündür eski haline döndü, gayet güzel yiyor. Hatta bizimki kaşıkla yemek yerine içmek istiyor her şeyi. Eline domates, salatalık, ekmek, simit, kayısı aklınıza gelebilecek her şeyi veriyorum. Ekmeği bazen yoğurduna batırıyorum yoğurdu sorup ekmeği yumuşatarak baya yiyor.
Bay bay yapmayı, alkış yapmayı biliyor. Artık emekleme konusunda uzman. Tutunabileceği yer varsa da çok rahat ayağa kalkıyor.
Ay massallahhh Allah nazardan korusun :) benimkide merhaba yapıyor çak yapıyor döne döne gidiyor istediği yere emeklemiyor bende herhalde zayıf o yüzden diyordum doktorumuz emeklemeyi pas geçip yuruyedebilir her çocuğun gelişimi farklı dedi içim rahatladı :)Bizimkide emeklerken oturamıyodu 3 gündür emeklerken oturmaya başladı. Tırmanmalar hızla devam ediyo zaten :)
Bende genelde çoğu şeyi eline veriyorum ama çorbaydı yoğurttu ben yediryorum yiyebileceği herşeyi eline veriyorum.
Çak yapmayı, masaya bam bam vurmayı, alkış yapmayı( aferin deyince hemen kendini alkışlıyo :))) ) bazen baybay yapmayı. Hayır dediğimde de kafasını sallamayı biliyo :)
Eşim geçen gün elini uzatıp bam bam yap oğlum deyip duruyo, çocuğun aklını karıştırıyosun çak dersen çakar dedim. Çakmaya başladı :))
Eline salatalık verdiğimde benimki yutamadigi parça olunca oggg diyip kendi çıkarıyor bazen çok nadir biz müdahale ediyoruz zaten iyice boğazına gitmiyor parça gözetim altında sende ver korkma yatarak verme ama bende çok korkuyodum ama ikimizde alıştık veriyorum artık :)Canım iki soru
1. Ben De alkış çalışması yaptırıyorum daha yapmıyor seninki kaç aylık ne kadar çalışma sonucu öğrendi ?
2. Ben eline bir şey verip yedirmeye korkuyorum. Kendisi hadi büyük koparirsa ? Salatalık nasıl koparıyor?
Canim ilk ateslendi biz dis dedik 38 bucugu gecmedi ates o gun cok salya akti ertesi gun gecti 1 hafta boyunca ates surdu ama 38 i gecmedi hic biz hep dis die dusunduk 1 hafta snra burnundan hirilti gelmeye basladi ses cok fzla 3 gunde oyle surdu baktk en son gecmio ve nefes almasini guclestirmeye basladi goturduk doktora soguk algingili dedi 1 haftayi gectigi icin antibiyotik ve burun fisfisi verdi onlari kullan gecer dedi biz kullandik hepsini 1 hafta snra gecmedi sikintilari artti gibi burnundaki ses gene gittik bu sefer dedi alerjik nezle olmus bunlari kullanmadan anlamazdik dedi alerji damlası verdi ogun kullandik ertesi gunu gecirdi cok sukur ben de hemen universite hastanesine goturdum testler yapildi bakalim insallah alerjisi cikmaz solunum alerjisi de alerjik astimi tetikleyen ilerde ona yol acan bsey o yuzden beklemek istemedmGeçmiş olsun canım nasıl oldu anlatır mısın nasıl anladınız?
Canim alkisa nie o kadar takildn her benegin gelisimi ayridir bebegin beynine kaziodur o hareketleri bir dha ki ataga dikkat et ogrenmis yapio olacak hmde sn gostermeyi biraktiginda :))Canım iki soru
1. Ben De alkış çalışması yaptırıyorum daha yapmıyor seninki kaç aylık ne kadar çalışma sonucu öğrendi ?
2. Ben eline bir şey verip yedirmeye korkuyorum. Kendisi hadi büyük koparirsa ? Salatalık nasıl koparıyor?
Evet canım iki gün demir ilacı vermedim morluk azalmış hatta geçmek üzere ilaçla ilgiliymiş çok sağol :))Demir ilacı diline geldiyse o da dilin rengini değiştiriyor. Kendinde de deneyebilirsin. Tabi demir ilacı kullanmıyorsan sebebi başka da olabilir
Çok geçmiş olsun canım... İnşallah çıkmaz bir şeyKizlar nasilsiniz kizimda solunum alerjisi oldu suan iyi sukur ben hemen panik gene tabi bugun arastirma hastanesine goturdum tahliller yapildi alerji gibi gozukuo dedi smdiye kadar hic bole olmamisti yeni bseyde vermedim şaşırdım gercekten insallah alerjik bisey cikmaz dua ediorm
ispanak mevsimi degil ben semizotunu ispanak yemegi yapar gibi pisirip veriyorum tatlari nerdeyse ayni oluyorDoktora sormayı unutmuşum. Bi deneyim olmazsa çok az. Bişey olmazsa devam edeyim teşekkür ederim :)