2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Eklentiler

• IMG_20190810_095414.jpg
    IMG_20190810_095414.jpg
    219,2 KB · Görüntüleme: 33
Yemek yiyen bebekleri ve yedirebilen anneleri tebrik ediyorum. Benim kuzum bir iki lokma alıp bırakıyor burada yazılan hemen hemen her tarifi denedim. Moralim bozuluyor sadece emmek istiyor. Diş ve sıcaktandır deyip kendimi avutuyorum Eylül ayını bekliyorum o zaman da yemezse vay halimize 😊😉
İki cocuk annesiyim inan cocuktan cocuga degisiyor ilk cocuguma pureden baska bisey veremedim
boguluyordu cikariyordu kesinlikle reddediyordu
verdigim seyleri yemek yerine parcalamayi tercih ediyordu ama bogazinada bir o kadar duskundu acliga asla gelmez illa o pureyi yerdi
İkincisi tamamen baska bisey suan 8 aylik bir dilim ekmek kadar kendi basina yiyebiliyor biskuviyi isirip agzinda eritip yutabiliyor ve ben saskinim nasil yapiyor diye bu tamamen yeme istegiyle alakali
İlk cocugumu mesela sofraya oturturduk yalnizca tabaklari karistirsin kasiklari dagitsin onu bunu ceksin diye ugrasirken kizim daha cok tadina bakmayi tercih ediyor o yuzden can sikmaya degmez pureylede yemeklede buyunuyor

Kızlar fikir açısından yazmak istedim. Bebeğinizin muhallebilerine yoğurduna kattığınız yaz meyvelerini robottan geçirip şu buz torbalarında dondurabilirsiniz.
9579843420210.jpg

Kışın bir iki tane atarak hem lezzet hem vitamin katarsınız.
Aynı şekilde kemik sularını ve peynir altı sularını da bu şekilde dondurup kullanabilirsiniz ❤️

X