- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
Aa onuda deneyim teşekkür ederim ekmeksiz mi veriyorsun acaba?ispanak mevsimi degil ben semizotunu ispanak yemegi yapar gibi pisirip veriyorum tatlari nerdeyse ayni oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa onuda deneyim teşekkür ederim ekmeksiz mi veriyorsun acaba?ispanak mevsimi degil ben semizotunu ispanak yemegi yapar gibi pisirip veriyorum tatlari nerdeyse ayni oluyor
Ekmekle de yiyor ekmeksiz de. Tencereye 1 havuc rendeliyorum üstüne semizotunu dograyip az bi zeytinyağı 1 dis sarimsak ve biraz pirinçle hafif soteleyip sonra su ekliyorum pisince direk yediriyorum blendira falan çekmiyorum.Aa onuda deneyim teşekkür ederim ekmeksiz mi veriyorsun acaba?
Canım file marketin buzluklarında taze hurma var Ben ondan aldım kabuklarını soyup çekirdeğini çıkarıp hippin tahıllı mamasına koyup karıştırıyorum aşırı güzel oluyorİnternette bebeklere hurmalı tarifler var. Deneyen var mı? Hamilelik döneminde kullanmadan önce 60 derece fırında 20dk tutun diye izlediğim haberden sonra hurma yiyememiştim korkudan ki çok severim
File market İzmirde yok en azından bu tarafta yok. Ama aklımda olsun taze bakayım o zamanCanım file marketin buzluklarında taze hurma var Ben ondan aldım kabuklarını soyup çekirdeğini çıkarıp hippin tahıllı mamasına koyup karıştırıyorum aşırı güzel oluyor
File market İzmirde yok en azından bu tarafta yok. Ama aklımda olsun taze bakayım o zaman
Tamam canım teşekkür ederimSukkari diye de geçiyor canım. Kabuğunu ayırmak çok kolay oluyor tavsiye ederim.
1. 8 ay 24 günlük kızım. Alkışı yaklaşık 2 aydır yapıyor. 3 aydan sonra uyurken ağlıyorsa tempolu alkış yapıyordum, o zamandan beri dikkat kesilip ağlamayı bırakırdı. Onun dışında hemen her yaptığı şeye “aferin kızıma, alkış” diyip alkışlardım. Öğretme maksatlı yapmamıştım doğrusu kendi taklit etmeye başladı bir süre sonra.Canım iki soru
1. Ben De alkış çalışması yaptırıyorum daha yapmıyor seninki kaç aylık ne kadar çalışma sonucu öğrendi ?
2. Ben eline bir şey verip yedirmeye korkuyorum. Kendisi hadi büyük koparirsa ? Salatalık nasıl koparıyor?
2-3 ay önce başıma geldi ben de oradan tecrübe ettim :)Evet canım iki gün demir ilacı vermedim morluk azalmış hatta geçmek üzere ilaçla ilgiliymiş çok sağol :))
Tazesini bilmem ama hurmalar tatlı olsun diye şerbette bekletiyorlarmış o yüzden ben de geceden kuru hurmayı ikiye ayırıp su da bekletiyorum hem yapay şekeri gidiyor hem kabuğu soyulup taze hurma gibi oluyor.File market İzmirde yok en azından bu tarafta yok. Ama aklımda olsun taze bakayım o zaman
Kızlar kuzum gece çok sık uyanıyor ve kucağıma alıp sakinleştirmeden susmuyor kucağımdan inince de yaygarayı koparıyor. Artik ağırlaştılar hem zor oluyor hem de parmağında oynatıyor beni
İkisi bir arada maalesef. Bu yaz dişler fena hava da çok sıcakDiş olabilir ya da sıcaktan olabilir
Bizimki eline ne geçerse atıyor hele mama sandalyesinde gözümün içine baka bakaMirza da gece çok uyanmaya başladı. Gündüz de gözünün önünden gitmemi istemiyor. Oyun veriyorum önüne oyalansin diye oyuncakları yemeyi bir de eliyle vurmayı seviyor şimdilik
Yanında ben olmazsam onları da istemiyor.
Hava çok sıcak olduğu için kıpırdayamıyoruz biz ama parkta da rotadan korkarım salgın varmış yine. Etkinliklere bakıyorum hepsi genelde bir yaş sonrası yapan varsa çok hayra geçer bize de anlatsınÇocukları parka çıkarıyor musunuz ?evde ne gibi etkinlik yapıyorsunuz? buyuyorlar ve her geçen gün merakları ve hareketleri artıyor.