- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
Kan damlası kabiz yapıyormu acaba? dün tahlil yaptırdık çok az kansiz çıktı bizde kullanıcaz ama kabiz zaten acaba iyicemi kabiz olur diye endişe ettim.Kan damlasi kullaniyoruz bizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan damlası kabiz yapıyormu acaba? dün tahlil yaptırdık çok az kansiz çıktı bizde kullanıcaz ama kabiz zaten acaba iyicemi kabiz olur diye endişe ettim.Kan damlasi kullaniyoruz bizde
Bestiron kullanıyorum ben, kabızlık yapmıyor.Kan damlası kabiz yapıyormu acaba? dün tahlil yaptırdık çok az kansiz çıktı bizde kullanıcaz ama kabiz zaten acaba iyicemi kabiz olur diye endişe ettim.
Yedi mi ?Günaydın canlarim , hepinize bol emismeli , her ek gidaya ağzını açıp severek yiyen bir bebek ve huzurlu bir gün diliyorum.
Sabah bebisime kahvaltida peynirli yoğurtlu bir krep yapicam. Bugün de böyle olsun bakalım beğenecek mi Mirza bey
Bestiron kullanıyoruz kabızlık problemi yaşamadık.Kan damlası kabiz yapıyormu acaba? dün tahlil yaptırdık çok az kansiz çıktı bizde kullanıcaz ama kabiz zaten acaba iyicemi kabiz olur diye endişe ettim.
Bizim kan değerlerimiz normal canim ama doktorumuz 1 yasina kadar kullanmamizi soyledi daha sonrasında anemi olmamasi icin biz sidefer kullanioruz kabizlik yaşamadık hicKan damlası kabiz yapıyormu acaba? dün tahlil yaptırdık çok az kansiz çıktı bizde kullanıcaz ama kabiz zaten acaba iyicemi kabiz olur diye endişe ettim.
yok canım yapmıyor sadece kaka rengi çok koyulaşıyor.Kan damlası kabiz yapıyormu acaba? dün tahlil yaptırdık çok az kansiz çıktı bizde kullanıcaz ama kabiz zaten acaba iyicemi kabiz olur diye endişe ettim.
Yedi mi ? erindim yapmadim tereyağlı yumurta sarısı yaptım daha kolayıma gitti yarısını yedi yemesi gerektiği kadar . Içine de bir dilim beyaz peynir de koymuştum.
canım pes etme kritik dönem bugünler az da olsa bir yudum dahi olsa yedir. Çiğneme ve yutma refleksi bu dönemlerde gelişiyor ve hızlanıyor. Geç kalan kişiler çok problem yaşıyor daha sonraları.Yemek yiyen bebekleri ve yedirebilen anneleri tebrik ediyorum. Benim kuzum bir iki lokma alıp bırakıyor burada yazılan hemen hemen her tarifi denedim. Moralim bozuluyor sadece emmek istiyor. Diş ve sıcaktandır deyip kendimi avutuyorum Eylül ayını bekliyorum o zaman da yemezse vay halimize
seni burda döverler gayet gelişimi güzel arkadaşım korkma :)Kizlar selamlar herkes iyidir insallah 8 ay 20 gunluguz.özellikle erkek anneleri bebeginiz kac kilo ve boyu nasıl bayadir dr a goturmedim bugun saglik ocagina goturdum 9 kilo 72 cm mis ayina gore gayet iyi dedi bizim hemsiremizde bana azgibi geliyor
Bol mekik çek uyumadan önce en az 50 defa ve bol su ic ekmek tüketme göbek dümdüz olur. Bende sezeryanim göbek hiç yok ben biraz kg alicam fazla bile verdim. Sezeryan göbeği diye bir şey yok önce buna inandir kendini dostum sonrası çorap sokugu gibi gelecekKızlar doğum kiloları ne alemde. Benim son 8 kilom kaldı ama göbek hala aynı. Sezaryen olduğum için. Açıkcası spor da yapabildiğin söylenemez. Gün içinde çok yoruluyorum spor yerine dinlenmeyi tercih ediyorum. Sizin yaptığını basit hareketler var mı ya da göbek erten kürleriniz. Sezaryen Göbeğini eriten tecrübeli annelerden yorum bekliyorum
Canim ben genelde nasil cok bilmiyorum burda gorsen cok zayif duruyor oglum ek gidaylada sıkıntimız var taneli seyleri yutmak istemiyor aslinda istedigi seyleri cok guzel yiyoryok canım yapmıyor sadece kaka rengi çok koyulaşıyor.
canım pes etme kritik dönem bugünler az da olsa bir yudum dahi olsa yedir. Çiğneme ve yutma refleksi bu dönemlerde gelişiyor ve hızlanıyor. Geç kalan kişiler çok problem yaşıyor daha sonraları.
seni burda döverler gayet gelişimi güzel arkadaşım korkma :)
Bol mekik çek uyumadan önce en az 50 defa ve bol su ic ekmek tüketme göbek dümdüz olur. Bende sezeryanim göbek hiç yok ben biraz kg alicam fazla bile verdim. Sezeryan göbeği diye bir şey yok önce buna inandir kendini dostum sonrası çorap sokugu gibi gelecek
Massallah bence gayet güzel benimki daha yeni 7 kilo 300 oldu 8 buçuk aylık boyu 70 cm sağlığı yerindeyse endişe etme bence kiloyu :)Kizlar selamlar herkes iyidir insallah 8 ay 20 gunluguz.özellikle erkek anneleri bebeginiz kac kilo ve boyu nasıl bayadir dr a goturmedim bugun saglik ocagina goturdum 9 kilo 72 cm mis ayina gore gayet iyi dedi bizim hemsiremizde bana azgibi geliyor
Çok teşekkür ederim inşallah bizde de kabızlık yapmaz. Bizim doktorumuz da 1 yaşına kadar dedi sonra tekrar tahlil istiycem dedi.Bizim kan değerlerimiz normal canim ama doktorumuz 1 yasina kadar kullanmamizi soyledi daha sonrasında anemi olmamasi icin biz sidefer kullanioruz kabizlik yaşamadık hic
Massallah bence gayet güzel benimki daha yeni 7 kilo 300 oldu 8 buçuk aylık boyu 70 cm sağlığı yerindeyse endişe etme bence kiloyu :)
Ben purelerinin icine koyuyorum canım ya cocuk buyutmek zor is valla herseyi endise ediyor insan sagol canim cevabi icinIspanak verebiliyormuyuz bu aylarda acaba yoksa kışı mi beklemeliyim?
Ben geçen gün verdim kuzum ama bilememIspanak verebiliyormuyuz bu aylarda acaba yoksa kışı mi beklemeliyim?
Doktora sormayı unutmuşum. Bi deneyim olmazsa çok az. Bişey olmazsa devam edeyim teşekkür ederim :)Ben geçen gün verdim kuzum ama bilemem
Bide benim ikinci çocuk gerçekten çok zor bizde alerji durumu falan yoktu başta şimdi bişey alerji yapıyor ama bi türlü bulamadım. Bende deniycem teşekkür ederim bende :)Ben purelerinin icine koyuyorum canım ya cocuk buyutmek zor is valla herseyi endise ediyor insan sagol canim cevabi icin
Benimde oyle canim ilki 2 yasina yeni girdiBide benim ikinci çocuk gerçekten çok zor bizde alerji durumu falan yoktu başta şimdi bişey alerji yapıyor ama bi türlü bulamadım. Bende deniycem teşekkür ederim bende :)
Dene bakalım canım :) bişey olmaz inşallahDoktora sormayı unutmuşum. Bi deneyim olmazsa çok az. Bişey olmazsa devam edeyim teşekkür ederim :)
Benim ilki büyük :) senin işin zor allah yardımcın olsun allah bağışlasın :)Benimde oyle canim ilki 2 yasina yeni girdi