Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kızım da öyleydi canım. Artık çok rahat ediyoruz. İnşallah siz de memnun kalırsınız ne alırsanızBebek arabasında 5dk oturtamadım. Kanguru kurtarıcım oldu. Aslında dışarıda uyuması içşn bebek arabası ideal ama bizimki kanguru da uyuyor sadece. Kucak seven bebek
Geçmiş olsun canım... Allah esirgesinYataktan duşenler kervanına bugün biz de katılmış olduk yatağın uzerine koyup arkamı donmemle düşmesi bir oldu Rabbim beterinden korusun
Bizi daha yönlendiren olmadı.Kızlar bu arada herkes gitti mi bilmiyorum ama bizi doktorumuz kardiyolojiye yönlendirmişti. Çarşambaya randevu aldık gideceğiz bakalım.
Bir de kızımın doğduğunda göğsünün ortasında bir çukur vardı, kilo aldıkça görünürlüğü azaldı sanki ama ben hala fark ediyorum. Bunu kardiyolojiye sorsam olur mu dersiniz? Bir şey olsa kendi doktoru yönlendirirdi diyorum ama bir yandan da kafamın bir kenarında duruyor
Onun için de ortopediye gideceğiz ama çocuk ortopediye, o da çok dolu olduğu için de ayın 26sına randevu alabildik canım. Film çekilecekmiş. Çok sağol sorduğun içinBizi daha yönlendiren olmadı.
Sizde hatırladığım kadarıyla boğumlar paralel değildi, son durum nedir?
Biz de bu ay film çektirdik de daha doktoruna götüremedik, sonuç belli olunca yazarsan sevinirimOnun için de ortopediye gideceğiz ama çocuk ortopediye, o da çok dolu olduğu için de ayın 26sına randevu alabildik canım. Film çekilecekmiş. Çok sağol sorduğun için ❤
Tamam canım, sen de haber verirsin götürünce inşallahBiz de bu ay film çektirdik de daha doktoruna götüremedik, sonuç belli olunca yazarsan sevinirim
Romer trifix kullaniyoruz biz. Adactan gecmis bir koltuk. Evet basta meblağ biras yuksek gorunuyor ama uzunca zaman kullaniyor cocuk. Ki guvenlik soz konusu olunca 1000 2000 liranin onemi yok bence. Baska seylerden kismayi tercih ederim.Araba koltuğu ne kullanıyorsunuz adac testi falan kafam karıştı. Mühendisin oğluna baktım önerilen modellere 2000ve üzeri fiyatlar. Var mı öneriniz?
bizimde bogumlar esit dehildi canim film cektirdik bi sorun cikmadi sukur insallah sizdede bifsey cikmazTamam canım, sen de haber verirsin götürünce inşallah
Bizede söyledi ayşe hoca canım bizde götürücez inşallah kardiyolojiye. Siz nereden aldınız randevuyu?Kızlar bu arada herkes gitti mi bilmiyorum ama bizi doktorumuz kardiyolojiye yönlendirmişti. Çarşambaya randevu aldık gideceğiz bakalım.
Bir de kızımın doğduğunda göğsünün ortasında bir çukur vardı, kilo aldıkça görünürlüğü azaldı sanki ama ben hala fark ediyorum. Bunu kardiyolojiye sorsam olur mu dersiniz? Bir şey olsa kendi doktoru yönlendirirdi diyorum ama bir yandan da kafamın bir kenarında duruyor
Oh çok şükür canım çok sevindim sorun çıkmamasınabizimde bogumlar esit dehildi canim film cektirdik bi sorun cikmadi sukur insallah sizdede bifsey cikmaz
İlk önce esencana aldık, fakat doktor cumartesi 2 saatliğine geliyormuş ve o gün operasyona girmesi gerektiği için iptal edilmişti, tekrar ertelemek gerekir diye bu sefert İstinye live aldık canım yakın ve boş diye. Pek sevmiyorum bu hastaneyi ama inşallah gereksiz yere bir şeyler yapmak istemezler kuzuma.Bizede söyledi ayşe hoca canım bizde götürücez inşallah kardiyolojiye. Siz nereden aldınız randevuyu?
Doktora söyle tabi aklında kalmasın ama ayşe hoca önemli bişey olarak görse kesinlikle yönlendirirdi diye düşünüyorum
hafi inzallah canimOh çok şükür canım ❤ çok sevindim sorun çıkmamasına
Çok teşekkür ederim, amin inşallah darısı başımıza
Geçmiş olsun canım... Allah esirgesin
Geçmiş olsun canım. Eko ekg filan çekilmedi miSağol canım.
Bizi kardiyolojiye yönlendirmedi doktorumuz.
Kızımın masum üfürümü var kendisi takip ediyor.
benim buyuk oglumdada var canim o cukur beni cok korkutmustu dogdugunda ama korkulcak birsek degilmis bjyudukce kilo aldikca biraz daha duzelsede hala farkediliyor esimin akrabalarindan bi kac kiside daha buyumus delikanli olmuslar bi sorun olmamis bosuna telas yapmisim yani kac tanede dr gordu.korkma o yuzden cqnim onemli bisi degolKızlar bu arada herkes gitti mi bilmiyorum ama bizi doktorumuz kardiyolojiye yönlendirmişti. Çarşambaya randevu aldık gideceğiz bakalım.