- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Çok sağol canım ya, içimi rahatlattınbenim buyuk oglumdada var canim o cukur beni cok korkutmustu dogdugunda ama korkulcak birsek degilmis bjyudukce kilo aldikca biraz daha duzelsede hala farkediliyor esimin akrabalarindan bi kac kiside daha buyumus delikanli olmuslar bi sorun olmamis bosuna telas yapmisim yani kac tanede dr gordu.korkma o yuzden cqnim onemli bisi degol
Biz gittik canim kardiyolojiye . Ekg cekildi ultrasonla kontrol yapildi. Bisey cikmadi sukur.Geçmiş olsun canım. Eko ekg filan çekilmedi mi
Çok şükür birmşey çıkmamış. Çok teşekkür ederim canımBiz gittik canim kardiyolojiye . Ekg cekildi ultrasonla kontrol yapildi. Bisey cikmadi sukur.
Geçmiş olsun canım. Eko ekg filan çekilmedi mi
Masum üfürümler ile patolojik olanlar nitelikleri bakımından farklıdırlar ve deneyimli bir hekim için bunları birbirinden ayırt etmek kolaydır. Ancak tereddütlü durumlarda veya masum üfürüme benzeyen farklı durumların aydınlatılması için ekokardiyografik inceleme yapılması yararlı olur. Ekokardiyografi normal ise üfürümün masum üfürüm olduğu, tedaviye, kontrole ve fizik aktivite kısıtlamasına gerek olmadığı, çocuğun sağlıklı bir kalbi olduğu aileye anlatılır.Sağol canım.hayir hiç çekilmedi.
Şuan takip eden doktorumuza 4.ayda başladık o ilk muayenede söyledi masum ufurum var 1 yaşa kadar geçiyor dedi.gecen ayki kontrolde azalmış dedi.
Bu doktora kadar 3 doktor gördü 2 kez hastanede yattık hiç bahsetmemislerdi üstelik.
Masum üfürümler ile patolojik olanlar nitelikleri bakımından farklıdırlar ve deneyimli bir hekim için bunları birbirinden ayırt etmek kolaydır. Ancak tereddütlü durumlarda veya masum üfürüme benzeyen farklı durumların aydınlatılması için ekokardiyografik inceleme yapılması yararlı olur. Ekokardiyografi normal ise üfürümün masum üfürüm olduğu, tedaviye, kontrole ve fizik aktivite kısıtlamasına gerek olmadığı, çocuğun sağlıklı bir kalbi olduğu aileye anlatılır.
Canım ya internette böyle yazıyor. Demek ihtiyaç görmedi doktorunuz masum üfürüm olduğuna eminse.. Bir de kaç farklı doktor görmüş..
Biz sağlık ocağında kardiyolojiye yönlendirdi doktoru deyince "neden, üfürüm mü var ki" diye sormuştu. Belki tedbir amaçlı bakılsın istiyorlardır. Ben de anlamadım açıkcası, boşuna çocuğu yormak da istemiyorum ama doktoruma da güveniyorum, gereksiz şeyler istemez normalde. Kardiyolojiye gideceksiniz 6aylık olunca diye 4.aydan beri diyor
Çok değişik ya, söylenmemesi doğru değil bence. Bir de kağıda yok yazmışlar yani, nasıl olur. Büyük ihtimalle anlamadılar bile.. Çok şükür ki masum üfürümmüş canım. Allah hastalık dert vermesin yavrularımızaİşte diğer doktorlar hiç ufurum var demedi.ustelik 28 günlükken yoğun bakımda kalmıştık o belgelerde bile ufurum yok yazıyor.doktorumuza söyledik hatta böyle yazıyor sizden oncekiler de hiç ufurum var demedi diye.her doktor farkedemiyor bu alanda egitim aldım bir de masum olduğu için söyleyip tedirgin etmek istememiş olabilirler, ben paylaşıyorum her türlü durumu hastalarimla bilsinler demişti canım.
Çok değişik ya, söylenmemesi doğru değil bence. Bir de kağıda yok yazmışlar yani, nasıl olur. Büyük ihtimalle anlamadılar bile.. Çok şükür ki masum üfürümmüş canım. Allah hastalık dert vermesin yavrularımıza
Trendyolda indirimde şu anda koltuk dönmeyince çok zor bir model var dönen maxi cosinin şartları zorlayıp ona mı baksamDesteksiz 10-15 dakikaya kadar durabiliyor. Emekleme çalışmalarına da başladı sanırım, emekleme pozisyonunda duruyor bazen de bir adım atıp düşüyor.
Diş için kehribar iyi dediler alıp taktık bakalım.
Araba koltuğu aldık besafe izi comfort x3 isofixli. Ebebekten 2.600 e aldık ama bir iki hafta sonra 400 lira daha düşmüş. Ben pek memnun değilim. 360 değil o yüzden içine koyup alırken zorlanıyorum ki benim kızım ufak tefek. Bir de suv arabası olana iyi olabilir bizim arabaya büyük geldi. Biraz aceleye geldi koltuk işi, besafe iyi bir marka diye duyunca başkasına bakmadık.
Bu arada 7 ay 11 günlüğüz
Memnun musun canım o modelden oturtmak zor muRomer trifix kullaniyoruz biz. Adactan gecmis bir koltuk. Evet basta meblağ biras yuksek gorunuyor ama uzunca zaman kullaniyor cocuk. Ki guvenlik soz konusu olunca 1000 2000 liranin onemi yok bence. Baska seylerden kismayi tercih ederim.
Ben cocuklarla cok seyahat ediyorum. Ve genelde yalniz oluyorum. Bana zor gelmedi. Ama.daha rahati kolayi varmidir bilemem. Denemedim.cunku. ama dedigim.gibi once guvenlik 6 yasindaki oglum da oto koltugu ile seyahat ediyor.. cok kullanmioruz yavas gidiyoruz gibi seylerin bi onemo.olmuo kaza basa gelince. Allah korusun tabiki ama tedbirli olmak.sart e bebek joket gibi magazalarda bebeginle.beraber deneyebilirsin koltuklari oyle karar vermen daha rahat olurMemnun musun canım o modelden oturtmak zor mu
Teşekkür ederim canım en iyisi denemek sanırımBen cocuklarla cok seyahat ediyorum. Ve genelde yalniz oluyorum. Bana zor gelmedi. Ama.daha rahati kolayi varmidir bilemem. Denemedim.cunku. ama dedigim.gibi once guvenlik 6 yasindaki oglum da oto koltugu ile seyahat ediyor.. cok kullanmioruz yavas gidiyoruz gibi seylerin bi onemo.olmuo kaza basa gelince. Allah korusun tabiki ama tedbirli olmak.sart e bebek joket gibi magazalarda bebeginle.beraber deneyebilirsin koltuklari oyle karar vermen daha rahat olur
Bebeklerinizi gündüz kac kere kacar saat uyutuyorsunuz ?
Ek gıda listenizi ve bu zamana kadar neler yedirdiginizi tam liste yazar mısınız ?Ben bir düzene oturtamadım Uyku ve ek gidayi . Cok duzensiz ilerliyoruz.
Hemen hemen ayniyiz.1 öğleden önce 2 öğleden sonra uyuyor 8-9 gibi de gece uykusuna geçiyor. 40 dk ile 2 saat arası değişor gündüz uykuları.
Sanırım herkesin gündüz uykuları düzene girmiş bir ben düzene koyamadım ne yaptıysam olmadı. Benim kız 6ay dolana kadar 2 saatte bir 30-45dk kadar uyuyordu gündüzleri sonra ne olduysa o 2 saat 1 saate düştü uyku süreside tam 1 saat oldu gece uykusuda çok iyi 7-8 arası uyuyor sabah 7ye kadar normal mi acaba böyle olması? Çok uykucu çıktı fıstık kime çektiyse1 öğleden önce 2 öğleden sonra uyuyor 8-9 gibi de gece uykusuna geçiyor. 40 dk ile 2 saat arası değişor gündüz uykuları.
Hemen hemen ayniyiz.
Ek gıda konusunda ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?