2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yataktan duşenler kervanına bugün biz de katılmış olduk yatağın uzerine koyup arkamı donmemle düşmesi bir oldu Rabbim beterinden korusun

Bebek arabasında 5dk oturtamadım. Kanguru kurtarıcım oldu. Aslında dışarıda uyuması içşn bebek arabası ideal ama bizimki kanguru da uyuyor sadece. Kucak seven bebek
Benim kızım da öyleydi canım. Artık çok rahat ediyoruz. İnşallah siz de memnun kalırsınız ne alırsanız

Kanguru düşünmüştüm ben de önce, slingi çok seviyordu çünkü. Fakat arabanın rahatlığından sonra erteledim kanguru alma işini

Herkese merhaba, uzun zamandır yazılanları okuyamıyordum ek gıda telaşı ile. Bir kaç gündür 50 sayfayı bitirmeye çalıştım fırsat buldukça.
Doktorumun önerisi ile devam ettiğimiz ek gıda serüvenini pas geçiyorum, linç edilmemek için :)
(Patlıcan,çilek,bakla hariç mevsiminde ne bulursan ver dedi. Öyle 8. Ay - 10. Ay meyvesi sebzesi ayırt etmiyorum ben de)
7. Ay kontrolünde 700 gr almış, çok iyi dedi. Zaten bi ay ya az alıyor bir ay çok iyi alıyor, anlayamıyorum doğrusu. Bizim kilomuz biraz düşüktü. 7.450 gr olduk en son.
Diş çıkarıyoruz sanırım. Baya iştahımız kesildi. Hiç bişey yemese yoğurt yerdi, onu bile kabul etmiyor şimdi.
Ciddi seviyelerde yumurta alerjimiz çıktı, fırınlanmış olan yumurtalar da dahil. 3 yaşına kadar ona da bana da yasak. Diyete başlayınca egzamamız geriledi hatta bitti neredeyse.
Kabak,patates,havuç,pırasa,kereviz, bal kabağı, dere otu, maydanoz, enginar,şeftali, nektarin, muz, erik, elma, yeni dünya, kiraz, üzüm vs. Denedim. Kimisini hipp in kavanoz mamalarından denedim.
hipp in eriği, üzüm&elma, kayısını severek yiyor.
Kahvaltıya da başladık.

Kızlar bu arada herkes gitti mi bilmiyorum ama bizi doktorumuz kardiyolojiye yönlendirmişti. Çarşambaya randevu aldık gideceğiz bakalım.

Bir de kızımın doğduğunda göğsünün ortasında bir çukur vardı, kilo aldıkça görünürlüğü azaldı sanki ama ben hala fark ediyorum. Bunu kardiyolojiye sorsam olur mu dersiniz? Bir şey olsa kendi doktoru yönlendirirdi diyorum ama bir yandan da kafamın bir kenarında duruyor

Desteksiz 10-15 dakikaya kadar durabiliyor. Emekleme çalışmalarına da başladı sanırım, emekleme pozisyonunda duruyor bazen de bir adım atıp düşüyor.
Diş için kehribar iyi dediler alıp taktık bakalım.
Araba koltuğu aldık besafe izi comfort x3 isofixli. Ebebekten 2.600 e aldık ama bir iki hafta sonra 400 lira daha düşmüş. Ben pek memnun değilim. 360 değil o yüzden içine koyup alırken zorlanıyorum ki benim kızım ufak tefek. Bir de suv arabası olana iyi olabilir bizim arabaya büyük geldi. Biraz aceleye geldi koltuk işi, besafe iyi bir marka diye duyunca başkasına bakmadık.
Bu arada 7 ay 11 günlüğüz

Bizi daha yönlendiren olmadı.
Sizde hatırladığım kadarıyla boğumlar paralel değildi, son durum nedir?

Bizi daha yönlendiren olmadı.
Sizde hatırladığım kadarıyla boğumlar paralel değildi, son durum nedir?
Onun için de ortopediye gideceğiz ama çocuk ortopediye, o da çok dolu olduğu için de ayın 26sına randevu alabildik canım. Film çekilecekmiş. Çok sağol sorduğun için

Onun için de ortopediye gideceğiz ama çocuk ortopediye, o da çok dolu olduğu için de ayın 26sına randevu alabildik canım. Film çekilecekmiş. Çok sağol sorduğun için ❤
Biz de bu ay film çektirdik de daha doktoruna götüremedik, sonuç belli olunca yazarsan sevinirim

Araba koltuğu ne kullanıyorsunuz adac testi falan kafam karıştı. Mühendisin oğluna baktım önerilen modellere 2000ve üzeri fiyatlar. Var mı öneriniz?
Romer trifix kullaniyoruz biz. Adactan gecmis bir koltuk. Evet basta meblağ biras yuksek gorunuyor ama uzunca zaman kullaniyor cocuk. Ki guvenlik soz konusu olunca 1000 2000 liranin onemi yok bence. Baska seylerden kismayi tercih ederim.

Bizede söyledi ayşe hoca canım bizde götürücez inşallah kardiyolojiye. Siz nereden aldınız randevuyu?
Doktora söyle tabi aklında kalmasın ama ayşe hoca önemli bişey olarak görse kesinlikle yönlendirirdi diye düşünüyorum

İlk önce esencana aldık, fakat doktor cumartesi 2 saatliğine geliyormuş ve o gün operasyona girmesi gerektiği için iptal edilmişti, tekrar ertelemek gerekir diye bu sefert İstinye live aldık canım yakın ve boş diye. Pek sevmiyorum bu hastaneyi ama inşallah gereksiz yere bir şeyler yapmak istemezler kuzuma.

Evet hatırlıyorum demiştin sizi de yönlendirmiş, demek rutin yaptığı bir şey. 7aylık kontrolünde de tekrar soracak, öncesinde gidip aradan çıkarmış olmak istedim.

Bu ay menenjit aşısına da başlıyoruz bir aksilik olmazsa. Siz yaptıracak mısınız canım?

benim buyuk oglumdada var canim o cukur beni cok korkutmustu dogdugunda ama korkulcak birsek degilmis bjyudukce kilo aldikca biraz daha duzelsede hala farkediliyor esimin akrabalarindan bi kac kiside daha buyumus delikanli olmuslar bi sorun olmamis bosuna telas yapmisim yani kac tanede dr gordu.korkma o yuzden cqnim onemli bisi degol

Bebeklerinizi gündüz kac kere kacar saat uyutuyorsunuz ?
Ek gıda listenizi ve bu zamana kadar neler yedirdiginizi tam liste yazar mısınız ?Ben bir düzene oturtamadım Uyku ve ek gidayi . Cok duzensiz ilerliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…