Geçmiş olsun canım. Nasıl bebeğiniz şimdi? Sanırım yeni bebeklerde en sık karşılaşılan durum. Allah esirgesin. 2 oğlum da 2 aylık gibi düştü. O korkuyu vicdan azabını biliyorum. Çok şükür birşey olmadı.Kizlar kizim yataktan dustu ayy aklimi oynatiorm sandm saglik ocagina geldk simdi dua edin bswy olmasin nolur
Allah şifa versin canım inşallah sağlığına kavuşsun tekrardan.Bebeğim zatürre oldu dua edin bize bu 2. Oluşu iğne tedavisi görüyoruz. 5 gün yapılacak.
Çok geçmiş olsun. Off hasta olmasa keşke bebekler.Cok sagol canim uyuduk hep beraber cok sukur iyiyiz suan. 38.5 tu atesi bizim olctugumuz ama gozleri sabitledi kendini saldi kucagimda cok halsizdi hemen kostuk acile.asi, dis, ve hafif bogaz enfeksiyobu da varmis. Sakin opturmeyin bebeklerinizi diye de uyardi. Allah im tum bebekleri korusun. Acil bebek cocuk doluydu. Salgin varmis
Cok sukur iyi cnm bsey olmafi allahtan vicdan azabi en kotusu allahm aklimi yitiriorum sandm 2 gun kndime gelemedim siz nasilsinizGeçmiş olsun canım. Nasıl bebeğiniz şimdi? Sanırım yeni bebeklerde en sık karşılaşılan durum. Allah esirgesin. 2 oğlum da 2 aylık gibi düştü. O korkuyu vicdan azabını biliyorum. Çok şükür birşey olmadı.
Allah şifa versin canım inşallah sağlığına kavuşsun tekrardan.
Çok geçmiş olsun. Off hasta olmasa keşke bebekler.
Ben çok sabırlı çıktım o zamanlar ya kendime şaşırıyorum. Bikeresinde saçma sapan bi şaka yaptı, esprilerini kaldırcak durumda değilim dedm kvye bi o zaman bozmuşumdur. 40m çıktığındada akşamları da gelme dedim eşm gececi gündüzcü oluyo ama Allah kolaylığını veriyo korktuğum gibi olmadı bin şükür. Bide benimki benle kalıyodu ama ne bi altını almışlığı ne de bi kere su dökmüşlüğü var geliyo oturup gidiyodu. Bide sağolsun yemek getiriyodu çoğunluğu gaz yapsada oğlu aç kalmıyoduAyy bnmki de 40 gun kaldi bnmle ama biz tartistik bnmle kaldigi yoktu sabah cocugu yikiodu gidiodu taa aksam 9 da geliodu o lohusalikla cildirdim esim bni umursamiodu annesi surekli ikgi istiodu en son patladm kırdım kirildim amann suan kafam cok rahat karisan yok eden yok
İşte benimkide tadını alınca yırtıyo kendini. Ben öylesine yalanır diye bi dilim tutmuştum ağzına, eme eme bitirmişti bi dilimi kavunda sonra karpuzdada aynısı oldu. Artık minik minik kesip veriyorum ağzına o çiğneyip yutuyo. Hatta kahvaltı yaptık biraz önce yumurta peynir kavun la :)Valla benimkide yiyor kavun da karpuz da severek vermeyince ortalığı yıkıyor
Yaa ne guzel kutay agzina taneli bisey kacinca hemen ogurmeye basliyor dun kavun tuttum agzina bi parca kopmus boguluyordu nerdeyse ogurmeye basliyor hemenBen çok sabırlı çıktım o zamanlar ya kendime şaşırıyorum. Bikeresinde saçma sapan bi şaka yaptı, esprilerini kaldırcak durumda değilim dedm kvye bi o zaman bozmuşumdur. 40m çıktığındada akşamları da gelme dedim eşm gececi gündüzcü oluyo ama Allah kolaylığını veriyo korktuğum gibi olmadı bin şükür. Bide benimki benle kalıyodu ama ne bi altını almışlığı ne de bi kere su dökmüşlüğü var geliyo oturup gidiyodu. Bide sağolsun yemek getiriyodu çoğunluğu gaz yapsada oğlu aç kalmıyodu
Ben daha 1 ay falan olmuştur eşime patladığım iyi de oldu şimdi her yere annemde gelsin annemde gitsin diyemiyo
İşte benimkide tadını alınca yırtıyo kendini. Ben öylesine yalanır diye bi dilim tutmuştum ağzına, eme eme bitirmişti bi dilimi kavunda sonra karpuzdada aynısı oldu. Artık minik minik kesip veriyorum ağzına o çiğneyip yutuyo. Hatta kahvaltı yaptık biraz önce yumurta peynir kavun la :)
Merhaba! Canim benim de oglumun sut urunlerine alerjisi var bu ay yumurtaua basladim ilk uc gun sade sarisinin yarisi kadarini verdim artik tam sarisini kendi sutumu sagiyorum uc dort tane kadar da bebe bisküvisi koyuyorum o sekilde veriyorum cok sevdi yiyor şimdilik onun disinda oglen uyksuundan uyaninca corba veriyorum (bir gun sebze corbasi bir gun tarhana corbasi) aksam 6 gibi falan da meyve puresini veriyorum gece yatmadan once de pirinc unu veriyorum bu ay henuz doktora gitmedimAlerjik anneleeerr duyun sesimiiiii
7. ayda kahvaltıyı mi dahil ediyoruz artık günde 2 öğün mu olacak yani öyleyse alerjik bebeğime kahvaltıda ne verebilirim ki labne peynir lor peynir veremem süt ve süt ürünlerine alerjisi var kahvaltıyı nasıl yapıyor alerjik bebekler yumurta sarısı mi veriliyor kafamda deli sorularbir se öğlen sebze püresi veriyorum ama hep aynı şey bana gına geldi patetes kabak havuç veriyorum bezelye deneyeceğim bir de. Başka ne yapabilirim ki, meyvelerden kayısı karpuz elma verdim kiraz verilir mi fikri olan var mı
Oluyor canimSizin bebeklerde isilik oluyor mu kızlar?
Bugün doktora sordum banyo yaptır her gün dedi ilaçtan daha etkili banyo dedi.
Benim Bebiş de yeni zatürre atlattı ya inanın banyo yaptırmaya korkar oldum.
Sizin bebeklerde isilik oluyor mu kızlar?
Bnmki de oluyor boyun sirt kisimlari bide pisik gecmek bilmedi bi turlu daha kotu oldu gun gectikce hergun yikadim bez baglamadm hava alsin die yok iyilesmedi doktora gosterdim isilik mantar olmus dedi krem verdi iki gundur kullanioruz cok sukur duzeldi ihmal etmeyin kizlar dha kotu oluo bnm ewimfe cok sicakOluyor canim
Benimkinin genel de bacaklarin da baldirlarinda falan olmus hep genel de zibinla yatırıyorum bizim ev cok sicak oluyor onunda etkisi var tabiki ne yapacagimi bende bilmiyorum iki gunde bir banyo yaptırıyorum
Ben başladığımda hiç sulu vermedim meyve püresini falan canım ondan alışık olabilir. Bide öğürmesi normal alışık olmadığı içim hemen panik yapma. Dün dışarıda biyere gittik yemeğe salatalık verdim ilk kez eline sürekli baktım tepkisne falan. Yutabildiğini yuttu yutamıcak kadar büyük kopardıysa çok evelediyse aldım ben ağzından. Bu da öğürüyo toparlayamadığında skin ol falan deyip panik yapmıyorum toparlıyo ağzındaYaa ne guzel kutay agzina taneli bisey kacinca hemen ogurmeye basliyor dun kavun tuttum agzina bi parca kopmus boguluyordu nerdeyse ogurmeye basliyor hemen
Bizdede var isilik özellikle boyun kısmında ve boğumlarında. Ben bazen günde 2 kez bnyoya sokuyorum canım anca öyle hafiflediSizin bebeklerde isilik oluyor mu kızlar?
joie every stage aldık biz canım. İsofixli almadık 800 tl di.Araba koltuğu ne kullanıyorsunuz adac testi falan kafam karıştı. Mühendisin oğluna baktım önerilen modellere 2000ve üzeri fiyatlar. Var mı öneriniz?
Ya oguruyor ozaman panik yapiyorum.kendisi cikarmayi basarsa rahatlicamda .bende veriyorum salatalik falanda iste ucbucuk atiyorum bi yandandaBen başladığımda hiç sulu vermedim meyve püresini falan canım ondan alışık olabilir. Bide öğürmesi normal alışık olmadığı içim hemen panik yapma. Dün dışarıda biyere gittik yemeğe salatalık verdim ilk kez eline sürekli baktım tepkisne falan. Yutabildiğini yuttu yutamıcak kadar büyük kopardıysa çok evelediyse aldım ben ağzından. Bu da öğürüyo toparlayamadığında skin ol falan deyip panik yapmıyorum toparlıyo ağzında
Kutaycım da alışır inşallah
Bizdede var isilik özellikle boyun kısmında ve boğumlarında. Ben bazen günde 2 kez bnyoya sokuyorum canım anca öyle hafifledi
Biz de kraft rotate fix 0-18kg isofixli aldık, adac testine girmemiş (okuduğum kadarıyla 360dönen koltukları sokmuyorlarmış teste) fakat ece r44/04 Avrupa Birliği güvenlik sertifikası var. Dediğin gibi muhendisinoğlunun tavsiyeleri aşırı pahalı malesef. Ben ece sertifikasını yeterli gördüm kendimce. Zaten 360dönen model istediğim için bu modelde karar kıldım. Üstelik piyasa fiyatı 1400-1500civarıyken n11 ve trendyolda şu an 900lira civarına bulabilirsin. Ben n11de bir de indirim kuponu kullandım, daha da indi fiyatıAraba koltuğu ne kullanıyorsunuz adac testi falan kafam karıştı. Mühendisin oğluna baktım önerilen modellere 2000ve üzeri fiyatlar. Var mı öneriniz?
Eşimin bir arkadaşı da bu modeli almış memnunuş memnun musunBiz de kraft rotate fix 0-18kg isofixli aldık, adac testine girmemiş (okuduğum kadarıyla 360dönen koltukları sokmuyorlarmış teste) fakat ece r44/04 Avrupa Birliği güvenlik sertifikası var. Dediğin gibi muhendisinoğlunun tavsiyeleri aşırı pahalı malesef. Ben ece sertifikasını yeterli gördüm kendimce. Zaten 360dönen model istediğim için bu modelde karar kıldım. Üstelik piyasa fiyatı 1400-1500civarıyken n11 ve trendyolda şu an 900lira civarına bulabilirsin. Ben n11de bir de indirim kuponu kullandım, daha da indi fiyatı
Çok memnunum hem deEşimin bir arkadaşı da bu modeli almış memnunuş memnun musun
Bebek arabasında 5dk oturtamadım. Kanguru kurtarıcım oldu. Aslında dışarıda uyuması içşn bebek arabası ideal ama bizimki kanguru da uyuyor sadece. Kucak seven bebekÇok memnunum hem deeskiden bebeğim arabaya bindiğimiz gibi ağlıyordu, yatmayı hiç sevmiyor kızım. Şimdi oturuyor, etrafı izliyor ya neşeli. Yolculuk 5dakika bile sürse işkence oluyordu, çok şükür artık öyle değil. Bebek arabasında da stroller(baston) tipine geçtik.
Joie bebek arabasında kullananlardan duyduğum kadarıyla memnuniyet çok iyi. Fiyat performans olarak düşünüldüğü zaman. oto koltuğuna bakmamıştım inceleyeyim teşekkür ederimjoie every stage aldık biz canım. İsofixli almadık 800 tl di.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?