2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizde oyleydik aynen ates 1 gun surdu dis sandim pesine digerleri basladi bizimkide ayni sesi falan gitti ama hava cok iyi geldi iki kere verdim oksurugu bile kesildi

Bizde oyleydik aynen ates 1 gun surdu dis sandim pesine digerleri basladi bizimkide ayni sesi falan gitti ama hava cok iyi geldi iki kere verdim oksurugu bile kesildi

Hava vermedik eşim dedi ilaçsız verelim diye ama ne bileyim hayır dedim.nasil verdiniz havayı ne kadar su falan?

Hava vermedik eşim dedi ilaçsız verelim diye ama ne bileyim hayır dedim.nasil verdiniz havayı ne kadar su falan?
Normalde 2 ilac 1 su koyuyordum direk 2 ml su koydum verdim doktorumuz onerdi ozaman hasta degildi sadece burun akintisi vardi onermisti ama ohtiyac duymamistik cok bu sefer oksurukte olunca yavrum uyurken kusup tikaniyordu geniz akintisi yuzunden baya baya rahatlatti ama tavsiye ederim hem zararsiz hemde ise yariyor.

Tesekkur ederim saol cnm burnunu devamli temizliorm zten akio hapsurdukca calpol verdim gece uyumadi hic yemek yemedi bugun bi fark ettik dudaklarinin ic kisimlari hep beyaz beyaz doktorumuz yazdik ama geri cevap alamadik hala gotursek mi die kararsiz kaldik genel durumi iyi gozukuo cunku

Serum fizyolojik damlatıp otribebeyle çekeceksin canım, burnu tıkanmasın. Tıkanınca orta kulak iltihabına daha yatkın oluyor bebekler. Pazartesi yine de bir doktora giderseniz daha iyi olur tabi
Temizliorum devamli canim akintisi oluo hapsurdukca dudaklarında beyazliklar cikmis hep noldu birden anlamadik

Sağol canım

Kizlar nolur yardim edin bebigim nezle oldu burnu akio hapsuruo uyuyamio uyanio aglayarak ne yapabilirim ben hic hastalanmam ailemde hastalanmazdi napilir bilmiorm pek
Canım bizim kızda geçen hafta oldu siringayla burnuna izotonik su sıkıp temizledik sık banyo 5 gün falan sürdü biraz rahatlatıyor burun temizlemek falan ama çok ağladı uyuyamadı insallah çabuk geçer birde ihlamur verebilirsin dedi dr. Başka bisey yapmadık canm

Canim iyiyiz cok sukurde vakit bulamiyorum artik hic biseye yaz geldi havalar isindi koray sokaklrda kutay pessinde asil zor zamanlara girmisiz siz nasilsiniz canim takip edemiyorum iki cocuklu hayat guzel dimi

Aynen valla yusuf tatlılaştıkça salihin kıskançlığı arttı bizde de kardeşine zarar verecek diye gözümü ayıramıyorum artık... Ama iyi tarafı da var artık oyun oynayabiliyorlar o zaman çok tatlı oluyorlar yusuf kendini koruyabilecek kadar büyüyünce rahata ere eğim inşallah

Ya bende mutfakta cok zorlaniyorum aslinda sabah hepsine ayri kahvalti oglen ayri yemek aksam ayri bide koca var bende her yemegi begenmeyen yemeyen malum eee cocuklar dedigin gibi yanliz kalsa ya kutayin tepesinde koray ya kutay abisinin saclarina yapismis ayrilmiyorlar arada cok guzelde oynuyorlar mesela kutay yurutecte koray bisiklette yaris yapiyorlar top oynuyorlar birde aksamlari babalari yere yatiyor kutay saclariyla sakallariyla oynuyor oturmaya basladi ya korayda bacaklarinin ustunden atliyor en dinlendigim zamanlardan biri valla

Bana da atar misin canım listeyi goz,atmak isterim

Bu kadar olur ayniyiz resmen canim. Brn de11 kg aldim, benden 5kg gitmis 6 kg kaldi. Ama öncesinden tedavi s9nrasi kalan kilolar miras. En az 10 kg vermem lazim.

Csnim bezelye ye gecicem ben denmedim hic de, kabuklarini nasil soyuyorsun bezelyenin? Ben mi yanlis anladim?
Bir de sogan sarimsak denedin mi?

Park yatak goturmek konusunda fikrin nedir canim?

Bende kilo verme konusunda harekete gectim yaparsaniz bole bisey super gaza gelirim valla

Csnim bezelye ye gecicem ben denmedim hic de, kabuklarini nasil soyuyorsun bezelyenin? Ben mi yanlis anladim?
Bir de sogan sarimsak denedin mi?
Canım ben denemedim soğan sarımsak. Ne zaman dahil eder doktor bilmiyorum..

Bezelye tanesini eline al, bıçakla çizik at, içini çıkart. Yani ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…