- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Bizde oyleydik aynen ates 1 gun surdu dis sandim pesine digerleri basladi bizimkide ayni sesi falan gitti ama hava cok iyi geldi iki kere verdim oksurugu bile kesildiBizde ateş dışında aynı şeyleri yaşadık.acile gittik geçen hafta aynı şurup verildi.bol bol temizliyoruz.hala tam atlatamadıbayramın 1.gunu sesi bile gitti yavrunun şimdi daha iyi şükür .
Size de geçmiş olsun canım
Bizde oyleydik aynen ates 1 gun surdu dis sandim pesine digerleri basladi bizimkide ayni sesi falan gitti ama hava cok iyi geldi iki kere verdim oksurugu bile kesildi
Normalde 2 ilac 1 su koyuyordum direk 2 ml su koydum verdim doktorumuz onerdi ozaman hasta degildi sadece burun akintisi vardi onermisti ama ohtiyac duymamistik cok bu sefer oksurukte olunca yavrum uyurken kusup tikaniyordu geniz akintisi yuzunden baya baya rahatlatti ama tavsiye ederim hem zararsiz hemde ise yariyor.Hava vermedik eşim dedi ilaçsız verelim diye ama ne bileyim hayır dedim.nasil verdiniz havayı ne kadar su falan?
Ikisinide yapiorm cnm bugun dudaklarinda beyazliklar fark ettik keyifi yerinde ama bu beyazliklari anlamadik nedirBurnunu serum fizyolojik ile bol bol temizle canım bide ıhlamur ver. Başka ne yapılabilir hiç bi bilgim yok inşallah çabuk atlatır
Tesekkur ederim saol cnm burnunu devamli temizliorm zten akio hapsurdukca calpol verdim gece uyumadi hic yemek yemedi bugun bi fark ettik dudaklarinin ic kisimlari hep beyaz beyaz doktorumuz yazdik ama geri cevap alamadik hala gotursek mi die kararsiz kaldik genel durumi iyi gozukuo cunkuCanim gecenlerde benimkide rahatsızlandi atesi cikti ilk once calpolle dusurduk sonrasinda burun akintisi geniz akintisi oksuruk biarada geldi onuda burnunu temizledik bol bol iburamin diye bebeklere soguk alginligi surubu veriloyor onu kullandik tabi yinede doktorunuza sorup kullanin birde oksurugu icin ilacsiz hava verdik sadece serumla yani bir haftada ancak iyilesti buarada cok gecmis olsun canim
Temizliorum devamli canim akintisi oluo hapsurdukca dudaklarında beyazliklar cikmis hep noldu birden anlamadikSerum fizyolojik damlatıp otribebeyle çekeceksin canım, burnu tıkanmasın. Tıkanınca orta kulak iltihabına daha yatkın oluyor bebekler. Pazartesi yine de bir doktora giderseniz daha iyi olur tabi
Normalde 2 ilac 1 su koyuyordum direk 2 ml su koydum verdim doktorumuz onerdi ozaman hasta degildi sadece burun akintisi vardi onermisti ama ohtiyac duymamistik cok bu sefer oksurukte olunca yavrum uyurken kusup tikaniyordu geniz akintisi yuzunden baya baya rahatlatti ama tavsiye ederim hem zararsiz hemde ise yariyor.
Canım bizim kızda geçen hafta oldu siringayla burnuna izotonik su sıkıp temizledik sık banyo 5 gün falan sürdü biraz rahatlatıyor burun temizlemek falan ama çok ağladı uyuyamadı insallah çabuk geçer birde ihlamur verebilirsin dedi dr. Başka bisey yapmadık canmKizlar nolur yardim edin bebigim nezle oldu burnu akio hapsuruo uyuyamio uyanio aglayarak ne yapabilirim ben hic hastalanmam ailemde hastalanmazdi napilir bilmiorm pek
Canim iyiyiz cok sukurde vakit bulamiyorum artik hic biseye yaz geldi havalar isindi koray sokaklrda kutay pessinde asil zor zamanlara girmisiz siz nasilsiniz canim takip edemiyorum iki cocuklu hayat guzel dimi
Ya bende mutfakta cok zorlaniyorum aslinda sabah hepsine ayri kahvalti oglen ayri yemek aksam ayri bide koca var bende her yemegi begenmeyen yemeyen malum eee cocuklar dedigin gibi yanliz kalsa ya kutayin tepesinde koray ya kutay abisinin saclarina yapismis ayrilmiyorlar arada cok guzelde oynuyorlar mesela kutay yurutecte koray bisiklette yaris yapiyorlar top oynuyorlar birde aksamlari babalari yere yatiyor kutay saclariyla sakallariyla oynuyor oturmaya basladi ya korayda bacaklarinin ustunden atliyor en dinlendigim zamanlardan biri vallaAynen valla yusuf tatlılaştıkça salihin kıskançlığı arttı bizde dekardeşine zarar verecek diye gözümü ayıramıyorum artık... Ama iyi tarafı da var artık oyun oynayabiliyorlar o zaman çok tatlı oluyorlar yusuf kendini koruyabilecek kadar büyüyünce rahata ere eğim inşallah
Bilemedim ki canım. Hiç başıma gelmedi. Şimdi nasıl birazcık toparlanabildimi bariIkisinide yapiorm cnm bugun dudaklarinda beyazliklar fark ettik keyifi yerinde ama bu beyazliklari anlamadik nedir
Bana da atar misin canım listeyi goz,atmak isterimBenm dana karpuz kavun yiyodu. Doktorumuza sordum kavundan ziyade karpuz ver çok abartmadan yiyosa yesin dedi canım.
Bende kabak patates havuç ve soğanı haşlıyorum sonra soğanı çıkarıp biraz irmik koyarak çorba yapıyorum. Bazen ıspanak bazen bezelye koyuyorum çorbasına.
Yoğurt denediysen yayla çorbası yapabilirsin.
Bize doktorumuz tel şehriye ve irmikle çorbalar yapabilirsin dedi.
Birde başka bi doktora gitmiştik hakan kılıç ek gıda diye YouTube de 35 dk lık bi videosu var ilk 18 dk sı ek gıdayla ilgili. İstersen onu dinleyip kendine Notlar alabilirsin.
Hatta bende 4,5 aydan başlayıp 12 aya kadar ek gıda öğün listesi var kendisi gönderdi isteyene mail olarak atabilirim
Yaa beni de alin. Istemiyorum bu kilolariBuranın demirbaşı sensin canım bütün ödüller sana feda olsun❤
Kiloları bir günde almadık yavaş yavaş vereceğiz canım hadi hedef koyalım ne dersiniz bebişlerin doğum gününde hepimiz fıstık gibi olalım
Bu kadar olur ayniyiz resmen canim. Brn de11 kg aldim, benden 5kg gitmis 6 kg kaldi. Ama öncesinden tedavi s9nrasi kalan kilolar miras. En az 10 kg vermem lazim.Benim de vermem lazım ama biliyorsun ya hiç giden yok
Ben 11kilo almıştım 6sı gitmiş, 5i kalmış. Ama tedavi sürecinden kalan da bi 10kilo var. ALLAHIM aynalara küstüm resmenneyse benim ilk isteğim Betüş 9 aylık olana kadar gebelik başlangıç kiloma dönmekti, bakalım olacak mı..
Csnim bezelye ye gecicem ben denmedim hic de, kabuklarini nasil soyuyorsun bezelyenin? Ben mi yanlis anladim?Canım ben normalde patates havuç ve bezelye(kabuklarını soyup) haşlıyorum, biraz da zeytinyağı koyuyorum. Öyle ezip püremsi bir kıvam aldırıyorum. Tam sulu çorba olmuyor yani. Doktorum böyle yap demişti, böyle yapıyorum ben de. Başka arkadaşlar ne önerir bilmiyorum.
Bir de karpuz ilk başta verilmiyor diye biliyordum ben. 8-10aylıkken filan veriliyor sanırım.
Park yatak goturmek konusunda fikrin nedir canim?Tek cocukmu sizin. Cocuklu ilk tatilmi bizim 2 cocuklu ilk tatildi tek cocuklu ilk tatilden daha rahat gecti diyebilirim. Cunku beklentiyi minimize etmistik) abi bizim 6 yas onun hic yuku olmadi hatta yardimci oldu. Bebek tatilden pek. Bisey anlamior ama duzeni falan degisiyor uykusu falan spontan oluo. Bebek arabasini goturduk yanimizda yatar pozisyonda kemerle bagli sekilde bebek arabasinda uyudu gunduzleri. Odaya git gel yapmak durumunda kalmadik uyku icin. Uykudan ilk uyandiginda oldukca keyifli oluyor o zamanlarda arabayi havuz kenara getirdik. Bizde yuzduk tabi surekli gozumuz ustundeydi bizi izlemeye bayildi. Gunes altinda olmamasina ragmen yuzu hafif kizardi etraftan yansiyan isiklar yuzunden sanirim. Gunes kremini sadece sabahlari suruyordum. Yenilemek gerekiyormus onu anladim. Emziriyorsan eger mutlaka yaninda meme suyu bulundur havuza denize girip ciktiktan sonra memeleri yikamak icin Duslarda tam yikandigindan emin olamiyor insan. Kanguru mutlaka gotur yemek alirken buyuk rahatlik bebek arabasi ile yemek almak cok zor ben yemek saatlerinde hep kanguru kullandim. Biz telsiz almistik yanimiza ama otelin bebek setinde telsiz de varmis aksamlari bebeler uyuyunca yakindaki salincakta takildik ana binada kalmamistik. Cocuklardan ayri nefes alani oldu bizim icin. Ek gida olayi var bide biz tadim.donemindeydik meyveler ile ilerledik. Ama otelin bebek bufesi cok iyiydi. Haslama sebze mutlaka vardi. Onun disinda hipp kavanoz mamalari vardi.Ama bir sonraki tatil agustosta olacak onda mutlaka evde sicak kavanozlama usulu yiyeceklerini yapip goturecegim. Ben tek kullanimlik mama onluklerinden goturdum. Ama kullanmadik cunku otelde oda vardi hatta bebek mayo bezini bile bosa goturmusum cunku oda vardi. Uv korumali sapka mutlaka olsun denizdeyken yada kangurudayken takarsiniz ben onuda decathlondan aldim.baya uyguna geldi. Emzirirken islanmasin die bikinimi cikardim hep onun icin bol bi tsort giydim uste havizda denizde bol bi tisort olsun yaninda. Yazlik bolge die emzirme onlugu kullanmadim acikcasi. Onu bitek ucakta kullandim. Hergun suya girsede girmesede mutlaka yikadik ve vucudunu nemlendirdik. Cok sicak bi zaman olmamasina ragmen bogumlarinda pisik oldu. Nemlendirme ile gecti ama doktorumuz bir daha ki tatilde oksizinc losyonu yanimizda goturmemizi onerdi. Cok sukur gerek olmadi ama yanimda ates dusurucu ates olcer serum fizyolojik burun asiratorude goturdum. Her ihtimale karsi. Bikac tane oyincak da goturduk
Bol bol citcitli body cok is goruo. Aklima gelenler bunlar. Daha gelirse yazarim..umarim cok guzel bir tatil olur sizinde. Unutmadan olabildigince az esya yuk edin kendinize) biz dort kisi bir buyuk bir orta boy valiz bir buyuk bir bir kucuk sirt cantasi ile gittik. Cok rahat oldu az esya olunca.
Bende kilo verme konusunda harekete gectim yaparsaniz bole bisey super gaza gelirim vallaBuranın demirbaşı sensin canım bütün ödüller sana feda olsun
Kiloları bir günde almadık yavaş yavaş vereceğiz canım hadi hedef koyalım ne dersiniz bebişlerin doğum gününde hepimiz fıstık gibi olalım
Canım ben denemedim soğan sarımsak. Ne zaman dahil eder doktor bilmiyorum..Csnim bezelye ye gecicem ben denmedim hic de, kabuklarini nasil soyuyorsun bezelyenin? Ben mi yanlis anladim?
Bir de sogan sarimsak denedin mi?
Atayım canım mail adresini yaz banaBana da atar misin canım listeyi goz,atmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?