2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Sen boyle yazinca kendimi yarali ayi gibi hissettim bi an

Yaa geçmiş olsun canım toparlanırsınız inşallah bian önce

Bikere kötü bişey yaşadın ya aşması zor olur canım. Sebze meyve fileleri varya onlarla versen nasıl olur acaba
Saol cnm kizimi goturdum doktora grip bulasmis birinden baslangici dedi bi surup verdi oksurugu var sadece ama nasil oksuruo yavrum ciğerlere inmemis allahtan biz esimle kizimdan dha beteriz kizima bakip bakip agliorm bn boyle aci cekiosam sen nasil cekiosun kim bilir die rabbim evlatlarimiza hastalik vermesin ilk hastaligi cok etkilendim

Yaa kıyamam, şifa olur inşallah ilacı hemen. Valla ufacık bedenleriyle nasıl dirençli çıkıyo dimi kuzucuklar. Rabbim dağına göre kar veriyor işte. Napalım herşey bizim için me kadar sakınsakta olacağı varsa oluyo bian önce hepiniz toparlanın inşallah

Ben buyuk oglumda herseyi rahat rahat veriyordum taki basimizdan kotu bi olay gecene kadar simdi kucuge geciste zorlaniyorum canim suan inan bende okadar tecrubesizimki

Aminn insallah canim o iyi olsunda biz cekelim hic onemli deil walla bizden direncli cikti babasi ile yatioz biz yatak dosek hanfendi oyun derdinde hic bi yavtu hasta olmasin zor cunku dertlerini diyemiolar agrisa anlamipruz

Selamlar kızlar
Hasta bebişlere geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Benim bebiş doğduğundan beri uykuyu seven güzel uyuyan bir bebişti ta ki 6 aylık olana kadar, ilk 3 ay saat kurup ben uyandırırken asıl uyuması gereken zamanda sık sık uyanmaya başladı, bebişi meme bağımlısı yapmışım, şimdi saat başı uyanıyor ve ağzına meme girmeden mümkün değil uyumuyor emziğe de alıştıramadım, emzikle uyusaydı en azından emziğini verirdim ağzına uyumaya devam ederdi, uyku eğitimi vermem lazım ama bu kadar memeyle uyku ilişkisi kuran bebeğe nasıl uyku eğitimi vereceğim bilmiyorum
İkinci konu da şu ek gıdada adım adım ilerliyoruz, yoğurdu çok sevdi,aşk yaşıyor resmen yoğurtla, meyvelerle de arası fena değil. Ilk sebzelerle başlamıştım, güzel yiyordu, ama bu ara sebzelere karşı isteksiz, bir de sebze konusunda sıkıntı yaşıyorum, aynı şeyleri vermekten sıkıldım, kabak patates veriyorum sürekli , havucu kestim mevsimi geçti diye. Biraz bezelye ekledim 3 gün o şekilde de güzel yemedi.
14ünde 7 aylık olacak, kıyma ve irmik yada ince bulgur ekleyerek sebze çorbası yapayim diyorum, inşallah onu sever. Şimdiye kadar hiç süzgeç yada blender kullanmadım, çatalla ezdim, çorbada da çatalla ezmek yeterli olur inşallah.

Allah yardımcın olsun canım bizde aynı durumdayız uykularımız iyi ama benim ramazanda uykusuz kalıp 1 gün bebişi yanıma almamla meme bağımlısı oldu çıktı sıpa. Memeyi uykuya geçişte çok arıyor maalesef uyku eğitimini denedim ama başarılı olamadım ara verdim bikaç gündür nezle geçsin tekrar deneyeceğim umarım bukez başarabilirim. Birde benim kız gündüz uykularını sıklaştırdı önceden 2 saatte 1 uyurken şimdi 1 saat uyuyup uyanıp tam 1 saat sonra tekrar uyumak istiyor ne yaptıysam arayı açamadım. Bu durum ek gıda sürecinide etkiliyor emerek uyuduğu için aç olduğu anı yakalayamıyorum ki bişeyler yedireyim. Kısır bi döngü gibi oldu ya napıcamı hiç bilmiyorum

Allah kolaylık versin canım hepimize, en kısa sürede bir düzen oluştururuz inşallah. Benim hatam, bol bol anne sütü alsın, istediği zaman istediği kadar emsin, gecede emsin diye uyandırmalarım yüzünden oldu ilk 3 aydan sonra yapmamam lazımmış,acı bir şekilde tecrübe etmiş oldum

Amin. Biz 1.5 aydan 4 ay olana kadar meme reddi yaşadık uyanık olduğu hiçbir anda emmedi sırf bu yüzden aman emsinde başka birşey istemiyorum modundaydım ama hata etmişim. Şimdide meme düşkünü oldu çıktı ne ağlamıştım o zamanlar emmiyor diye

Bıdıklar parmaklarında oynatıyorlar bizi şimdiden napalim canları sağolsun bugünlerde geçecek, bir düzen kuracağız inşallah

Canım ben hiç uyandırıp emzirmedim ama son bir aydır aşırı meme bağımlısı sabaha kadar emmek istiyor memeyi ceker cekmez yaygara aglama tekrar veriyorum öyle uykusuz kaliyorumki bayilmak uzereyim meme olmadan gunduzde uyumuyor keske emzik verseydim zamaninda şimdi versek alisirmiki

Ben çok denedim canım almadı emzik, belki sen verebilirsin. İnşallah bu da bir süreçtir, geçer en kısa sürede. Şu an başım ağrıyor gece saat başı uyanmaktan. Doktorumuz diş çıkaracağı zaman rahatlamak için sık sık emmek ister demişti, açlıktan değil huzur bulmak için emmek isteyecek demişti ama bu kadarı da çok fazla sizin dişler ne durumda, bizim çıkmadı henüz, ama damakları beyaz gibi sanki

Ben ilk 40 gün geceleri 3-4 saatte bir uyandırıp emzirdim. Hem sarılık olmasın hemde aç kalmasın diye. Kırkından sonra bunu kestim ama sonuç yine aynı. Özellikte saat 4 ten sonra saat başı kalkıyoruz en son 7-en geç 7:30 da uyanıyoruz.
İşin kötüsü benimki emzikte alıyo ama uykusu açılmışsa emmeden geri uykuya dönmüyo asla keramet emziktede değil yani

Emzik almasına rağmen emmeden uyuyamıyosa bizimki de emzik alsa yine böyle olacaktı belki de bir an önce düzene girer uykuları inşallah, çok zor böyle olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…