• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah kolaylık versin canım hepimize, en kısa sürede bir düzen oluştururuz inşallah. Benim hatam, bol bol anne sütü alsın, istediği zaman istediği kadar emsin, gecede emsin diye uyandırmalarım yüzünden oldu :KK43: ilk 3 aydan sonra yapmamam lazımmış,acı bir şekilde tecrübe etmiş oldum 🤦‍♀️

Ben çok denedim canım almadı emzik, belki sen verebilirsin. İnşallah bu da bir süreçtir, geçer en kısa sürede. Şu an başım ağrıyor gece saat başı uyanmaktan. Doktorumuz diş çıkaracağı zaman rahatlamak için sık sık emmek ister demişti, açlıktan değil huzur bulmak için emmek isteyecek demişti ama bu kadarı da çok fazla 🙁 sizin dişler ne durumda, bizim çıkmadı henüz, ama damakları beyaz gibi sanki
Evet canım zamanlar beyaz sert ama hiç biri çıkmadı henüz sağlıkla Hayirlisiyla çıkarsınlar insallah

Kizlar baby me şampuan kullanan varmi aramizda nasil ???? Sebamed kullanıyorduk iyiydi hiç konak olmadı falan ama fiyatini iyice abartmışlar başka marka arayisindayim öneriniz varmı

Emzik almasına rağmen emmeden uyuyamıyosa bizimki de emzik alsa yine böyle olacaktı belki de 🙁 bir an önce düzene girer uykuları inşallah, çok zor böyle olması 🤦‍♀️
Evet canım bende 4 ten sonra uykumun en tatlı zamanlarında oluyorum yeterki çabuk uyusunda napayım diyorum :KK12:
Aslında gece beslemesini kesmek gerektiğini söylüyo bi doktor ama ben yapamadım onu. Yapmakta pek istemedim. 4ten sonra 1 kereye düşürsem yine iyi ama uykulu uykulu emzikle uyutmaya çalışasım yok çünkü uğraşmak gerekecek

Doktor birsey yok dedi ama aklimi oynatiorum sandim gun icerisinde kusma bayginlik olursa cocuk acile goturun dedi doktor
Benim kızım şimdiye kadar iki kere düştü canım. Korkma Allahın izniyle bir şey olmaz. Doktora da götürmüşsünüz. Takip et gün içinde ne olur ne olmaz ama içini de ferah tut. Hepimiz düşe kalka büyüdük canım

Kizlar kizim yataktan dustu ayy aklimi oynatiorm sandm saglik ocagina geldk simdi dua edin bswy olmasin nolur
Geçmiş olsun canım benimki de 15 gün önce düşmüştü bizim yataktan. Hatta o ağlamayı kesti ben hala ağlıyordum. bi şeyi yoktur inşallah.Ben kendim gözlemledim seni de o şekilde gönderirler büyük ihtimal.
Bizim kız çılgınlar gibi dönüyordu zaten yatakta 2 sn de oldu ne olduysa beşikte de döneniyorum diye rahat edemiyordu. odasına geçirdim artık sürpriz bi kararla.

Yok cok yuksek deil ama kafasini gum die vurdu birseyyok dedi doktor ama cok korkuorum nolursunuz dua edin bsey olmasin

Kuzum o zaman panik yapma hepimizin çocuğu düşüyor ben sayısını bile unuttum

Geçmiş olsun canım benimki de 15 gün önce düşmüştü bizim yataktan. Hatta o ağlamayı kesti ben hala ağlıyordum. bi şeyi yoktur inşallah.Ben kendim gözlemledim seni de o şekilde gönderirler büyük ihtimal.
Bizim kız çılgınlar gibi dönüyordu zaten yatakta 2 sn de oldu ne olduysa beşikte de döneniyorum diye rahat edemiyordu. odasına geçirdim artık sürpriz bi kararla.
Bnde canim bizim yatakta rahat uyuyo donuyor die besigine almiodum yastiklada kapatmistim yaninda camasir asiodum 2 sn ile oldu ne oldu ise dedigin gibi dondum yakalayamadim cok korkuorum bsey olacak die bnde o sustu bn hala agliorm beynim gitti

Bnde canim bizim yatakta rahat uyuyo donuyor die besigine almiodum yastiklada kapatmistim yaninda camasir asiodum 2 sn ile oldu ne oldu ise dedigin gibi dondum yakalayamadim cok korkuorum bsey olacak die bnde o sustu bn hala agliorm beynim gitti
Canım geçmiş olsun sen endişelenme bir sey olmaz inşallah bebeği düşmeyen anne yoktur muhtemelen benimki 5 aylıktı düştüğünde gözlemle sadece bir farklılık sezersen götürürsün hastaneye

Yok cok yuksek deil ama kafasini gum die vurdu birseyyok dedi doktor ama cok korkuorum nolursunuz dua edin bsey olmasin
Benimkde düştü bayramda canım. Allaha emanetler bişey olmaz allahın izniyle. Artık çok tehlikeli zamanları, fıldır fıldır dönüyolar yastıklarda pek kar etmiyo

Güzel anneler merhabalar 💕
Biz 7 aylık olduk. Ek gıda da 7 ay için artık neler yapabilirim?. Yarın sabah ilk kez haşlanmış yumurta vermeyi düşünüyorum. İnşallah severler 👀 Başka neler yapabilirim ? 1 ay boyunca yoğurt, sebze ve meyve püreleri verdim. Sizler neler yapacaksınız, veya yapıyorsunuz. Bu arada nette ikiannebirmutfak adında site gördüm. Güzel ay ay tarifler var. YouTube de Videolar var. Sizde bakmak isterseniz eğer. Bu büyüme süreçlerinde ek gıda da strese girdiğim kadar başka bişeyde girmedim 🙈🙈

Güzel anneler merhabalar 💕
Biz 7 aylık olduk. Ek gıda da 7 ay için artık neler yapabilirim?. Yarın sabah ilk kez haşlanmış yumurta vermeyi düşünüyorum. İnşallah severler 👀 Başka neler yapabilirim ? 1 ay boyunca yoğurt, sebze ve meyve püreleri verdim. Sizler neler yapacaksınız, veya yapıyorsunuz. Bu arada nette ikiannebirmutfak adında site gördüm. Güzel ay ay tarifler var. YouTube de Videolar var. Sizde bakmak isterseniz eğer. Bu büyüme süreçlerinde ek gıda da strese girdiğim kadar başka bişeyde girmedim 🙈🙈
Bize Dr 7 aylık olunca önce yumurtayı dene sonra eti dedi.ben bugün kuzu kıyma denedim

Benimkde düştü bayramda canım. Allaha emanetler bişey olmaz allahın izniyle. Artık çok tehlikeli zamanları, fıldır fıldır dönüyolar yastıklarda pek kar etmiyo
Kesinlikle yastıkları itio ayağı ile bide bizimki geri geri emeklio aklimi oynattim sandm cok sukur ki bsey olmadi cok korktum ama gercekten esimle de tartistim

Back