- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
29 ocakta kuzumSon adet tarihi canım
ya o bile büyük mutlulukEee ne görüyorsun ki gidince boş kese. Ben De senin gibiydim ilk ikisinde bunda rahatladım. Zamanı gelmeden bişiy görünmüyor çünkü
Merak etme canım hiçbir sorun olmuyo maşallah benim kızım oldu üzerine sağlıklı rabbime çok şükür o öyle oldu diye diğerleri de öyle olacak değilSaol canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın. Çok zor ileri haftada kayıp ve o kayıptan sonra tekrar gebe kalmak. Psikolojimi bozmamak için sürekli telkin veriyorum kendime o ayrı bu ayrı buda aynı olmayacak boşver anı yaşa falan diye
yaa ben asiama oldugum icin ayni doktorumla devam ediyorum isteeen güzeli özel zaten ben üniversiteye gittim perişan oldum hem ilgi düşük hem pek umursamıyorlardı konuşma bilgi paylaşımı açısından süper
ediyorum kuzum hergün okuyorum nasip anın tadını çıkarmaya çalışıyorum ama bakalım ne kadar çıkaracam
sen keseyi gordunmu peki29 ocakta kuzum
ya o bile büyük mutluluk
yine bir doktor bulmaya bak bence eğer tüp bebek merkezi gibi bir yerde yaptıysan aşılamayı .yaa ben asiama oldugum icin ayni doktorumla devam ediyorum istee
9 martta görecem kuzusen keseyi gordunmu peki
Burada sürekli olarak, "Değerim 60 çıktı, düşük mü artmış mı, senle benim bat aynı, ama benim niye böyle de senin öyle, ayyy yoksa benim artmayacak mı, ayy kızlar değerim 3 kat artmış, 2 olması gerekmiyor muydu? 3 çok değil mi? vs.vs.vs." deyip boş yere stres yapanlar içindi lafım. Art niyetli söylemedim.valla gidip keyfi vermiyoruz artisa bakarak saglikli gebelikmi ona bakiyorlar yani bi 2yil oncesiyle simdi bir degil tipta her gun hersey gelisiyor doktorlarda bunu vermen gerektigini soyluyorlar mesela ilk deger verip ikinciyi vermeyenler hemen dusuk yaptim diyorlar doktorlar bunu kabul etmiyor dusuk bi deger ciktiysa 2.yi isteyip saglilli olup olmadigina bakiyorlar bence cok gereksizde degil
Oha sen baya erken öğrenmişsin. Benim 25 Ocak son adet tarihim. Cumartesi 585 ti değerim kese meşe yoktu29 ocakta kuzum
ya o bile büyük mutluluk
bende lekelenme oldu 1 2 gün hmen doktora gittim kist mi diyeOha sen baya erken öğrenmişsin. Benim 25 Ocak son adet tarihim. Cumartesi 585 ti değerim kese meşe yoktu
oylede sonucta bebek icin cabalamisken kimse kaybetmek istemiyor coguda ilk bebegi oldugu icin bilmedigi icin soruyorlar bunuBurada sürekli olarak, "Değerim 60 çıktı, düşük mü artmış mı, senle benim bat aynı, ama benim niye böyle de senin öyle, ayyy yoksa benim artmayacak mı, ayy kızlar değerim 3 kat artmış, 2 olması gerekmiyor muydu? 3 çok değil mi? vs.vs.vs." deyip boş yere stres yapanlar içindi lafım. Art niyetli söylemedim.
Ama doğru söylüyorsun zırt pırt baktırma un mantığı yok bence. Ben mesela 4 kere baktırdım bunda ama doktor panik yaptı yoksa ilk baktırdığım yetiyormuş sonuçta değer artsa bile düşük olabilir stress bebeğe daha çok zarar veriyor.Burada sürekli olarak, "Değerim 60 çıktı, düşük mü artmış mı, senle benim bat aynı, ama benim niye böyle de senin öyle, ayyy yoksa benim artmayacak mı, ayy kızlar değerim 3 kat artmış, 2 olması gerekmiyor muydu? 3 çok değil mi? vs.vs.vs." deyip boş yere stres yapanlar içindi lafım. Art niyetli söylemedim.
Ben de 25 ile öğrendim hep iki katı arttı kimisinde çok artıyor sende çok artmış demekkibende lekelenme oldu 1 2 gün hmen doktora gittim kist mi diyehcg yapıldı 25 çıktı değerim
yok canim ozel hastanese yaptirdim ben ayy 1 gun arayla gorucez insaallah goruruz yaayine bir doktor bulmaya bak bence eğer tüp bebek merkezi gibi bir yerde yaptıysan aşılamayı .
9 martta görecem kuzu
Tamam da değer yüksekkkeb de bebek düşebilir. Doğal seleksiyon. Sağlıksız olan tutunamaz düşer.oylede sonucta bebek icin cabalamisken kimse kaybetmek istemiyor coguda ilk bebegi oldugu icin bilmedigi icin soruyorlar bunu
Ha sen daha keseni de mi görmedinyok canim ozel hastanese yaptirdim ben ayy 1 gun arayla gorucez insaallah goruruz yaa
evet bende fazla arttı 50 bekliyorduk 142 dedi bakalım yrın nasıl olcak.birde ben sürekli arı sütü bal karışımı ve pekmez yiyorum belki etkisi vardırBen de 25 ile öğrendim hep iki katı arttı kimisinde çok artıyor sende çok artmış demekki
inşallah canımyok canim ozel hastanese yaptirdim ben ayy 1 gun arayla gorucez insaallah goruruz yaa
Benim de pko vardı aşılama falan oldu olmadı tüp bebeğe iki defa niyetlendim ikisinde de gebe kaldım ilkine kürtaj oldum bu defa inşallah tamamına erdirir Rabbimdüşük yapmamdan korktu doktorum. bebegi korusun diye verdi.
hic hamile kalamadim ben şimdiye kadar. bunun da üzerine titriyoruz işte :)
400 mg ama 200 ağızdan 200 vajinal Dr dedi korkma pembe kırmızı kötü bu yerleşme olabilirKaçlık kullanıyorsun? Ben de yazdırdım bugün lekelenme şu an YÖK ama tedbir olsun
Benim de pko vardı aşılama falan oldu olmadı tüp bebeğe iki defa niyetlendim ikisinde de gebe kaldım ilkine kürtaj oldum bu defa inşallah tamamına erdirir Rabbim
Aynen öyle evde test yaptım pozitif çıktı eşim resmen beni zorla goturdu kan tahliline o kadar ki rahattım şimdi de diyor veren de alan da Rabbim nasibi varsa illaki olur benim gitmediğim Dr kalmadı sadece basit bi ilaç sebep oldu hamileligime Rabbime hamdolsun herşey için inşallah hepimize sağlıkla kucaklarimiza almak nasipnolurben tüp bebege geçecektim Tup bebek merkezine gidiyordum. doktorum 2 3 ay spontan denememi istedi gozumde o kadar uzun geldi ki 2 3 ay tamam dedim. ilk ay dozaj az geldi yumurtalar buyumedi. ikinci ay büyüdü catlatma vurduk. beraberlik oldu. hcgler güzel gidiyor. ama sağlıklı bir gebelik mi gene de korkuyorum. esim seviniyor gayet relax ama benim içim icimi yiyor. kalp atışlarını duymak istiyorum bir an önce. hatta burda o kadar cok sey okudum ki. kucagima alana kadar Sevinemem heralde. agzim kulaklarimda olacagina gayet mimiksiz yüzüm.