2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merak etme canım hiçbir sorun olmuyo maşallah benim kızım oldu üzerine sağlıklı rabbime çok şükür o öyle oldu diye diğerleri de öyle olacak değil

yaa ben asiama oldugum icin ayni doktorumla devam ediyorum istee

Burada sürekli olarak, "Değerim 60 çıktı, düşük mü artmış mı, senle benim bat aynı, ama benim niye böyle de senin öyle, ayyy yoksa benim artmayacak mı, ayy kızlar değerim 3 kat artmış, 2 olması gerekmiyor muydu? 3 çok değil mi? vs.vs.vs." deyip boş yere stres yapanlar içindi lafım. Art niyetli söylemedim.

oylede sonucta bebek icin cabalamisken kimse kaybetmek istemiyor coguda ilk bebegi oldugu icin bilmedigi icin soruyorlar bunu

Ama doğru söylüyorsun zırt pırt baktırma un mantığı yok bence. Ben mesela 4 kere baktırdım bunda ama doktor panik yaptı yoksa ilk baktırdığım yetiyormuş sonuçta değer artsa bile düşük olabilir stress bebeğe daha çok zarar veriyor.

düşük yapmamdan korktu doktorum. bebegi korusun diye verdi.
hic hamile kalamadim ben şimdiye kadar. bunun da üzerine titriyoruz işte :)
Benim de pko vardı aşılama falan oldu olmadı tüp bebeğe iki defa niyetlendim ikisinde de gebe kaldım ilkine kürtaj oldum bu defa inşallah tamamına erdirir Rabbim

Benim de pko vardı aşılama falan oldu olmadı tüp bebeğe iki defa niyetlendim ikisinde de gebe kaldım ilkine kürtaj oldum bu defa inşallah tamamına erdirir Rabbim

ben tüp bebege geçecektim Tup bebek merkezine gidiyordum. doktorum 2 3 ay spontan denememi istedi gozumde o kadar uzun geldi ki 2 3 ay tamam dedim. ilk ay dozaj az geldi yumurtalar buyumedi. ikinci ay büyüdü catlatma vurduk. beraberlik oldu. hcgler güzel gidiyor. ama sağlıklı bir gebelik mi gene de korkuyorum. esim seviniyor gayet relax ama benim içim icimi yiyor. kalp atışlarını duymak istiyorum bir an önce. hatta burda o kadar cok sey okudum ki. kucagima alana kadar Sevinemem heralde. agzim kulaklarimda olacagina gayet mimiksiz yüzüm.

Aynen öyle evde test yaptım pozitif çıktı eşim resmen beni zorla goturdu kan tahliline o kadar ki rahattım şimdi de diyor veren de alan da Rabbim nasibi varsa illaki olur benim gitmediğim Dr kalmadı sadece basit bi ilaç sebep oldu hamileligime Rabbime hamdolsun herşey için inşallah hepimize sağlıkla kucaklarimiza almak nasipnolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…