2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tamam da değer yüksekkkeb de bebek düşebilir. Doğal seleksiyon. Sağlıksız olan tutunamaz düşer.
olabilir ben olmaz demiyorum zaten arladas niye bu kadar cok kan beriyrozunuz dedi bende aciklamasini yaptim kanamasi olup degerine baktiranda oluyor sonucta deger dusmusmu diye oyle degilmi

Aynen öyle evde test yaptım pozitif çıktı eşim resmen beni zorla goturdu kan tahliline o kadar ki rahattım şimdi de diyor veren de alan da Rabbim nasibi varsa illaki olur benim gitmediğim Dr kalmadı sadece basit bi ilaç sebep oldu hamileligime Rabbime hamdolsun herşey için inşallah hepimize sağlıkla kucaklarimiza almak nasipnolur

benim de gitmediğim doktor kalmadi. en son 3 aydir fulya bahceci tüp bebek merkezine gidiyordum. ordaki doktorum ignelerle spontan gebe kalacagimi söyledi inanmistim. daha önce igne+asilama olmustum hamile kalamamistm.
belki gelmistir zamani. belki kismet bu zamana bilmiyorum. Rabbim sağlıcakla kucağımıza verir inşallah...

olabilir ben olmaz demiyorum zaten arladas niye bu kadar cok kan beriyrozunuz dedi bende aciklamasini yaptim kanamasi olup degerine baktiranda oluyor sonucta deger dusmusmu diye oyle degilmi
Kotu bir niyetim yoktu sorarken, sonuçta hepimiz ortak bir istek için buradayız. Allah herkesin kalbine göre versin inşallah. Bebişleriniz sağlıcakla doğsun

neden herkes kesesini erkenmi goruyro anlamadim bu akdar sasirmayi
Yağmur senin buradaki insanlarla ne alıp veremediğin var? Her gün Çağırsa her gün gider görürüm demiş. Ben de kesesini gördü De ona istinaden her gün gidiyor sandım. Kese görmediğini öğrenince şaşırdım.

Yukardaki de neden çok kan veriyorsunuz derken aslında doğruyu söylemiş. Sen kendini rahatlatmak için kan veriyor olabilirsin ama o kan bebeğine lazım. Kusura bakma benim 3. Gebeliğim bildiklerimi söylemem gerek

Yağmur senin buradaki insanlarla ne alıp veremediğin var? Her gün Çağırsa her gün gider görürüm demiş. Ben de kesesini gördü De ona istinaden her gün gidiyor sandım. Kese görmediğini öğrenince şaşırdım.

Yukardaki de neden çok kan veriyorsunuz derken aslında doğruyu söylemiş. Sen kendini rahatlatmak için kan veriyor olabilirsin ama o kan bebeğine lazım. Kusura bakma benim 3. Gebeliğim bildiklerimi söylemem gerek
canim sen bana daha gormedinmi keseyi dedigin icin oyle dedim sen bana sordun yani onu bende herkes gordude o yuzden bana oyle soruyrosun sandim diger arkadaslada kotu bir niyetim yok sadece arkadaslarin neden kan verdimelrini acikladim az onceki yorumumdada yazmistim zaten kimseyle bir alip veremedigimde yok ayrica ben o sik kan veren kisilerden degilim 3 kere verdim oda erken ogrendigim icin daha sonrada doktorum 2 hafta sonra gel dedi o kadar

Kotu bir niyetim yoktu sorarken, sonuçta hepimiz ortak bir istek için buradayız. Allah herkesin kalbine göre versin inşallah. Bebişleriniz sağlıcakla doğsun
ben kotu niyetin oldugunu soylemedim saten neden verdiklerini acikladim o kadar cogu erken ogrenmis yada doktor iste 3000 ekadar verdirtiyor falan bunlari aciklamak istedimde siz yablis anlamissiniz kimseyle bir derdim falan yok yani

Herkese merhaba. Bende kaşık ağrısı ve akıntı var özellikle akıntı ama Allah a şükür beyaz bazen de akmıyor ama öyle hissediyorum. Size de oluyor mu? Daha bulantım yok ama olsa da umurum değil şükrederim bu duyguyu hissettiğim için :KK200::anneadayı:

canim sen bana daha gormedinmi keseyi dedigin icin oyle dedim sen bana sordun yani onu bende herkes gordude o yuzden bana oyle soruyrosun sandim diger arkadaslada kotu bir niyetim yok sadece arkadaslarin neden kan verdimelrini acikladim az onceki yorumumdada yazmistim zaten kimseyle bir alip veremedigimde yok ayrica ben o sik kan veren kisilerden degilim 3 kere verdim oda erken ogrendigim icin daha sonrada doktorum 2 hafta sonra gel dedi o kadar
Tamam sorun yok o zaman birbirimizi yanlış anlamayalım.

Herkese merhaba. Bende kaşık ağrısı ve akıntı var özellikle akıntı ama Allah a şükür beyaz bazen de akmıyor ama öyle hissediyorum. Size de oluyor mu? Daha bulantım yok ama olsa da umurum değil şükrederim bu duyguyu hissettiğim için :KK200::anneadayı:
Bende de akıntı çok bazen bel bazen kasık ağrısı oluyor.

Tamam sorun yok o zaman birbirimizi yanlış anlamayalım.
akinti benmde vae canim bugun disarda biraz fazla kaldim katta resmen su gibi akti yaa

bende de kasık ağrısı var canim. normal yazıyor nette.

X