2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
evet bence de normal değerlerin haftaya pazartesi keseyi görebilirisn belki 5bini geçmiş oluyor

hadi ya sende bekliceksin o zaman kuzum biraz daha senle beraber bende çünkü çok merak ettim :oops: amin canım seninde mi kaybın var
Evet. Maalesef canım. Geçtiğimiz ağustosta 16 haftalık bebeğimi kaybettim

hadi inşallah kuzum beklemek çok heyecanlı dimi. vitamin testlerin yapıldı mı ? kalp atışında mı yapılacako testler benim ilk olduğu için bilmiyorum çok soruyorum :KK70:

keseyi ne zaman göreceksin . bana kese için 9 mart dedi bakalım nasip olursa o güne gidecez yarın da kan vercem değere bakılcak
Canım senin sat ne zaman? Ben de 6 martta gideceğim kese görmeye. Sonuçta erken gidince de bekliyoruz böyle gidince de bekliyoruz.

İnşaAllah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın benimde 21 haftalık bi bebeğim alındı
Saol canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın. Çok zor ileri haftada kayıp ve o kayıptan sonra tekrar gebe kalmak. Psikolojimi bozmamak için sürekli telkin veriyorum kendime o ayrı bu ayrı buda aynı olmayacak boşver anı yaşa falan diye :KK43:

Saol canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın. Çok zor ileri haftada kayıp ve o kayıptan sonra tekrar gebe kalmak. Psikolojimi bozmamak için sürekli telkin veriyorum kendime o ayrı bu ayrı buda aynı olmayacak boşver anı yaşa falan diye :KK43:
Inşallah bir şey olmaz canım stres yapma. Tekrar ne kadar sonra hamile kaldın? Ben de dün kaybettim hala kanamam var

6 ay önce canım. Sana da çok geçmiş olsun. Ağustosta kaybettim şubatta hamşle kaldım
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben çok beklemeye dayanamam. 7 aylık evliyim hiç korunmadık. 7. Ay hamile kaldım kaybettim :KK43: inşallah bu kadar bekletmez beni miniğim

ya ben kaybedersem korkusu ile eklemiyorum canım bir netleşs,n öyle eklemek istiyorum
Dr halit yerebakan var bilmiyorum biliyormusun. Ona bi uzman gelmişti. Gebeliğiniz nazar olucak diye düşücek diye... vs gibi korkularla içinizde yaşamayın dedi. Anın tadını çıkartın dedi. Bende senin gibi düşünüyordum ilk gebeliğimde ama bana bi faydası olmadı. Bu seferde ilan yapmıycam tabi ama en azından daha rahat olucam. Anne olacağız Allah kısmet ederse. Dua et bol bol :*

kalp ile beraber bakacaktır belki . özele mi gidiyorsun devlete mi ?

sat derken yumurtlama dimi 9 şubattı sanırım . bana hergün gel dese gidecem :KK70: gidince içim rahatlıyo

Eee ne görüyorsun ki gidince boş kese :KK70:. Ben De senin gibiydim ilk ikisinde bunda rahatladım. Zamanı gelmeden bişiy görünmüyor çünkü

ozele gdyrum canim
en güzeli özel zaten ben üniversiteye gittim perişan oldum hem ilgi düşük hem pek umursamıyorlardı konuşma bilgi paylaşımı açısından süper
Dr halit yerebakan var bilmiyorum biliyormusun. Ona bi uzman gelmişti. Gebeliğiniz nazar olucak diye düşücek diye... vs gibi korkularla içinizde yaşamayın dedi. Anın tadını çıkartın dedi. Bende senin gibi düşünüyordum ilk gebeliğimde ama bana bi faydası olmadı. Bu seferde ilan yapmıycam tabi ama en azından daha rahat olucam. Anne olacağız Allah kısmet ederse. Dua et bol bol :*
ediyorum kuzum hergün okuyorum nasip anın tadını çıkarmaya çalışıyorum ama bakalım ne kadar çıkaracam

X