- 2 Ağustos 2016
- 360
- 257
olabilir ben olmaz demiyorum zaten arladas niye bu kadar cok kan beriyrozunuz dedi bende aciklamasini yaptim kanamasi olup degerine baktiranda oluyor sonucta deger dusmusmu diye oyle degilmiTamam da değer yüksekkkeb de bebek düşebilir. Doğal seleksiyon. Sağlıksız olan tutunamaz düşer.
Mrb canım senin 2 kasım mı Doğum tarihi 1 gün var aramızda ama senin 10 haftalık diyo yanlışlık mı var acabaIlk öğrenen ben miyim acaba Beklediğimiz doğum tarihi 2 Kasım
neden herkes kesesini erkenmi goruyro anlamadim bu akdar sasirmayiHa sen daha keseni de mi görmedin
amin insaallahinşallah canım
Pardon ya şimdi gördümPardon yanlış yere yazdım..
Aynen öyle evde test yaptım pozitif çıktı eşim resmen beni zorla goturdu kan tahliline o kadar ki rahattım şimdi de diyor veren de alan da Rabbim nasibi varsa illaki olur benim gitmediğim Dr kalmadı sadece basit bi ilaç sebep oldu hamileligime Rabbime hamdolsun herşey için inşallah hepimize sağlıkla kucaklarimiza almak nasipnolur
Kotu bir niyetim yoktu sorarken, sonuçta hepimiz ortak bir istek için buradayız. Allah herkesin kalbine göre versin inşallah. Bebişleriniz sağlıcakla doğsunolabilir ben olmaz demiyorum zaten arladas niye bu kadar cok kan beriyrozunuz dedi bende aciklamasini yaptim kanamasi olup degerine baktiranda oluyor sonucta deger dusmusmu diye oyle degilmi
Yağmur senin buradaki insanlarla ne alıp veremediğin var? Her gün Çağırsa her gün gider görürüm demiş. Ben de kesesini gördü De ona istinaden her gün gidiyor sandım. Kese görmediğini öğrenince şaşırdım.neden herkes kesesini erkenmi goruyro anlamadim bu akdar sasirmayi
canim sen bana daha gormedinmi keseyi dedigin icin oyle dedim sen bana sordun yani onu bende herkes gordude o yuzden bana oyle soruyrosun sandim diger arkadaslada kotu bir niyetim yok sadece arkadaslarin neden kan verdimelrini acikladim az onceki yorumumdada yazmistim zaten kimseyle bir alip veremedigimde yok ayrica ben o sik kan veren kisilerden degilim 3 kere verdim oda erken ogrendigim icin daha sonrada doktorum 2 hafta sonra gel dedi o kadarYağmur senin buradaki insanlarla ne alıp veremediğin var? Her gün Çağırsa her gün gider görürüm demiş. Ben de kesesini gördü De ona istinaden her gün gidiyor sandım. Kese görmediğini öğrenince şaşırdım.
Yukardaki de neden çok kan veriyorsunuz derken aslında doğruyu söylemiş. Sen kendini rahatlatmak için kan veriyor olabilirsin ama o kan bebeğine lazım. Kusura bakma benim 3. Gebeliğim bildiklerimi söylemem gerek
ben kotu niyetin oldugunu soylemedim saten neden verdiklerini acikladim o kadar cogu erken ogrenmis yada doktor iste 3000 ekadar verdirtiyor falan bunlari aciklamak istedimde siz yablis anlamissiniz kimseyle bir derdim falan yok yaniKotu bir niyetim yoktu sorarken, sonuçta hepimiz ortak bir istek için buradayız. Allah herkesin kalbine göre versin inşallah. Bebişleriniz sağlıcakla doğsun
Tamam sorun yok o zaman birbirimizi yanlış anlamayalım.canim sen bana daha gormedinmi keseyi dedigin icin oyle dedim sen bana sordun yani onu bende herkes gordude o yuzden bana oyle soruyrosun sandim diger arkadaslada kotu bir niyetim yok sadece arkadaslarin neden kan verdimelrini acikladim az onceki yorumumdada yazmistim zaten kimseyle bir alip veremedigimde yok ayrica ben o sik kan veren kisilerden degilim 3 kere verdim oda erken ogrendigim icin daha sonrada doktorum 2 hafta sonra gel dedi o kadar
Bende de akıntı çok bazen bel bazen kasık ağrısı oluyor.Herkese merhaba. Bende kaşık ağrısı ve akıntı var özellikle akıntı ama Allah a şükür beyaz bazen de akmıyor ama öyle hissediyorum. Size de oluyor mu? Daha bulantım yok ama olsa da umurum değil şükrederim bu duyguyu hissettiğim için
Tamam sorun yok o zaman birbirimizi yanlış anlamayalım.
akinti benmde vae canim bugun disarda biraz fazla kaldim katta resmen su gibi akti yaaHerkese merhaba. Bende kaşık ağrısı ve akıntı var özellikle akıntı ama Allah a şükür beyaz bazen de akmıyor ama öyle hissediyorum. Size de oluyor mu? Daha bulantım yok ama olsa da umurum değil şükrederim bu duyguyu hissettiğim için
bende de kasık ağrısı var canim. normal yazıyor nette.Herkese merhaba. Bende kaşık ağrısı ve akıntı var özellikle akıntı ama Allah a şükür beyaz bazen de akmıyor ama öyle hissediyorum. Size de oluyor mu? Daha bulantım yok ama olsa da umurum değil şükrederim bu duyguyu hissettiğim için
Aynen benim de hemen banyoya koştum baktım iç çamaşırım felan hep ıslanmış ondan sonra hiç gelmedi amaakinti benmde vae canim bugun disarda biraz fazla kaldim katta resmen su gibi akti yaa
bende evde dinlendim bidaha gelmedi ama brn duphaston kullaniyorum bide o yuzdende fazla oluyor brnimAynen benim de hemen banyoya koştum baktım iç çamaşırım felan hep ıslanmış ondan sonra hiç gelmedi ama
Kızlar neden alındı bebekleriniz? Düşük sebebi neydi?İnşaAllah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın benimde 21 haftalık bi bebeğim alındı